返回列表 發帖
簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

【星島日報報道】一名26歲姓范男子昨晚11時許,突然由沙田廣源邨廣栢樓16樓梯間墮下,倒卧大廈對開地面昏迷 ...
你老闆 發表於 2019-7-23 13:00

以前嗰代班廢佬咪比人用藤條打開囉,依家咪支持以暴易暴囉。

【星島日報報道】一名26歲姓范男子昨晚11時許,突然由沙田廣源邨廣栢樓16樓梯間墮下,倒卧大廈對開地面昏迷 ...
你老闆 發表於 2019-7-23 13:00

typical mindset of them - blame the victim
"最衰係你搞搞陣 搞到自己比人打"

然後 唔會去blame打人的人

簽名被屏蔽

白衫人追尾數
何君妖仲唔比咪比人掘老母墳墓囉
有證據先好話係黑衫人做
再將我相信的如煙火般綻放

簽名被屏蔽

尋晚拉多5人,被捕人數增至11人
27/7光復元朗遊行,4PM開始,由水邊圍行去元朗站
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

呢個世代好多以暴易暴
你老闆 發表於 2019-7-23 16:54

可唔可以先block你, 因為你最喜歡挑釁

可唔可以先block你, 因為你最喜歡挑釁
hkwilliamsiu 發表於 2019-7-24 11:28

等佢單機算
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

簽名被屏蔽

上次民陣遊行唔俾佢地經過金鐘,今次直頭連遊行都唔俾,黑警去死啦!!!!!!!!!!

簽名被屏蔽

上次民陣遊行唔俾佢地經過金鐘,今次直頭連遊行都唔俾,黑警去死啦!!!!!!!!!!{ ...
酷愛903 發表於 2019-7-25 19:38

你咁燈一燈有排都死唔去

你咁燈一燈有排都死唔去
hehehaha 發表於 2019-7-25 19:59
同示威者割蓆 強調黑道會再搞市民 貶低其他訴求
明明係用盡自己既燈力保護市民

元朗仔仔。。。有無人一齊行???

唔明點解連香港人都咁蠢,雖然顏色革命有過唔少成功例子,但對付嘅都係小國,美國佬想喺香港打贏中共,根本冇可能,港人不要太天真。
雖然討厭中共,但更討厭唯恐天下不亂嘅美國,搞顏色革命確實比打仗節省好多成本,而且唔需要送自己嘅士兵上戰場,死嘅都係外國炮灰。
唔知香港要死幾多人中共先會出兵,有啲意外中共忍耐力真係好高,明明已經有晒CIA名單都仲唔出手,分明想玩死香港,呢場大龍鳳拖得越耐香港就越廢。美國制裁中國唔會有咩效果,制裁香港香港就死得,呢啲都係以後嘅事,小市民或者可以等外資撤走晒然後抄底,不過始終唔相信樓價會暴跌益街坊

修例風波:周六光復元朗遊行 警拒發不反對通知書

元朗周日(21日)出現「白衫軍」無差別襲擊事件,市民計劃 ...
你老闆 發表於 2019-7-25 19:28

不如你五六日著黑衫去元朗探下路

簽名被屏蔽

有無人今日有去機場?

柒警案有2人脫罪,其他5人皆減刑

柒警案有2人脫罪,其他5人皆減刑
酷愛903 發表於 2019-7-26 19:44

支持呀

簽名被屏蔽

咁多位 聽日元朗見
光復香港 時代革命
Liberate Hong Kong, Revolution!
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

大家聽日小心 黑社會隨時都會出現
可能著其他色衫

簽名被屏蔽

有消防義工係人群 幫手 。。可能大家會遇到真命天子。。

有消防義工係人群 幫手 。。可能大家會遇到真命天子。。
kk8733 發表於 2019-7-27 09:59

好心你隻低等生物死返入你阿媽個東西南北啦,香港人個個打緊仗,仲有閒情講埋曬呢啲廢話,
性沉溺性上癮就死埋一二邊啦,
抵你forever alone。

元朗加油!

睇住佢地帶住面罩都覺得熱
小心中暑 希望今日一切平安

真係寧願返屋企好過比人打
快啲走啦好無

日日尋   
夢想 
不怕路遠
但願
明日可高一吋

簽名被屏蔽

陳伯 好危險行到咁近班狗度

香港警察=白衫恐怖分子

我直入元朗 你老豆疊羅漢
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

今日元朗 聽日上環
班公安狗連續兩日都發癲打人架啦

拉哂非法集結人士
你老闆 發表於 2019-7-27 22:26

明荃都讚好反送中和元朗事件, 要和你割席

拉哂非法集結人士
你老闆 發表於 2019-7-27 22:26

遊行完返屋企就乜事都冇,係都要搞破壞。

元朗有靈異物體遊行示威 警察作出警告
#七月未到就黎

https://m.facebook.com/story.php ... ;id=616177075066304

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

遊行完返屋企就乜事都冇,係都要搞破壞。
gzsbx3 發表於 2019-7-28 12:18

拉哂28萬人
睇下點 夠膽就試下
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

CM都有廢老言論

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

催淚煙都出埋

黑警無人性!!!小朋友都唔放過

個個星期都是黑警VS暴徒,可否比D新意?

CM 好靜
個個比人拉哂?