返回列表 發帖
唔好走...

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

前行政長官名義出信係咩玩法

阻住 發表於 2019-7-29 16:18

有 689 人對你的回應表達了心情
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

簽名被屏蔽

阻住 發表於 2019-7-29 16:18

你終於會不會改

簽名被屏蔽

教畜
你老闆 發表於 2019-7-29 19:13

Alvin 講得好好

你終於會不會改
bagfgfcde 發表於 2019-7-29 19:02

Gin 粉 confirmed.

Gin 粉 confirmed.
hehehaha 發表於 2019-7-29 19:18

林奠 weconnect 咗我同Gin Lee

簽名被屏蔽

呢位講得好嗎?
你老闆 發表於 2019-7-29 20:43

港澳辦今日開完記者會
CCTVB 都要跟風表下態嘎
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

係真定假都好7婆都要盡快辭職
落台啦受夠啦!我地攰啦   

https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E ... 8%E5%90%A6%E8%AA%8D

簽名被屏蔽

黑警收到最高指示
所有示威者都會被捕檢控
從暴動入罪

簽名被屏蔽

9203警察好靚仔呀<3

簽名被屏蔽

蔡思貝都去
其實佢地係咪想借機攞政治光環?除咗頭兩個

簽名被屏蔽

CCTVB artist 都無人敢8.5罷工

上訴委員會推翻黑警就今日旺角遊行發出的反對通知書,但路線更改如下:晏架街->欅樹街->海泓道->麗翔道->渡船街->櫻桃街公園羅馬廣場。遊行結束時間延長至9PM
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

香港人加油

黑警不得好死!!!!!
食屎啦!!!!!!

聽日三罷
香港人加油!!!
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

MTR全線大癱瘓!!!!!!!!!!

罷唔罷工係個人的自由選擇
做咩要攪到的選擇返工的人

簽名被屏蔽

777個記者堅拒成立獨立調查委員會實在極可惡,但示威者於黃大仙紀律部隊宿舍縱火也未免太離譜吧!

777個記者堅拒成立獨立調查委員會實在極可惡,但示威者於黃大仙紀律部隊宿舍縱火也未免太離譜吧! ...
酷愛903 發表於 5/8/2019 19:54
你越割蓆香港越有希望
GO AHEAD!!!!!!!!!!!!

ANYWAYS 黃大仙無著火喎-.-?

777個記者堅拒成立獨立調查委員會實在極可惡,但示威者於黃大仙紀律部隊宿舍縱火也未免太離譜吧! ...
酷愛903 發表於 2019-8-5 19:54

啲人太嬲 冇計
我都好驚市民同市民對立 完全冇人提林鄭
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

政府係度做咩?
就是搵警察做坦吸引晒示威者方向
不斷刺激示威者後再突然放任示威者
然後示威者既怒火因為無法發洩就會開始攪破壞
完美演出暴動劇本
而前線就變成自己最討厭既人
俾後方政府同民間三方圍剿同割席
係社運有心有力既人俾政府一次殲滅
贏既都係政府
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

你唔記得班仆街點對市民?
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

你唔記得班仆街點對市民?
John 發表於 6/8/2019 00:44
千祈唔好比佢同前線同路
好_ 大鑊架

係啦
現在香港咁亂
咁你小心出街都比人打

我建議你考慮少說無乜用的說話
永久罷上cm

即使我們錯
不比他們多
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

不如你燈下林奠,最好長做長有,XX富貴,咁香港人就有救

係啦
現在香港咁亂
咁你小心出街都比人打
hehehaha 發表於 2019-8-6 00:52

不如叫他小心捉精靈(pokemon), 慎防仆街仲實際.

簽名被屏蔽

Joey 開show又嗌口號光復香港時代革命
DJ Fiona 開show又嗌光復香港時代革命
咁做會令人好厭
明白大家好愛香港 唔需要去到咁偏激
要嗌示威個時先嗌啦!

簽名被屏蔽

於SSP買10支鐳射筆被黑警以藏有攻擊性武器的BU學生會會長今晚獲釋,但黑警會繼續調查並保留起訴權利
黑警對後日大埔遊行發出反對通知書WTF

簽名被屏蔽

柏豪ig刪晒相
出句聲登記做選民
都比五毛鬧 累到佢唔上ig

剛看完林鄭記者招待會, 她完全無誠意去解決問題, 說話完全想分化香港人, 不斷將示威者說成暴徒, 她繼續管治香港, 香港真的無得救,香港人自求多福.

和理非非 轉圈轉圈哈姆共你
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

柏豪ig刪晒相
出句聲登記做選民
都比五毛鬧 累到佢唔上ig
kaman921 發表於 2019-8-9 15:26

佢之前RIP仲加個THX,立場已經非常明顯,做選民又係黑底,即係叫人投反對派,大陸人本身已經敏感,佢仲要擺曬立場,肯定唔放過佢啦。
不過余文樂都差唔多,彼此彼此。

回復 603# gzsbx3

似係比人 HACK 完DEL多啲喎
DEL足成晚邊有咁得閒

今日黑警對示威者同埋北角福建幫GE處理手法簡直係雙重標準