返回列表 發帖

大姑奶容祖兒送20圍酒 6月16日大滿貫天后容祖兒生日快樂

簽名被屏蔽

呢個時勢祖祖仲會有心情慶祝?

簽名被屏蔽

恭喜祖國兒女成立39週年

呢個時勢祖祖仲會有心情慶祝?
kaman921 發表於 2019-6-15 20:26

成個禮拜之前
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

咁我地全港7000000祖粉一於聽日經過英皇中心樓下賀賀佢啦
證明比世界知道903爭左我哋祖祖最女足足十五年都好

聽日明哥都係呢日生日都上街遊行
祖祖會唔會去呢

簽名被屏蔽

一齊口號
容祖兒容祖兒容祖兒!
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

聽日明哥都係呢日生日都上街遊行
祖祖會唔會去呢
kaman921 發表於 2019-6-15 20:40

原來兩個同一日生日
唔怪得祖戀明歌
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

希望大家聽日親身去維園參與容祖兒20週年616生日大遊行

大肆慶祝
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

筵開20多席,老闆楊受成、關智斌及鍾舒漫都有出席,不過阿Sa跟阿嬌則不在港。

SHERMAN 竟然有去JOEY 細佬婚禮...

側田一樣照開紅館娛樂大家,祖祖咁專業一定會專心慶祝生日
你老闆 發表於 2019-6-15 20:29

小肥生日無慶祝林奕匡生日都無慶祝
出個生日願望post咪算

謝安琪個仔都好似係今日生日
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

樓主po番月頭新聞居心可在?
花滿地
奇樹滿林
一朵花跟森林
你決定了哪邊合襯沒有...?

簽名被屏蔽

連同最Friend Sa,嬌,Kenny ,yumiko 都無搞生日會
生日前都發生呢啲事 失眠夜都訓唔到
仲邊有心情慶祝

樓主po番月頭新聞居心可在?
jf1019 發表於 2019-6-16 15:44

扮了解
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️