返回列表 發帖
秘書署宣佈關閉今明兩日立法會示威區,並要求警方加強示威區巡邏!
垃圾香港政府!!!! ...
rfv123 發表於 2019-6-11 15:05

滅聲!香港政府可恥!

點呀?關閉唔願聽民意
林鄭條仆_婆!!!

學堂唔教你 市民教你 依句真係一流

真係痴L線班垃圾警察
驚死會有人攞住把刀隊你咩?
去金鐘都要搜?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Joey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SSN Chart (16 Aug)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 我 們 都 是 這 樣 長 大 的 (1 Week No.1) - 鄭 秀 文
2. 圓 謊 - 盧 凱 彤
3. 悲 觀 生 物 學 (1 Week No.1) - 容 祖 兒

Joey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
John 發表於 2019-6-12 10:20

同袓祖有什麼關係
最美好的結尾 留低缺陷美
憑成熟的勇氣 預備
新一個年度快樂地 帶笑祝福你
從遺憾的季節 找新的里程碑

去金鐘唔搭MTR
唯有搭的避班差佬搜人袋

去金鐘唔搭MTR
唯有搭的避班差佬搜人袋
kaman921 發表於 2019-6-12 12:58

冇事呀
SSN Chart (16 Aug)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 我 們 都 是 這 樣 長 大 的 (1 Week No.1) - 鄭 秀 文
3. 悲 觀 生 物 學 (1 Week No.1) - 容 祖 兒

要人要人要人!!!!!!!!

六四天安門
六一二金鐘
光復樂壇 紅館革命
一連18場 容祖兒Pretty Crazy演唱會
8月5日 全城震撼示威

有去現場既CM朋友

PLEASE STAY SAFE

願主保佑他們平安
憑成熟的勇氣 預備

蔡英文話一國兩制失敗,中國話台灣抵毀
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

冇事呀
John 發表於 2019-6-12 13:26

眼有事 比催淚彈乸到

有去現場既CM朋友

PLEASE STAY SAFE
wchild 發表於 2019-6-12 16:44

安全離開 睇到有人跌傷

金鐘道包圍網
44. 如漆黑天際看到閃電
Week34
1559pm2安全著陸3逆流成河

咩彈中頭都死啦
射頭啲狗係咪想7出國際

777用佢最強武器眼淚博同情
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

睇到眼濕濕。。希望受傷者無事。。

777 今朝用完眼淚攻勢後
岩岩話今次係暴動
??????????????

777 今朝用完眼淚攻勢後
岩岩話今次係暴動
??????????????
小糖 發表於 2019-6-12 20:43

條柒婆講乜9柒都夠啦 仲要搞到香港撕裂
扮喊就想博到人同情?
佢去死啦!

班黑警心理係咪有問題?
濫用職權去到金鐘站都唔放過照狂噴催涙彈
根本有心報復 唔係履行職責

真係痴L線班垃圾警察
驚死會有人攞住把刀隊你咩?
去金鐘都要搜?
kaman921 發表於 2019-6-12 00:08

去海洋公園都要搜袋一樣大把人去
容祖兒取700多獎項,為香港歌手之冠

去金鐘唔搭MTR
唯有搭的避班差佬搜人袋
kaman921 發表於 2019-6-12 12:58

你咁驚被搜袋?身有屎?
容祖兒取700多獎項,為香港歌手之冠

五毛全面進場

我有幾個中學同學4年前雨傘嗰時仲係支持警察,
但到咗宜家好開心佢哋已經轉晒軚.

所以我真係唔知今時今日啲五毛係諗緊咩

(综合讯)香港反送中示威游行,当局将此定义为暴动,出动警方镇暴,导致近百人受伤,引发各界高度关注。向来关心政治的香港歌手何韵诗也参加游行,更正面对峙全付武装的大批警察,多次遭对方拿盾牌攻击猛撞,她则是以孤身之力阻挡警察进入大楼驱赶示威者,勇敢举动让许多网友佩服。

i think all of us should think about who initate the violence at  scene. Thank you.

