返回列表 發帖
會唔會係香港史上最明顯hehe嘅一個MV
Pure. 發表於 2019-6-11 20:21

前面已經有另一個ON仔既某個MV
不過呢個MV同首歌都太正喇, 比LIKE到唔夠, 我一定要買佢隻碟支持下, 出3首3首都高水準

睇到起哂雞皮, chisin

應該係灰完愛 - 小瑜
Jason's Playlist 2019 Week 23
Pretty Crazy - 容祖兒 // Never Really Over - Katy Perry

有個好靚仔, on仔靚唔靚仔?
你老闆 發表於 2019-6-11 21:55

agger, 有個好靚仔, 我好投入

有個好靚仔, on仔靚唔靚仔?
你老闆 發表於 2019-6-11 21:55

唔知有無dj會打包連播兩首
    在錯誤的宇宙尋找愛
    愛在旁若無人的太空

agger, 有個好靚仔, 我好投入
cmho 發表於 2019-6-11 22:05

被暗戀的食煙男仔好靚仔,首歌又好聽
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

唔知有無dj會打包連播兩首
    在錯誤的宇宙尋找愛
    愛在旁若無人的太空 ...
lu12 發表於 2019-6-11 22:07

睇歌名我就即刻諗起楊千嬅,楊千嬅hehe icon confirmed
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

睇歌名我就即刻諗起楊千嬅,楊千嬅hehe icon confirmed
你老闆 發表於 2019-6-11 22:11

我都係睇mv先覺得兩首歌咁match

我都係睇mv先覺得兩首歌咁match
lu12 發表於 2019-6-11 22:12

愛在旁若無人的太空mv有hehe情節?

愛在旁若無人的太空mv有hehe情節?
你老闆 發表於 2019-6-11 22:14

唔係,你唔覺得兩位男主角就應該愛得不被打擾?

被暗戀的食煙男仔好靚仔,首歌又好聽
你老闆 發表於 2019-6-11 22:09

就係呢個
反ot: 希望tbb唔好因為個mv而ban首歌

就係呢個
反ot: 希望tbb唔好因為個mv而ban首歌
cmho 發表於 2019-6-11 22:19

其實勁歌以前思想好前衛的,男孩像你同勞斯萊斯都有十大

姜濤 一號種籽
曲 : cousin Fung
詞 : 陳詠謙
監 : edward chan

好聽
姜濤新歌 《一號種籽》
https://youtu.be/A4cWdUGyAjU

姜濤 一號種籽

好聽
myrichardac 發表於 2019-6-11 22:26

cousin fung x 姜

呢個組合好聰明

唔係,你唔覺得兩位男主角就應該愛得不被打擾?
lu12 發表於 2019-6-11 22:17

見到紅光下的兩個男孩就諗起衛蘭殘酷遊戲mv,好甜, 好似有咀對咀,歌詞仲似d

4台冠軍歌的重要性,容祖兒快d上勁歌唱live

4台冠軍歌的重要性,容祖兒快d上勁歌唱live
你老闆 發表於 2019-6-11 22:43

仲以為又出新版

16號愛人?
SSN Chart (14 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 快 樂 到 死 (1 Week No.1) - 關 淑 怡 、 黃 耀 明
2. 孤 島 人 - RubberBand
3. 家 明 - 謝 安 琪

林穎彤睇黎拎到叱咤飛
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK24: 山旮旯 (3 Weeks No.1) / 尋找彼得潘 / Tonight

回復 68# 放空

大祖兒舊年都有一星期貨仔啊
Elio喜歡上別人了

其實勁歌以前思想好前衛的,男孩像你同勞斯萊斯都有十大
lu12 發表於 2019-6-11 22:24

係咪因為05年有志雲揸fit咋。得05年比較大膽。
Elio喜歡上別人了

林穎彤睇黎拎到叱咤飛
放空 發表於 2019-6-12 07:09

話晒都係十人巷出身~比佢上下榜都要啦

可唔可以陳健安男金啊,首首高質

又單數
又小句號
又一號種籽
又10儲物櫃嘅D歌名
Week 23 ERadio 華語榜
1. Tonight - AGA  |  2. 山旮旯 - 馮允謙  |  3. 空手而來 - 張敬軒  |  4. 小鹿撞樹記 - 黃妍  |  5. 我好嗎 - 梁靜茹

黃家正 發表於 2019-6-12 07:58

應該都係,陳志雲一走,勁歌就開始下坡了

16號愛人?
John 發表於 2019-6-12 01:43

呢個mv唔係行行企企咋咩

安仔好似一首比一首大路

另外Gin又想加定要out??

