返回列表 發帖
城城俾記者篤灰
好慘
JayantL 發表於 2019-9-8 21:05

買尿片
再將我相信的如煙火般綻放

買尿片
kaman921 發表於 2019-9-8 21:10

唔通答義載接放學咩

黑衫黑林寶
明架啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

簽名被屏蔽

垃圾咎由自取,封鐵係因為設施被垃圾破壞哂
香港人加油 發表於 2019-9-9 18:07

吓, 你眼有問題,還是腦有問題. 兩次有不反對通知書, 都在未完就已經封鐵, 因為集會人士走唔到, 才有勇武派破壞設施來阻止警方推進令集會人士離開.

簽名被屏蔽

垃圾咎由自取,封鐵係因為設施被垃圾破壞哂
香港人加油 發表於 2019-9-9 18:07

何謂封鐵, 你有無常識. 十幾分鐘要散十幾萬人, 點散呀!

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

#願榮光歸香港
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

幾時先還番示威者一個清白

幾時先還番示威者一個清白
kaman921 發表於 2019-9-11 19:23

建國嗰一日

建國嗰一日
hehehaha 發表於 2019-9-11 19:43

仲係未有真相
真係好想個天開眼到黑警比人拉晒去坐監
講大話 害人 好有心計

CM竟然無人post ?

由這裡 行過去 行過去 下一區
成熟地 緩慢地 回味地 行過去
彈指間 又一關 誰要劃時代創舉

風吹風 火燒火 沒有疤
三加三 三減三 等於化

香港唱好演唱會肥媽仲咩唔唱肥媽有話兒

用國旗打人就會無事。。長知識啦

藍絲有人有假紙10-16號。。
kk8733 發表於 2019-9-15 00:26

到時謝SIR喺記者會又會點講?
插贓嫁禍比黑衣人

侵犯知識產權 偷歌!!

侵犯知識產權 偷歌!!
kaman921 發表於 2019-9-15 00:39

舉報依個Video

舉報依個Video
kk8733 發表於 2019-9-15 00:44

巳舉報

侵犯版權, 可舉報

侵犯知識產權 偷歌!!
kaman921 發表於 2019-9-15 00:39

MV好似是曲缐,大家看一看like 和unlike 就知道

回復 780# hkwilliamsiu

點曲線呀 偷人地首歌就唔啱!!!

尋晚黑警於炮台山又一次完美示範警黑合作!!
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

尋晚黑警於炮台山又一次完美示範警黑合作!!{:1_11 ...
酷愛903 發表於 2019-9-16 13:09

仲要要專打和捉年輕年青人

黨鐵出軌又關示威者事 有無人證證明示威者搞破壞呀?
藍屍真係好鍾意老屈

黨鐵出軌又關示威者事 有無人證證明示威者搞破壞呀?
藍屍真係好鍾意老屈
kaman921 發表於 2019-9-17 12:19

[轉]明報 :  港鐵表示,事發時肇事列車12個車卡中有3卡斷開及出軌,而港鐵凌晨曾更換一段路軌。預計紅磡至旺角東站的列車服務今日未能回復正常。

原本今晚谷草夜馬因網民發起圍攻本來有份跑的"天祿"馬主何君堯而取消,今年10.1國慶煙花亦取消
不需急切一息間變好
悲觀心態 並不是多糟

強烈支持警方縱容炮台山暴徒無差別打人!!

何妖敗走啦。。死番去大灣區。。

林奠首場見面會
下星期四 7-9pm 伊館
名額150,全實名制
eform.one.gov.hk/form/had056/

有無美會員要報名
會唔會好似美吹演唱會用大陸VPN報名先抽到架

譚仔阿姐: 工 服 亨 講   事 帶 鴿 明

聞到催淚彈。。食屎啦。。班賤狗。。

將軍澳終於破蛋

"Within these three-and-a-half months we have seen the police in Hong Kong getting totally out of control," activist and pop star Denise Ho said in an interview with AFP.
"Hong Kong has become a police state where the government is hiding behind the police force and refusing to find solutions to the present crisis."
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

人黎架,講大話都唔好咁離譜呀大佬!!

用指槍黎同你對話 咁不如唔好出黎啦

啲藍絲去哂邊

林鄭表演完一場政治show 唔洗買黃牛飛

克警竟然圍姜B

克警竟然圍姜B
hkwilliamsiu 發表於 2019-9-29 15:02

姜粉們憤怒了

克警竟然圍姜B
hkwilliamsiu 發表於 2019-9-29 15:02

笑死我

黨鐵比人開到閘
趁popo仲未喺度
搭巴士都搭唔到
都入到去 希望無事安全返屋企

王宗堯被捕
希望無事  快啲出個ig post 報平安

黨鐵停左十一個站啦。。好叻叻。。同狗合作。。

黨鐵停左十一個站啦。。好叻叻。。同狗合作。。
kk8733 發表於 2019-10-1 09:54

執咗佢啦 仲有人搭垃圾車?

#HKLM

執咗佢啦 仲有人搭垃圾車?
kaman921 發表於 2019-10-1 15:54

荃灣線全停啦。。。