返回列表 發帖
簽名被屏蔽

大班黃絲係IG叫人登記做選民
你老闆 發表於 2019-7-2 21:50

黄絲=港獨
遊行=港獨
登記做選民=港獨
投票=港獨
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

美瑞話自己ig俾人盜用
阻住 發表於 2019-7-2 19:25

原本件事都凋淡
而家又撩返起件事
話俾人hack根本當人弱智

KING JER搞屎棍
根本無咩野好鬧
你老闆 發表於 2019-6-28 17:23

咪係,嘥氣,根本鬧得佢嗰啲平時都唔慌會鍾意佢。我寧願佢有post過而好過好似校長呢啲一直冇表態然後突然嚇你一跳,即係等如Sammi joey 你都唔知佢會唔會有一日出嚟撐政府,咁樣仲驚。

真心想知佢呢post 係想講咩 ...
大佬 呢d 關公嘢 真係冇咩可能係楊千嬅身上發生
仲要老公係丁子高 ...
但丁子高個dead cat post 似係又有第個版本 ...

今連兩次彈弓手真係好柒
係佢高估左大陸d小粉紅接受程度定真係離地唔知個世界發生咩事

03年瑞瑞都講佢唔支持23條立法
今次曖味好多,rip 加個like
短短十幾年間,呢d白色恐怖真係痴線左好多,已經乜柒都變港獨
連個19政府同d19辦都唔會咁樣定性

真心想知佢呢post 係想講咩 ...
大佬 呢d 關公嘢 真係冇咩可能係楊千嬅身上發生
仲要老公係丁子高 ...
但丁 ...
victor1991415 發表於 2019-7-3 01:13

始終覺得大家太敏感,可能只係因為佢呢排比較受注目人哋想玩佢hack佢賬戶,之前單新聞都過去咗冇需要扮被人hack,佢以前都被人hack過可能佢啲密碼或上網保安set得唔夠。

簽名被屏蔽

以為係呂校長
譚校長一向親中,都不算突然表態

反而容祖兒表態我就覺得突然,表態不表態其 ...
你老闆 發表於 2019-7-3 11:13

佢老公細老 : I CAN DO THIS ALL DAY