返回列表 發帖
簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

係咪要搞多次去維園
明明可以好和平班狗係要搞亂打死人先心息
再將我相信的如煙火般綻放

係咪要搞多次去維園
明明可以好和平班狗係要搞亂打死人先心息
kaman921 發表於 2019-8-25 20:26

喜愛漫遊 維園散步徑!

打爛麻雀館、交通燈,地鐵逃票,真係好有素質

簽名被屏蔽

隨處小便大陸人咪鍾意做呢啲嘢囉

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

黑衫暴徒仲有係港鐵小便,港鐵貼m巾,整爛他們一世揾唔到值幾百萬燈柱,破壞紅隧,破壞港鐵閘門,仲 ...
你老闆 發表於 2019-8-25 22:55

聽講武器升級,有流星錘同埋磚頭鏈球,期待呢個週末嘅大戰

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

黃之鋒今早於海怡半島站附近被補,據悉涉嫌於6.21包圍警總犯3條罪,周庭亦被捕
港共政府大清算,製造白色恐怖
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

聽日民陣集會都取消埋
照出 理9佢反唔反對

830大抓捕
陳浩天 黃之鋒 周庭 孫曉嵐

痴9線 行過街都話違法
你唔好話返工返學都犯法?
喺屋企禁住你唔比你出街
無晒自由

好慘。。譚文豪俾人拉。。

kk8733 發表於 2019-8-30 23:24

我發覺林鄭精神病越黎越嚴重
拉晒所有人佢就開心 未見過咁毒嘅賤女人

kk8733 發表於 2019-8-30 23:24

佢同區諾軒都是7/7喺旺角幫手調停竟以阻差辦公被捕,黑警更匪夷所思地話區諾軒用大聲公向黑警嗌咪以襲警罪拘捕佢WTF!!
另外黑警可惡地向2/9文化中心3罷集會發出反對通知書

E- kids 不如開紅館

政府黑警幾無恥法都唔可以咁樣縱火搞到咁大火架?? 如此暴力行為恕我不能接受!! 亦會有藉口俾政府立緊急惡法。收手啦!!

火攻已經好斯文
睇下人地法國烏克蘭先啦
人無知真係好恐怖

DLLM 成班狗衝入太子站打人
小朋友比班狗打到流血
831係721 2.0

我一直以來都站在示威者一方,但尋日...SORRY, 呢個政府係真係乞人憎,但這並不可以合理化尋日下午至晚上咁樣暴力衝擊立法會的行為,這是任何一個文明社會都不容許,我絕不能接受!
酷愛903 發表於 2019-7-2 12:38
777個記者堅拒成立獨立調查委員會實在極可惡,但示威者於黃大仙紀律部隊宿舍縱火也未免太離譜吧!
酷愛903 發表於 2019-8-5 19:54
政府黑警幾無恥法都唔可以咁樣縱火搞到咁大火架?? 如此暴力行為恕我不能接受!! 亦會有藉口俾政府立緊急惡法。收手啦!!
酷愛903 發表於 2019-8-31 19:54
#分化 #割蓆 #散水 #只譴責示威者暴力 #無視警方暴力

癲夠未啊DLLM
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

9月2日9月3日三罷。。。

DLLM 成班狗衝入太子站打人
小朋友比班狗打到流血
831係721 2.0
kaman921 發表於 2019-9-1 00:22

好快開學啦。。警民關係咁差。。

政府黑警幾無恥法都唔可以咁樣縱火搞到咁大火架?? 如此暴力行為恕我不能接受!! 亦會有藉口俾政府立緊急惡法 ...
酷愛903 發表於 2019-8-31 19:54

不如你睇下這條片

法新社影到臥底扮示威者放汽油彈

不如你睇下這條片
hkwilliamsiu 發表於 2019-9-1 00:58

今早睇99台NEWS睇到,之前車廂有黑衣人同藍屍激烈爭執,係某藍衣藍屍揮錘在先引發雙方動武
我都唔知點樣形容黑警咁樣無差別打人法,總之冇眼睇~

今早睇99台NEWS睇到,之前車廂有黑衣人同藍屍激烈爭執,係某藍衣藍屍揮錘在先引發雙方動武
我都唔知點樣形 ...
酷愛903 發表於 2019-9-1 10:19

另外剛看完TVB新聞, 警方承認昨晚銅鑼灣有兩位卧底警察給示威者發現並開了兩槍.

原來太子事件是事源是有一位藍絲伯用錘仔打人,其後有人報警,但警察到月台不是捉打人的阿伯,而是打車廂内是市民。另外立場記者有一段比TVB更加震撼的短片

暴徒就係黑警!見到暴徒搞破壞就打七据

法新社影到臥底扮示威者放汽油彈
hkwilliamsiu 發表於 2019-9-1 01:02

警察記者招待會竟然用改圖版,想洗底

明明係警察喬裝示威者 示威者巳經係喬裝
點樣喬裝市民呀???? 證實咗乘客係示威者??
腦裝屎架??????死廢警
   {:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}  {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:} {:1_119:}
{:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}  {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}
{:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}  {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}
{:1_119:} {:1_119:}  {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:}{:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:} {:1_119:}

2019.08.31 What happened in Prince Edward MTR Station ?

啊伯用錘仔打人就係甘

瘋狗症又發作喺機場廁所亂打人
去廁所拉人

咩事呀呢個咩世界?
去晒區區黨鐵站捉人家陣好得閑呀?
咩人都當係暴徒 痴lun線

林奠閉門會議聲帶流出, 話有得揀會辭職

http://www.reuters.tv/v/PImw/201 ... d-quit-if-she-could

一句良心係邊都可以比人打到仆街
日日望住依d新聞真係好辛苦
我地究竟可以做到d乜

簽名被屏蔽

自衛用
香港人加油 發表於 2019-9-3 12:59

坐地鐡帶錘仔是自衛用, 你是否有病  

垃圾搭巴士被拉,掃走垃圾
香港人加油 發表於 2019-9-3 22:22

誰是垃圾? 被ban轉了第二個acc 又開始撥火, 真的可笑.

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

今天看到多間中學生不畏懼白色恐怖,用唔同方法表達訴求,最感動是在開學禮在演奏國歌下唱Do you hear the people sing 。