表妹保莉 發表於 2019-6-12 08:43

會唔會同上年大joey一樣上一個星期榜就拜拜呢?

黃家正 發表於 2019-6-12 07:58

志雲時期仲有光明會 韻律泳 金剛經
SSN Chart (14 Jun)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 快 樂 到 死 (1 Week No.1) - 關 淑 怡 、 黃 耀 明
2. 孤 島 人 - RubberBand
3. 家 明 - 謝 安 琪

MV黎計情人甲唔係仲明顯咩?
不過安仔呢個MV唔知點解睇睇下會眼濕濕

MV黎計情人甲唔係仲明顯咩?
不過安仔呢個MV唔知點解睇睇下會眼濕濕
leung1020 發表於 2019-6-12 10:32

明明彼此相愛卻不能

表妹保莉 發表於 2019-6-12 08:43

身份好尷尬大哥節目出身
但又喺大台又喺間咁嘅唱片公司

又單數
又小句號
又一號種籽
又10儲物櫃嘅D歌名
風見志郎 發表於 2019-6-12 08:47

係咪想消費Hehe

LLV 繼續出歌
新城個獎係咪佢丟都無人再追究

https://www.instagram.com/p/BykRHqxg-AX/?igshid=l43m6chyo5y2

又單數
又小句號
又一號種籽
又10儲物櫃嘅D歌名
風見志郎 發表於 2019-6-12 08:47

仲有碟名,前排有林憶蓮既0, 最近有陳蕾既10_9

仲有碟名,前排有林憶蓮既0, 最近有陳蕾既10_9
cmho 發表於 2019-6-12 11:06

突然間霖起蔡依林第一隻專輯都系10_9

吳若希憑<我記得>登上勁歌金榜冠軍,她當然記得要到現場演繹作品!

Bella首歌雖然有咬字問題,但<忽然又想起你>點都好聽過戴Joey首<Only One>~

吳若希憑登上勁歌金榜冠軍,她當然記得要到現場演繹作品!
lu12 發表於 2019-6-12 16:34

同集仲有林家謙

美祖又係第2止步~

美祖又係第2止步~
阿mark 發表於 2019-6-12 17:41

無女歌手可接容祖兒班拎4台冠軍歌

吳若希能否再奪3台冠軍歌?

今日播左好多謝安琪同何韻詩

係差雞蛋與羔羊仲未有人敢播

cmho 發表於 2019-6-12 21:27

社會琪D歌真係好正
1. Tonight - AGA  |  2. 山旮旯 - 馮允謙  |  3. 空手而來 - 張敬軒  |  4. 小鹿撞樹記 - 黃妍  |  5. 我好嗎 - 梁靜茹

痴線,再見灰姑娘停哂

痴線,再見灰姑娘停哂
kio0909 發表於 2019-6-12 21:46

究竟梁詠琪係咪簽左環球? 真係同人唔同命,果隻Gin簽環球就可以熱播到女銀

究竟梁詠琪係咪簽左環球? 真係同人唔同命,果隻Gin簽環球就可以熱播到女銀 ...
阿mark 發表於 2019-6-12 21:58

gigi唔係親生女
gin簽賣身契

點解會唔敢播最應棍果首?
cm首席蔡少芬粉絲"香港威廉":另外有無歌手名字類似蔡少芬 大碟名是英文字, 聽讀音似burn

識播梗係播獨家村啦
一刀兩斷最實際
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 24
1.馮允謙 - 山旮旯 (1 Week No.1)
2.陳健安 - 在錯誤的宇宙尋找愛
3.per se - 波雅斯

方皓玟追上

廢話落榜 係咪代表Kay/juno就快派新歌
Kay x Endy x Juno

商台唔like勇武