返回列表 發帖
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

監警會海外專家話監警會權力同能力都不足,要獨立調查
PS咪再打TBB記者喇,記者係無辜且採訪是天職,責在TBB高層!!
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

**** 本內容被作者隱藏 ****
Frankiekiekie 發表於 2019-11-10 21:29

加油
再將我相信的如煙火般綻放

今早7點幾西灣河一交通警正制服一黑衣人期間向一名走近但兩手空空的黑衣人腹部開一發真槍,其後再向另一黑衣人腳部開兩發真槍
第一位中槍男肝臟中彈做手術搶救中,現時情況危殆,第2位腳部中槍的男子情況穩定
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

你吹雞等同對家有部署
日日都要比人知道你今日會做乜
人哋有槍有炮有子彈係無良心啫
佈晒防跟鬼晒你哋咁做到啲乜先
日日都係咁損兵折將做乜嘢啫。

上面嗰啲得個嬲字呢,無建樹架。

你吹雞等同對家有部署
日日都要比人知道你今日會做乜
人哋有槍有炮有子彈係無良心啫
佈晒防跟鬼晒你哋咁做 ...
kwanie 發表於 2019-11-11 13:16

睇完你個comment 其實都無乜建樹

睇完你個comment 其實都無乜建樹
henhenhen 發表於 2019-11-11 14:10

麻木不仁的港共政府一直寸步不讓,冇計
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

關心死物仲多過關心人
點解可以咁冷血
咩都當睇唔到只係不斷遣責?

搞咁耐其實為乜?到宜家政府冇任何讓步,五大訴求,最重要係普選,但呢個係中央嘅底線,咁嘅局勢之下肯定唔會比,相比之下其他幾個屬於雞毛蒜皮、有好過無嘅野,有必要搞成咁?仲要連累埋粵語文化,搞到大陸人討厭粵語,好多香港藝人被封殺。

其實6月暫緩條例果時即刻收貨回歸正常就係最完美嘅,後面721831、大部分傷亡、仇恨都唔會發生,經濟繁榮,社會唔會咁撕裂,中港兩地亦唔會如此仇視,世界和平。

其實6月暫緩條例果時即刻收貨回歸正常就係最完美嘅 ...
gzsbx3 發表於 2019-11-11 21:10

係呀 唔推送中條例仲完美 仲無事發生

香港警察玩完啦
報警都比人當濫用
調返轉頭屈你
巳經無警察保護市民啦
有事搵勇武派保護

搞咁耐其實為乜?到宜家政府冇任何讓步,五大訴求,最重要係普選,但呢個係中央嘅底線,咁嘅局勢之下肯定唔 ...
gzsbx3 發表於 2019-11-11 21:10

冰封三尺非一日之寒 你講緊既現象就算有冇依場運動 香港都會發生/已經發生緊
依場運動只係將所有壓逼住既仇恨一次過爆發出黎
所以唔需要講到冇依場運動 世界就好和平 要黎既始終會黎

何謂正常? 繼續比人攞著數 繼續運錢番大陸 繼續破壞香港法治制度
咁就叫正常????

同埋我唔覺得成立獨立調查委員會/解散狗隊有幾雞毛蒜皮
好懷疑究竟你係唔係香港人

仲有唔該唔好暗示721831等等傷亡係我地選擇出黎係我地攪出黎
真係好L UN耳

香港人今日加油。。。

無限期罷工。

如果CM 仲有人係撐警嘅,呢度唔歡迎佢。

多謝。
我可以即刻幫佢DEL AC。
釘釘 發表於 2019-8-12 11:28

FYI
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

FYI
John 發表於 2019-11-12 13:03

本帖隱藏的內容需要積分高於 1001 才可瀏覽

聽人講係中環見到Joey
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

回復 980# kaman921

上面個年輕人仲未被BAN

段爸入中大都阻唔到中大開拖
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

呢排睇新聞睇到好嬲好灰

無論你係咩立場都好
大家都要出去救救香港人
今時今日香港病得好嚴重
唔係留喺屋企好嬲睇直播做鍵盤戰士
到呢個時候個位會員停止講風涼話

點解六合彩又要停?唔係有網上投注乜?

無論你係咩立場都好
大家都要出去救救香港人
今時今日香港病得好嚴重
唔係留喺屋企好嬲睇直播做鍵盤戰士
到 ...
kaman921 發表於 2019-11-12 23:06

果條垃圾唔會理你架
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

香港人明天繼續呀。。

自衛至少都買對手套
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

今朝一早東鐵全停、吐公全封,新界東人根本出唔到市區,好多巴士都停哂,教育局拖到7點半大多數學生哥出哂門口才出新聞稿叫家長自行決定返唔返學、死都唔肯宣佈停課、罔顧學生安全,真係CLS!!!!!!!!!!
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

今朝一早東鐵全停、吐公全封,新界東人根本出唔到市區,好多巴士都停哂,教育局拖到7點半大多數學生哥出哂 ...
酷愛903 發表於 2019-11-13 10:16

之後喺地鐵站拉曬啲學生

今朝一早東鐵全停、吐公全封,新界東人根本出唔到市區,好多巴士都停哂,教育局拖到7點半大多數學生哥出哂 ...
酷愛903 發表於 2019-11-13 10:16

佢尋日話唔肯停課又話圈套又盛,但今日又落唔到台嘛,咪將個波推返俾大家囉,超賤!

果條垃圾唔會理你架
abcxyz302006 發表於 2019-11-12 23:20

其實點解會有呢條友?幾時開始出現㗎,好鬼煩,以前都冇啲咁嘅人喺CM。

Er sir 真係幽默 可樂原來係小型滅火筒

論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

其實點解會有呢條友?幾時開始出現㗎,好鬼煩,以前都冇啲咁嘅人喺CM。 ...
Serendipity 發表於 2019-11-13 11:14

真係唔知幾時開始出現
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

其實點解會有呢條友?幾時開始出現㗎,好鬼煩,以前都冇啲咁嘅人喺CM。 ...
Serendipity 發表於 13/11/2019 11:14
KEEP 住都有
只不過唔係用呢D ANGLE 去撩事鬥非啫
我覺得幾有創意喎又, 係垃圾咗啲啫

教育局拖到今日1420才宣布明天停課
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

**** 本內容被作者隱藏 ****
hkwilliamsiu 發表於 2019-11-13 16:51

可惜我唔夠分睇唔到,可否DM?

本帖隱藏的內容需要積分高於 950 才可瀏覽

天水圍仔仔俾TG 擊中。。昏迷中。。希望無事  。。得15歲。。

天水圍仔仔俾TG 擊中。。昏迷中。。希望無事  。。得15歲。。
kk8733 發表於 2019-11-14 13:13

CLS, it becomes a normal thing in our daily life. It is not acceptable.