返回列表 發帖
612 恢復二讀同三讀
即係星期三就會係建制護航下條例通過
要阻止呢件事發生
只係一日 希望用大家一日既時間去政總阻止 只要流會 好大機會10月復會再討論
呢個時候已經唔係J 103萬遊行 而係要準備下一場挑戰

秘書署宣佈關閉今明兩日立法會示威區,並要求警方加強示威區巡邏!
垃圾香港政府!!!!

大部份草皮已出通告封到今個星期日!!!!!!

要人要人要人!!!!!!!!

我想問星期日警方發出咗不反對通知書未架? 我淨係見好似淨係申請緊?
tungbilly 發表於 2019-6-14 13:55

一直[拖],一直未批但又未反對!616見啦各位!

今次無人再話佢係左膠和理非
真民主女神香港女兒
mc) 發表於 2019-6-13 22:54

親眼見到佢叫人拉走企係佢身邊零裝備既嬸嬸,自己去擋!佢有佢師傅既影子!

請大家唔好因爲人地唔參與你地的活動或者唔發聲支持就鬧人地,人地有自己的自由
唔同你地一伙的就比你地批 ...
gordon0807 發表於 2019-6-14 15:46

都2019年啦 都經歷過雨傘 魚蛋啦
仲講呢種說話其實一d幫助都無,因為要反既點都會反,要支持既點都會支持,要繼續無視既點都會繼續無視
鬧人地都要睇下邊個聊邊個啫,橫掂咩都係"個別事件",記llm又係個別事件,出黎啦豬hi又係個別事件
所以批鬥人都係個別事件,請~~~~唔好過份解讀!

暫時呢度都未有wor
我覺得經過近幾年 大家都越來越成熟 會互相尊重
唔去嘅人有佢地唔去嘅原因
去 唔去 衝 ...
John 發表於 2019-6-14 16:08

對 呢幾年過後 大家都識得做
今次無任何割席者就知大家知道大家角色係邊 總之目標係一致就ok

嘩,今次903企好前wo
新jingle叫人黎緊選舉投票俾聽香港人聲音既人 當年雨傘都無講到咁白