返回列表 發帖

《全民造星II》討論

Kirk(伍諾軒)
年齡:27
職業:模特兒
專長:唱歌,結他,創作
20字自我介紹:#youdontknowme
Instagram: kirkng

阿聰(王顯聰)
年齡:26
職業:freelance
專長:跳舞
20字自我介紹:三十年嘅苦練,今日終於大派用場,就睇著我一級級咁上
Instagram:wh_chung

支持Louis再參加

Louis 王焯南
年齡:25
職業:freelancer
專長:唱歌
自我介紹:
我係全民造星1嘅參加者,希望呢次大家睇到我嘅成長,唔會再自我放棄。
Instagram:louiswong618

肥文(陳卓文)
年齡:24
職業:Freelance 演員
專長:唱歌
預防傷風感冒,要食橙,因為橙有維他命C。
Instagram:edmondccm

笑死我 呢個

https://www.facebook.com/pg/ViuT ... wMKkEg&__tn__=-UC-R
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

參加完I再參加II感覺好奇怪

又有VIUTV 員工參加

係勁多個無限loop,酒粒仔 ting ho 勇者tank 表弟 louis..
冇人玩就唔好搞第二季啦好心

Wall仔(曹震豪)
年齡:35
職業:歌手
專長:唱歌、自彈自唱、keyboard、木結他、作曲編曲
20字自我介紹:我係Wallis曹震豪,好鍾意唱歌,係一個唱作人,夢想喺響紅館開自己嘅個人演唱會。
Instagram:wallischo

估唔到啵

嘩 咁早開

第四位係咪sis
真係既?好犀利丫

有無cm人參加?
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

Wall仔(曹震豪)
20字自我介 ...
RVHOCPC 發表於 2019-6-10 18:26

20字自我介紹單計字都寫左32字

首先,人生係你自己㗎
若果無人鍾意你唔緊要,首先你要鍾意你自己
記住,OK?

睇到1號仲以爲Anson Lo又參賽

Wall仔(曹震豪)
20字自我介紹:我係Wallis曹震豪,好鍾意唱歌,係一個唱作人,夢想喺響紅館開自己嘅個人演唱會。
Instagram:wallischo

估唔到啵

最受歡迎女歌星hana都唔可以係紅館開個唱呀曹震豪
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

20字自我介紹單計字都寫左32字
KITSTON 發表於 2019-6-10 21:35

一個唱作人,夢想喺響紅館開自己嘅個人演唱會。

20字

睇到1號仲以爲Anson Lo又參賽
lu12 發表於 2019-6-10 22:21

建議睇下一號既自我簡介

除咗參加過1個幾個D質素差過上次
邊有姜濤2.0

Youtuber果堆係投票已經贏左成條街

46號係Don't Text Him封面
Jayant Music Chart 2019 Week 33
1.容祖兒 - 悲觀生物學 (1 Week No.1)
2.林二汶 - 最後的信仰
3.鄭秀文 - 我們都是這樣長大的

姜濤2.0?
容祖兒取700多獎項,為香港歌手之冠

Wall仔(曹震豪)
20字自我介 ...

老到更年期