憑成熟的勇氣 預備

這個才是香港的慈母
憑成熟的勇氣 預備

這個才是香港的慈母
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-13 18:02

係讚呢位慈母的同時,為何只有一個男人在這位慈母旁邊給予支持? 好無助的慈母

https://www.facebook.com/1000035 ... 3725085866/?sfns=mo
難怪水樽被定義為攻擊性武器

(综合讯)香港反送中示威游行,当局将此定义为暴动,出动警方镇暴,导致近百人受伤,引发各界高度关注。向 ...
John 發表於 2019-6-13 16:28

今次無人再話佢係左膠和理非
真民主女神香港女兒

真民主女神香港女兒
mc) 發表於 2019-6-13 22:54

今次反送中抗爭
左膠、和理非、勇武、本土之間條裂痕修補左好多
冇再互鬧 冇譴責 冇篤灰 冇切割
值得欣慰

個名校老師好慘。。出院後即俾差人拉。。。

個名校老師好慘。。出院後即俾差人拉。。。
kk8733 發表於 2019-6-14 01:40

好彩被爆眼睛無盲到,他是通識科老師,而他亦無衝,他是無端端給布袋彈射中,幸好他有safety goggles擋了一下,布袋彈穿過goggles,再射中眼。
憑成熟的勇氣 預備

大家一齊慶祝祖兒生日!!

John 發表於 2019-6-14 04:28

支持

John 發表於 2019-6-14 04:28

是否一齊參加616星期天特備節目, 沿途一起唱祖祖生日快樂, 林奠快快落台回家湊任性仔仔
憑成熟的勇氣 預備

回復 74# scenestation

ON99 我身無屎架
你平時搭港鐵見唔見警察搜袋呀?
行過街食個m記都要查身份證
家陣偷野呀?犯咗法呀?
比番自由我地好喎

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

是否一齊參加616星期天特備節目, 沿途一起唱祖祖生日快樂, 林奠快快落台回家湊任性仔仔 ...
hkwilliamsiu 發表於 2019-6-14 10:08

616會否再有遊行? 容祖兒出身於灣仔
廢膠kayzzz支持邊個死邊個,被禁言後繼續發膠中

616會否再有遊行? 容祖兒出身於灣仔
廢話kayzzz 發表於 2019-6-14 11:55

民陣有遊行
憑成熟的勇氣 預備

我想問星期日警方發出咗不反對通知書未架? 我淨係見好似淨係申請緊?

我想問星期日警方發出咗不反對通知書未架? 我淨係見好似淨係申請緊?
tungbilly 發表於 2019-6-14 13:55

一直[拖],一直未批但又未反對!616見啦各位!

真民主女神香港女兒
mc) 發表於 2019-6-13 22:54

親眼見到佢叫人拉走企係佢身邊零裝備既嬸嬸,自己去擋!佢有佢師傅既影子!

你咁驚被搜袋?身有屎?
scenestation 發表於 2019-6-13 12:47

黑警五毛死全家

香港再無良心警察
只有香港公安

林鄭請幾多錢搵人做打手?
咁多五毛支持林鄭
https://m.facebook.com/story.php ... amp;id=128807942654

請大家唔好因爲人地唔參與你地的活動或者唔發聲支持就鬧人地,人地有自己的自由
唔同你地一伙的就比你地批鬥,我唔覺你地有幾理智

請大家唔好因爲人地唔參與你地的活動或者唔發聲支持就鬧人地,人地有自己的自由
唔同你地一伙的就比你地批 ...
gordon0807 發表於 2019-6-14 15:46

暫時呢度都未有wor
我覺得經過近幾年 大家都越來越成熟 會互相尊重
唔去嘅人有佢地唔去嘅原因
去 唔去 衝 唔衝 大家都互相接納 唔強求

暫時呢度都未有wor
我覺得經過近幾年 大家都越來越成熟 會互相尊重
唔去嘅人有佢地唔去嘅原因
去 唔去 衝 ...
John 發表於 2019-6-14 16:08

目標一致
槍口對外
不徹
不散
光復樂壇 紅館革命
一連18場 容祖兒Pretty Crazy演唱會
8月5日 全城震撼示威