返回列表 發帖

[Jun/26/2019] 你是我的大明星 - 李克勤 (EP)

歌手:李克勤
唱片名稱:你是我的大明星
唱片封面:

推出日期:2019-6-26
唱片類型:EP

TrackList:
CD
1) 你是我的大明星
2) 惹
3) 欠你一句我愛你
4) 擁有
5) 最完美的分手

附加資料:
李克勤2019全新國語專輯

< 你是我的大明星 >
首度合作 享譽世界的民族搖滾樂隊 杭蓋樂隊
致敬每一個平凡崗位上的身影

< 欠你一句我愛你 >
年度深情主打別把[我愛你]留給來不及

< 最完美的分手 >
阿蘭空靈獻聲
現代愛情故事從這裡開始

出處:mini shop
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

簽名被屏蔽

封面好老土

班廢老就個個有碟出

3是CC作品吧

搞咁耐先得五首歌

同alex fung搞成年就係咁?

搞兩年搞pat咁嘅嘢出嚟
定係1st plug完全冇noise所以俾蛋記腰斬咗佢隻國語碟hea出隻EP算數?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

呀老餅好似步緊校長後塵
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

張相其實影得不差,反而5首歌就真的少了一點。

兩首廣東歌,龍酥糖,單身狗,去左邊

呀老餅好似步緊校長後塵
cathay1996 發表於 2019-6-21 03:23

校長近期d歌高質好多

3是CC作品吧
abu1981 發表於 2019-6-20 19:12

《不好意思我愛你》下集?
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

簽名被屏蔽

搞兩年搞pat咁嘅嘢出嚟
定係1st plug完全冇noise所以俾蛋記腰斬咗佢隻國語碟hea出隻EP算數? ...
JayantL 發表於 2019-6-20 23:36

佢出返廣東歌好過啦,紙牌屋/再見穿梭機/無朋友/追憶 嗰類中坑路線既歌咪好好地

之前唔係話有十首?

李克勤 2019全新国语专辑《你是我的大明星》CD(内地引进版),由英皇娱乐(香港)有限公司提供版权,广东音像出版社有限公司出版,广东星外星文化传播有限公司总发行。『大时代中「每一个平凡的人物都是大英雄」,集结华语乐坛顶尖音乐人,联合精锐制作编曲阵容,融合多元化音乐风格,李克勤演绎全“心”力作五首全新国语新歌!』昆明地区:75元,内地版7月11日上市!

應該系爲咗同內地cd同步出,俾審批拖咗出碟時間。。。我估。

老啦真係
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

佢出返廣東歌好過啦,紙牌屋/再見穿梭機/無朋友/追憶 嗰類中坑路線既歌咪好好地 ...
stephybest 發表於 2019-6-21 18:43

????? Are u sure ????

hehehaha 發表於 2019-6-22 02:42

再唔係C3PO囉

再唔係C3PO囉
stephybest 發表於 2019-6-22 02:46

你音樂口味幾特別

Only 5 Songs.....!!

[柒到喊]李克勤大陸設花牌宣傳新碟 被恥笑似出殯!
https://lih.kg/1256954

笑到有腹肌

[柒到喊]李克勤大陸設花牌宣傳新碟 被恥笑似出殯!

笑到有腹肌 ...
timc524 發表於 2019-6-25 22:18

送殯勤

hehehaha 發表於 2019-6-22 02:42

追憶幾正
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

欠你一句我愛你真係CC曲

好唔開胃