返回列表 發帖
丁生又唔使係內地開tour?
wzx0825 發表於 2019-6-24 16:52

成個TOUR 都係丁生間公司做統籌

一係好似王菀之懦弱是長期潛水就最好
好似連pray圖都無出過

stephybest 發表於 2019-6-24 17:45

佢討厭政治嘛

而家藝人最好唔好出聲,香港而家興批鬥,趕盡殺絕
唔係同你一齊衝的人就是敵人,要去死的

stephybest 發表於 2019-6-24 17:45

美之當年個黃絲到而家都未del
到最尾我勝利 我得到你
為何又害怕一世一生對住你
尚要百般遷就你

簽名被屏蔽

丁生又唔使係內地開tour?
wzx0825 發表於 2019-6-24 16:52

用公眾人物同幕後工作人員比 叻仔
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

key最聰明,無表示
你當楊千嬅係ig story出post就無問題, king jer咁得閒留意藝人有無刪post好無聊{: ...
你老闆 發表於 2019-6-24 18:38

我見有個fans話點解你地諗到咁負面
好多人唔同嘅立場都有 呢啲就真係fans
真係鍾意聽佢唱歌洗咩理呢啲嘢姐
唔洗下下諗到咁負面
明白大家都撐香港撐香港人
但都要理智

咁千嬅身邊最CLOSE 既人丁子高都無DEL
wchild 發表於 2019-6-24 15:29

用公眾人物同幕後工作人員比 叻仔
fifty1205 發表於 2019-6-24 23:02

叻仔

雖然大家都知人瑞愛國
佢唔出post都大家都唔會覺得咩
但彈弓手出完又Del一定衰過唔post無限倍

我見有個fans話點解你地諗到咁負面
好多人唔同嘅立場都有 呢啲就真係fans
真係鍾意聽佢唱歌洗咩理呢啲嘢姐 ...
kaman921 發表於 2019-6-24 23:37

咁我覺得FANS都有權唔鐘意佢咁樣彈出彈入既

內地人就係咁亂黎,好似文格咁。信息封閉,已經將近日發生嘅事視為港獨。
千嬅而家係內地都算紅,不停開show,俾內地人咁屈法,隨時損失慘重。咁做都幾迫于無奈
就同阿佘like完unlike都要微博道歉一樣

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

估計係內地場館負責人要求刪,不刪就不俾開,唔通想好似阿key咁世界巡迴連內地1場都無得開咩?
香港 ...
你老闆 發表於 2019-6-25 18:56

佢個tour8月本身有5站 (重慶、杭州、南京、惠州、大連)
聽聞8月3號原本申請咗係重慶
但唔批,唔知關唔關事
不過好多歌手申請重慶都唔批,唔知發生咩事

佢個tour8月本身有5站 (重慶、杭州、南京、惠州、大連)
但唔批,唔知關唔關事 ...
Jacz 發表於 2019-6-25 19:12

1920年3月12日,在重慶正式成立了「共產黨」
因為RIP左所以Cancel?

沙鷗不應戀這沙丘 應唾棄
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

估計係內地場館負責人要求刪,不刪就不俾開,唔通想好似阿key咁世界巡迴連內地1場都無得開咩?
香港 ...
你老闆 發表於 2019-6-25 18:56

呢個係好合理嘅推斷,始終佢句rip比就咁轉黑色或者話瞓唔著直接好多,難免令有心人做文章。
其實佢自知自己位置咁尷尬都肯post,我反而好欣賞,而家好明顯係被逼刪然後訪問都暗示咗自己取態,比起其他藝人都唔知佢哋心裡其實係甚麽取態更加清晰啦。

呢個係好合理嘅推斷,始終佢句rip比就咁轉黑色或者話瞓唔著直接好多,難免令有心人做文章。
其實佢 ...
Serendipity 發表於 2019-6-26 06:58

