返回列表 發帖

[Aug/2019] 許靖韻 My 25 Live

許靖韻Angela《My25 Live》
日期:2019年8月17日
時間:8:15pm
地點:旺角麥花臣場館
票價:HKD VIP$780*(限量發售) /$580 /$480 /$300
*VIP Package包最前排門票、演唱會紀念版Tote bag及參加演唱會後獨家簽名會
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

VIP霏賣貴過台北場成倍仲無得合照囉

佢唔係以為自己有GEM咁紅吖嘛?

BTW
點解咁多蛋記歌手都係揀祖祖開紅館嗰個期開show嘅
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

點解唔係大陸開多兩場
台灣香港有fans咩.......

又一個奀星係內地紅左

佢唔係以為自己有GEM咁紅吖嘛?

BTW
點解咁多蛋記歌手都係揀祖祖開紅館嗰個期開show嘅 ...
JayantL 發表於 2019-6-24 14:37

因為都做唔到嘉賓,不如自己開show

幾時到美shit ar

簽名被屏蔽

新廣東歌
悲傷逆流成河
好聽啊
>3<

好相好醜
相影得好但本身都馬面好醜

其實幾鍾意佢 希望唔洗錢睇
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

好相好醜
雖然本身都馬面好醜
Frankiekiekie 發表於 2019-6-25 14:18

咁係好相定好醜呀??
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

咁係好相定好醜呀??
cathay1996 發表於 2019-6-25 14:45

相本身好但粒女本身醜執唔返

呢條女嚴重overrated
利申:唔係鏡粉

佢喺香港啲fans 坐唔坐到1/5

佢喺香港啲fans 坐唔坐到1/5
放空 發表於 25/6/2019 20:19
佢喺香港有無fans

又一件香港當喺草,大陸當喺寶...

當係草都正常丫,英皇本身都唔諗住捧佢
如果當初唔係佢自己諗方法創造小背心同爭取番大陸玩101,佢根本就會同陳凱彤一樣提前解約!

又一個奀星係內地紅左
阿mark 發表於 2019-6-24 15:07

不要說內地
嘗試說大陸

佢係大陸幾時有紅過?

居然咁多VIP霏....

美Aiii 香港都開五到。。。佢覺得大陸人會落晒泥睇表演?太樂觀了吧?!
Anyway, 送俾我都吾睇。。。

上次Music Zone都好似幾多人喎
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

居然咁多VIP霏....
阻住 發表於 2019-6-26 19:17

估下真正賣到幾多張

我想講其實英皇幫左佢好多架啦...
無英皇
佢101一早出左局, 次次包底入圍 邊有咁岩...
只憑佢實力 佢亦都唔會上到歌手.. (英皇同湖南台關係好)

我想講其實英皇幫左佢好多架啦...
無英皇
佢101一早出左局, 次次包底入圍 邊有咁岩...
只憑佢實力 佢亦都 ...
hello12324 發表於 2019-6-27 09:57

英皇工作嘅朋友話
英皇完全無出過手
上歌手完全係粉絲投票成功
>3<

英皇工作嘅朋友話
英皇完全無出過手
janickfu 發表於 2019-6-28 01:06

I mean 入到圍比人地投票 有啲有實力都無依個機會

VIP霏售罄

英皇工作嘅朋友話
英皇完全無出過手
janickfu 發表於 2019-6-28 01:06

美泳之前夠上 咪王爭霸,拎冠軍tim, 都話現場觀眾投票。 但你覺得佢係米好受歡迎?

簽名被屏蔽

把聲ok但冇乜個人特色

就算CM人幾多負評都好
票係賣得ok

Ps : 唔係佢fans
以前都唔buy佢
不過真心覺得佢唔差
>3<

銷情好差......

銷情好差......
帥小寶` 發表於 2019-7-8 17:10

美立都賣得ok,好過呢位柒妹好多。
可吾可以叫 貳家姐“明日花 泳兒“ 幫下手拉票?

就算CM人幾多負評都好
票係賣得ok

Ps : 唔係佢fans
以前都唔buy佢
不過真心覺得佢唔差 ...
janickfu 發表於 2019-7-2 19:13

銷情好差......
帥小寶` 發表於 2019-7-8 17:10

一個話賣得ok 一個話賣得差既?
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

一個話賣得ok 一個話賣得差既?
cathay1996 發表於 2019-7-9 22:55

賣得差,你上訂票個網有寫仲有幾多張。 琴晚睇仲有8xx 張

美立都賣得ok,好過呢位柒妹好多。
可吾可以叫 貳家姐“明日花 泳兒“ 幫下手拉票? ...
hkbaby 發表於 2019-7-9 01:55

咪害明日花啦
許D fans好憎佢架

簽名被屏蔽

自己都未顧掂自己無啦啦做咩要幫美馬?
你老闆 發表於 2019-7-10 18:26

兩紫霉ma, 而且佢地之前都一起唱 羅英不是我的,應該關係ok,都五知佢d fans 五妥d 咩

簽名被屏蔽

補場暫定舉行日期: 11月下旬

Source: kklive fb