返回列表 發帖
藍屍識唔識咩叫公德心
真係好L嘔心
kaman921 發表於 2019-7-11 09:47

真係賤格到爆。。

點解可以三路 圍示威者。。搞到人後退到商場。。又唔停沙田站。。再攻入商場。。

柳俊江。。好慘。。元朗好多鄉黑。。加克警合作。。

港台32好正。。影哂南邊圍

回復  JayantL

鬼唔望佢同班黑最後傾唔掂數, 俾班黑搞返轉頭
紅葉大祭司 發表於 2019-7-22 02:14

拎鐵枝。Golf  棒。黑警唔敢捉。。

班白衫唔會反抗。。鐵枝唔見哂。。乖乖地上警車。。

保護元朗。。保護家園不停口號。。班白衫人

原來係咁保護元朗人。。

要走都走哂啦。。入番自己村屋。。防暴警察都依家未有任何行動。。

何君堯。。夜晚同白衫人握手支持。。

唔敢落街。。

仆街陷家鏟
John 發表於 2019-7-22 13:07

你有無收到料???

網上話係元朗大棠路見到一班白衫人。。

元朗仔仔。。。有無人一齊行???

有消防義工係人群 幫手 。。可能大家會遇到真命天子。。

Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
12m
Our Intelligence has informed us that the Chinese Government is moving troops to the Border with Hong Kong. Everyone should be calm and safe!

收到黑警訊息即刻del

全世界聽著

如果收到hk police 所發出的sms訊息就請刪除以免搜查電話時 成為出現的 ...
kaman921 發表於 2019-8-18 19:01

點解我收唔到。。

女狗都咁賤格 。。

好慘。。譚文豪俾人拉。。

9月2日9月3日三罷。。。

DLLM 成班狗衝入太子站打人
小朋友比班狗打到流血
831係721 2.0
kaman921 發表於 2019-9-1 00:22

好快開學啦。。警民關係咁差。。

佢把聲懶係溫柔咁
好嘔心

用國旗打人就會無事。。長知識啦

侵犯知識產權 偷歌!!
kaman921 發表於 2019-9-15 00:39

舉報依個Video

何妖敗走啦。。死番去大灣區。。

聞到催淚彈。。食屎啦。。班賤狗。。

黨鐵停左十一個站啦。。好叻叻。。同狗合作。。

執咗佢啦 仲有人搭垃圾車?
kaman921 發表於 2019-10-1 15:54

荃灣線全停啦。。。

黨鐵今早停哂。。百佳都唔開。。開心。。

香港宵禁啦。。呵呵。。

元朗有隻狗走黎用車撞人。。之後俾人私了。。兩次著火。。好勇呀。。。
https://m.facebook.com/watch/?v=429201197578677&_rdr

之前班狗 假冒示威者 帶領班細路 用 雨傘陣 搞到係金鐘畀人捉曬。。。

好慘。。 明明之前識拆鐵欄 擺水馬 做緩衝區。。
今日灣仔雨傘陣又捉左。。

SSP撞斷女人腳。。的士司機反而有藍絲俾52萬。。

NOW新聞指一名車長在旺角被布袋彈擊中及被押入警署

Now新聞台表示,他們一名車長凌晨一時許在旺角警署外,前往取採訪車途中,後腦懷疑被布袋彈擊中,受傷倒地,攝影師上前表明車長是同事,但被多名防暴警員持長盾及長槍驅趕,受傷的車長倒在地上以雙手抱頭,反光背心跌在身旁,多名防暴警員包圍他之後,用索帶把他雙手反綁,再押入旺角警署。Now新聞台指,警方其後確認這名車長有合理原因在現場,將他釋放,他在兩個多小時後由救護車送廣華醫院治理,他報稱後腦中彈受傷腫起,感覺頭暈,前額被撞向地下受傷,右下顎骨裂,要留院治療。

https://www.google.com/url?sa=t& ... n8r7daPWsBFABUDgkCY

好彩清醒。。。

有無人覺得陳彥霖真係自殺呀?
東張西望訪問佢老母話佢個女係自殺 係咪有劇本架?
佢又識游水點會自殺呀? ...
kaman921 發表於 2019-10-17 22:31

中共台。。狗UP。。

港鐵表示,西鐵線元朗站會於周一(21日)下午2時起臨時關閉,其他路線(機場快綫除外)、輕鐵及港鐵巴士服務將提早於晚上10時結束

咁驚元朗人做咩。。下午兩點就關。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

殺人犯可以變自由人。。真係痴線。。

暴你老母咩
艾石仔 發表於 2019-11-3 21:40

右下角報告。。召喚釘釘。王子。TIMMY。。。

科大男生為左避TG墮樓。。依家證實腦幹死亡。。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20191107/mobile/bkn-20191107202532615-1107_00822_001.html

反《逃犯條例》修訂的相關示威行動未有止息迹象,網上再傳有人號召下周日(10日)及下周一(11日)在全港發動「八區開花」及「強制罷工」,示威暴力隨時再現。

根據網傳的相關訊息,有網民發動11月10日下午1時,在屯門、觀塘、荃灣、沙田、大埔、旺角、銅鑼灣及將軍澳舉行「八區開花」示威活動。又指為配合翌日行動,當日不受傷、不流血及不被捕。

另外,消息指11月11日早上7時會發動「黎明行動」,屆時「18區再集合」,各區各自行動,而「目標只有一個」,即「全城癱瘓,強制罷工」。

香港人今日加油。。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

香港人明天繼續呀。。

本帖隱藏的內容需要積分高於 950 才可瀏覽

天水圍仔仔俾TG 擊中。。昏迷中。。希望無事  。。得15歲。。

多謝支那人幫香港清潔。。香港清潔工人可以88啦。。支那人免費幫香港掃。。

天水圍15歲仔仔。。希望你無事啦。。

HSBC ban咗星火銀行戶口
叱咤可以罷睇了
hehehaha 發表於 2019-11-18 22:27

HSBC 係時候要幫下佢啦

星期一大三罷。。加十區行動。。

細路仔為左香港不停衝。之後俾人拉。有骨折。俾人扑穿頭。有幾個死左。。。

點解大人唔做下野。罷工真係咁難。。

12月8日 維園見。。。

12月8日。。23:59前落實五大訴求。。否則12月9日行動升級。。三罷。。攬炒迎CHRISTMAS。。。