作為一個廣東fans先後睇住千嬅出post之後喺微博俾大陸fans鬧,然後再delete完喺ig俾香港fans鬧,你嘅comment系我睇過最理性嘅。
知道佢delete我第一時間都系諗到因為外力關係,甚至可能唔關大陸上級事,就好似之前張敬軒上“歌手”節目明明已經錄完幾集都要夾硬整走佢一樣,唔系上頭封殺,而系粉絲同網民抵制。

其實得罪人我都要講句,網絡暴徒邊度都有,唔系話邊個地方嘅人就會特別理性特別有思考能力,千嬅咁樣做已經系作為公眾人物之中做得非常得體嘅例子,既唔政治冷感又表達到自己諗法,唔明嘅fans真系應該攝高床板諗一諗。

如果因為咁就唔支持佢嘅fans
鐘意程度都好有限

但唔批,唔知關唔關事 ...
Jacz 發表於 2019-6-25 19:12

好似重慶今年既大型場館都唔批,因為70週年原因。其實呢件事都要睇下大家企係乜立場。楊千嬅都就快50歲,巡迴係佢夢想,如果因為RIP事件俾人屈係港獨,要取消接下來各大城市既演唱會,係人都接受唔到。今年又係70週年,成個大陸係言論方面都抓得好緊,因為一個POST斷送演藝生涯都好有可能發生。

如果因為咁就唔支持佢嘅fans
鐘意程度都好有限
electric 發表於 2019-6-26 09:49

有D人好偏激架, 上星期有個嬅粉嬲到IG STORY 要賣晒佢D碟

有D人好偏激架, 上星期有個嬅粉嬲到IG STORY 要賣晒佢D碟
wchild 發表於 2019-6-26 10:36

好變態
一開始知道佢del我都有少少唔舒服
但係又覺得佢一定承受咗d壓力先咁做就理解佢

wchild 發表於 2019-6-26 10:36

我覺得fans都有fans嘅取態
佢點做人哋點諗在所難免
下下都要人企係佢嘅角度下下都要人包容先令人嘔心

而家連假離婚消息都出埋
千千有排煩了

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

著undercover post 微博,
廁所點燈?

次次都係呢句
FIGHT for 陳柏宇

廁所點燈?
mychart- 發表於 2019-6-26 21:01

係咩意思?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

廁所點燈?
mychart- 發表於 2019-6-26 21:01

引鬼仔???

G持千嬅

應該無咩事。。好似無人再鬧。。。

應該無咩事。。好似無人再鬧。。。
kk8733 發表於 2019-6-28 12:03

香港人是善忘的

簽名被屏蔽

美瑞話自己ig俾人盜用

美瑞話自己ig俾人盜用
阻住 發表於 2019-7-2 19:25

見有人話佢like左hocc張相

美瑞話自己ig俾人盜用

盜用佢ig del一張相?唔好搞笑啦嬅嬸!

美瑞話自己ig俾人盜用

俾人cap咗圖佢like hocc金曲獎個post
然後就話俾人盜用
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

盜用佢ig del一張相?唔好搞笑啦嬅嬸!
cathay1996 發表於 2019-7-2 19:55

唔好意思講錯
原來今次係因為佢like 左何韻詩個post 賴比人盜用
唔關del相事件

簽名被屏蔽

微博已經被人插爆,不過未上熱搜,影響有限。

有無人信ig被盜用?
你老闆 發表於 2019-7-2 21:08

睇怕無人會信

睇怕無人會信
cathay1996 發表於 2019-7-2 21:23

真係當人白痴咩佢
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

有無人信ig被盜用?
你老闆 發表於 2019-7-2 21:08

我信ig有機會被盜用

但唔覺得會係咁岩呢個時候囉

簽名被屏蔽

盜用IG俾LIKE HOCC? 會否無謂得濟
你老闆 發表於 2019-7-2 21:40

如果係真都幾無聊

周柏豪叫人登記做選民都變成港獨證據
笑死我

最好笑嘅係班蝗蟲連「港獨」呢兩個字都唔敢用中文打出嚟
唔係用「毒」就係用拼音簡寫
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

要報警嗎。。

簽名被屏蔽