返回列表 發帖
真係痴L線班垃圾警察
驚死會有人攞住把刀隊你咩?
去金鐘都要搜?
kaman921 發表於 2019-6-12 00:08

去海洋公園都要搜袋一樣大把人去
容祖兒取700多獎項,為香港歌手之冠

去金鐘唔搭MTR
唯有搭的避班差佬搜人袋
kaman921 發表於 2019-6-12 12:58

你咁驚被搜袋?身有屎?

黑警五毛死全家
hlyung 發表於 2019-6-14 14:41

唔俾其他意見不同人士發言死全家

暫時呢度都未有wor
我覺得經過近幾年 大家都越來越成熟 會互相尊重
唔去嘅人有佢地唔去嘅原因
去 唔去 衝 ...
John 發表於 2019-6-14 16:08

青少年無吸取2014年佔中失敗教訓,今年青少年做損人不利己阻塞地鐵車門,剝奪別人搭車旅行行街上班自由,得罪埋政治中立人士,只會利左政府,註定今年反送中失敗收場。你們去遊行無市民阻止,但不要阻住不遊行人士做他們自己喜歡的事

班暴徒煩夠未,由612煩到71破壞立法會,係咪想搞到去101? 字又醜樣

神級比喻 明晒
潘小濤
(好似幾有道理喎)

【你唔明班後生仔係到諗緊咩?】

打個比喻,你老公出面有女人 ...
kaman921 發表於 2019-7-4 08:44

比喻錯哂,你不信老公就離婚,你不信林奠就離開香港,暴徒破壞立法會等同老婆剪左老公寶貝一樣,唔通同情老婆?

暴徒夠膽破壞立法會但無膽破壞李嘉x郭炳x李兆x屋企打倒地產霸權,咩失敗都賴哂弱質女人林奠

你收皮啦
日日搞分化 分分鐘有份篤灰
John 發表於 2019-7-8 02:54

kayzzz=森姆=神女,日日都分化算啦都無cm會員理舊垃圾kayzzz