返回列表 發帖
尋晚黑警於炮台山又一次完美示範警黑合作!!{:1_11 ...
酷愛903 發表於 2019-9-16 13:09

仲要要專打和捉年輕年青人

尋晚黑警於炮台山又一次完美示範警黑合作!!
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

回復 780# hkwilliamsiu

點曲線呀 偷人地首歌就唔啱!!!
再將我相信的如煙火般綻放

侵犯知識產權 偷歌!!
kaman921 發表於 2019-9-15 00:39

MV好似是曲缐,大家看一看like 和unlike 就知道

侵犯版權, 可舉報

舉報依個Video
kk8733 發表於 2019-9-15 00:44

巳舉報

侵犯知識產權 偷歌!!
kaman921 發表於 2019-9-15 00:39

舉報依個Video

侵犯知識產權 偷歌!!

藍絲有人有假紙10-16號。。
kk8733 發表於 2019-9-15 00:26

到時謝SIR喺記者會又會點講?
插贓嫁禍比黑衣人

用國旗打人就會無事。。長知識啦

香港唱好演唱會肥媽仲咩唔唱肥媽有話兒

風吹風 火燒火 沒有疤
三加三 三減三 等於化

由這裡 行過去 行過去 下一區
成熟地 緩慢地 回味地 行過去
彈指間 又一關 誰要劃時代創舉

CM竟然無人post ?

建國嗰一日
hehehaha 發表於 2019-9-11 19:43

仲係未有真相
真係好想個天開眼到黑警比人拉晒去坐監
講大話 害人 好有心計

幾時先還番示威者一個清白
kaman921 發表於 2019-9-11 19:23

建國嗰一日

幾時先還番示威者一個清白

#願榮光歸香港
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

垃圾咎由自取,封鐵係因為設施被垃圾破壞哂
香港人加油 發表於 2019-9-9 18:07

何謂封鐵, 你有無常識. 十幾分鐘要散十幾萬人, 點散呀!

簽名被屏蔽

垃圾咎由自取,封鐵係因為設施被垃圾破壞哂
香港人加油 發表於 2019-9-9 18:07

吓, 你眼有問題,還是腦有問題. 兩次有不反對通知書, 都在未完就已經封鐵, 因為集會人士走唔到, 才有勇武派破壞設施來阻止警方推進令集會人士離開.

簽名被屏蔽

買尿片
kaman921 發表於 2019-9-8 21:10

唔通答義載接放學咩

黑衫黑林寶
明架啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 17 冠軍歌:林家謙 - 喃嘸師感官漫遊

城城俾記者篤灰
好慘
JayantL 發表於 2019-9-8 21:05

買尿片

城城俾記者篤灰
好慘
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 17 冠軍歌:林家謙 - 喃嘸師感官漫遊

港鐵不用維修的,等市民損失多一部閘機排耐d隊,邊個站搞事封邊個站,最好垃圾打爆哂閉路電視,等警 ...
香港人加油 發表於 2019-9-7 19:19

港鐵是香港政府用香港人錢管理,竟然不理會乘客安全, 多次應警察要求封鐵, 今次事件是咎由自取.

黑警要打死全部人先肯收手?

渣哥同謝sir 絕交
謝sir 就比錢白衣人淋紅油?
係佢做個話會唔會太小氣?

簽名被屏蔽

仍未知 的滋味 先可對抗乏味
匆匆一世必須飛快轉換場地

天有眼,垃圾自己破壞太子站閉路電視,垃圾現在仲想憑太子站閉路電視屈警察? 抵死,咁鍾意破壞閉路電視? 今 ...
香港人加油 發表於 2019-9-6 22:11

大多數香港人對破壞地鐵設施表示理解,並表示閘機不需要嘥錢維修,最好就係日日排長龍買票,以和理非嘅實際行動支持示威者

不要忘記。
John 發表於 2019-9-6 14:04

出咗國際好耐
個個星期上9gag就有新post幾千個upvote
就快連宇宙都出埋

簽名被屏蔽

831太子站CCTV 有晒證據
真相好清楚
警方仲有咩講?
係咪又講廢話
黑衣人並唔係我地警方喬裝所扮
有人想屈你地?
呃到人都呃唔到自己
點解可以咁黑心

咩彈中頭都死啦
射頭啲狗係咪想7出國際
Frankiekiekie 發表於 2019-6-12 19:54

不要忘記。
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

咁多首最鍾意依首

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

第二個訴求絕對無可能,你話無罪釋放就釋放? 你係邊位? 當法庭死? 唔使審? 追求人治請返回台灣 ...
香港人加油 發表於 2019-9-5 17:48

今次學生們勇敢出來發聲, 都是五大訴求, 缺一不可.

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

答應一個訴求就想再加多一個訴求?果然係獅子開大口
香港人加油 發表於 2019-9-4 20:12

是五大訴求, 缺一不可.

等美國制裁香港班官

誰是垃圾? 被ban轉了第二個acc 又開始撥火, 真的可笑.
hkwilliamsiu 發表於 2019-9-4 10:54

一齊舉報
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

當然要動議撤回啦,特首話撤就撤咩
香港人加油 發表於 2019-9-4 22:47

請還翻香港人加油的名字, 真的好難頂.

當然唔情願啦,呢d先叫白色恐怖,拍暴徒容貎就要被打無人性
香港人加油 發表於 2019-9-4 20:57

拍唔拍到都冇所謂了,中資公司基本上禁止招收香港畢業生,有殺錯冇放過,名符其實攬炒。至於外資,如果同大陸有生意,肯定會多一層審查。

簽名被屏蔽