返回列表 發帖
喺呢個moment仲撐警嘅
真係畜生都不如

點解無人捅死班仆街
再將我相信的如煙火般綻放

整晚無瞓, 提出問題:
1. 昨晚過百的白衫人黃昏在元朗非法集會, 有新聞報導, 點解無警察?
2. 過百人意圖襲擊回家市民, 兩個鐘頭內點解無警察到場?
3, 999打唔通, 點解?
4. 立法局議員和市民受傷, 誰需要負責?

唔敢落街。。

完全冇mood做野

真係好過分...
已經嬲到唔知可以講D咩

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

何君堯個仆街呢個時候衝出嚟領功
係咪即係等於幫阿爺承認黑社會係自己人?
想領功都唔好咁柒啦

你咁樣搞法 ...
JayantL 發表於 2019-7-22 01:45

要走都走哂啦。。入番自己村屋。。防暴警察都依家未有任何行動。。

何君堯。。夜晚同白衫人握手支持。。 ...
kk8733 發表於 2019-7-22 03:35

黑警凌晨入過南邊圍但1個人都冇拉,由乃強竟強辯話:1. 冇見過暴徒拎攻擊性武器
2. 唔可以話佢著白衣就話佢係暴徒

何君堯呢位人渣已經冇資格繼續做議員!!!! {:1_119:} {:1_119:}
100%肯定至少做一件離譜的事WK21 903冠硬!!賭幾多都得!!

屌你老母 元朗單野真係痴撚晒線

仲有個大肚婆被打至倒地 希望佢母子平安
小糖 發表於 2019-7-22 04:32

隔離forum話流左產
媽媽仲係ICU

仲有個大肚婆被打至倒地 希望佢母子平安

要走都走哂啦。。入番自己村屋。。防暴警察都依家未有任何行動。。

何君堯。。夜晚同白衫人握手支持。。

班白衫唔會反抗。。鐵枝唔見哂。。乖乖地上警車。。

保護元朗。。保護家園不停口號。。班白衫人

原來係咁保護元朗人。。

回復  JayantL

鬼唔望佢同班黑最後傾唔掂數, 俾班黑搞返轉頭
紅葉大祭司 發表於 2019-7-22 02:14

拎鐵枝。Golf  棒。黑警唔敢捉。。

回復 462# JayantL

鬼唔望佢同班黑最後傾唔掂數, 俾班黑搞返轉頭

港台32好正。。影哂南邊圍

屌你老母 㷫過火屎

何君堯個仆街呢個時候衝出嚟領功
係咪即係等於幫阿爺承認黑社會係自己人?
想領功都唔好咁柒啦

你咁樣搞法
聽日起身
你班隊友 仲有班廢老
點樣屈呢單嘢係黃絲自編自導自演搏同情吖?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

柳俊江。。好慘。。元朗好多鄉黑。。加克警合作。。

唔識得講咩
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

梁文禮IG
屌你老母冚家剷啦黑警
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

Stay safe, my friends.

就黎出夜街都唔得
要帶武器自保啦香港人

真係好嬲 仲可以做咩
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

sad :(

秋姐有多重人格
仲咩自己回自己

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

點解可以三路 圍示威者。。搞到人後退到商場。。又唔停沙田站。。再攻入商場。。

癲咗!
想燒晒成個車站?

湯家驊嬲嬲啦 寫錯佢個姓

藍屍識唔識咩叫公德心
真係好L嘔心
kaman921 發表於 2019-7-11 09:47

真係賤格到爆。。

簽名被屏蔽

藍屍識唔識咩叫公德心
真係好L嘔心

https://skypost.ulifestyle.com.hk/article/2396464/?ref=fb

簽名被屏蔽

陳百祥同倫伯咁fd 一齊撐警
一樣咁pk

質問都無用架啦咪又唔講
kaman921 發表於 2019-7-9 23:16

Cctvb前員工都話可以嚮訪問度離題增加佢哋工作成本

我意思係趁佢哋採訪嗰陣質問
kenneth 發表於 2019-7-9 21:04

質問都無用架啦咪又唔講

簽名被屏蔽

其實東西有帶過政治嘢

例如工運會話工聯會帶蒞成果但聯工盟就破壞勢要罷工之類
之後重被好多人投訴添

CCTVB 新聞掩飾真相 造假呃市民
東張有無提及過政治野先? 投訴黎有咩用?
個活動取消咪取消囉 洗咩投 ...
kaman921 發表於 2019-7-9 18:12

我意思係趁佢哋採訪嗰陣質問

簽名被屏蔽

建議你去東張西望投訴
kenneth 發表於 2019-7-9 18:00

CCTVB 新聞掩飾真相 造假呃市民
東張有無提及過政治野先? 投訴黎有咩用?
個活動取消咪取消囉 洗咩投訴?

放榜活動都取消埋
想見我家馬明都見唔到
kaman921 發表於 2019-7-9 17:34

建議你去東張西望投訴

放榜活動都取消埋
想見我家馬明都見唔到

簽名被屏蔽

7婆啲廢話講完又講
晒我地時間睇
kaman921 發表於 2019-7-9 10:36

點Up 都無用。。似錄音機。。

7婆啲廢話講完又講
晒我地時間睇