返回列表 發帖

[Aug/2019] 洪卓立回到最愛的那天演唱會

【洪卓立《回到最愛的那天》演唱會】
日期:2019年8月18日(日)
時間:晚上8時15分
地點:旺角麥花臣場館
票價: HKD $680/$580/$380
售票平台:KKTIX
7月8日公開發售

終於有solo show
同Angela share同一個台
呢招都諗到真係醒目

會唔會仲有美泳同美漫

做咩送個鐘俾自己
唔想單拖睇,有冇腳呀

呢招都諗到真係醒目

會唔會仲有美泳同美漫 ...
Wing1211 發表於 27/6/2019 14:49

美漫上年已經開咗

大吉利是

嗰日要睇美祖又睇唔到立立了

首歌2015
2019先拎嚟做concert名

張相應該係舊相
個deisgn hea到好似淘寶雙十Promotion相

同一間公司阿哥阿姐都洽佢
阿哥拎佢首歌唱阿姐就同佢撞期

阿立有無後悔續約

首歌2015
2019先拎嚟做concert名

張相應該係舊相
個deisgn hea到好似淘寶雙十Promotion相

同一間公司阿哥 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-6-27 15:35

咁又關祖祖事
Jayant Music Chart 2019 Week 28
1.鄭秀文 - 我們都是這樣長大的 (1 Week No.1)
2.恭碩良 / 岑寧兒 - 5:59pm
3.陳健安 - 在錯誤的宇宙尋找愛 (1 Week No.1)

美漫上年已經開咗
XYZZY 發表於 2019-6-27 15:06

美漫個show都唔係英皇搞既

美漫個show都唔係英皇搞既
Wing1211 發表於 2019-6-27 15:43

但呢個都唔係

一定要入場支持美立
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 29
1. 山旮旯 2. 悲觀生物學 3. 金草莓

黃牛又要硬食跳樓霏

做咩送個鐘俾自己
唔想單拖睇,有冇腳呀
uran 發表於 2019-6-27 14:50

反送鐘表示唔睇
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

weak post lm
44. 如漆黑天際看到閃電
Week29
1559pm2沉默之間3回憶有罪

呢招都諗到真係醒目

會唔會仲有美泳同美漫 ...
Wing1211 發表於 2019-6-27 14:49

泳兒6月22日有重新感應泳兒演唱會
英皇個個都開show, 洪卓立都開, 幾時到曾樂彤?
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

英皇個個都開show, 洪卓立都開, 幾時到曾樂彤? ...
你老闆 發表於 2019-6-27 18:56

Micnlm音樂會

英皇個個都開show, 洪卓立都開, 幾時到曾樂彤? ...
你老闆 發表於 2019-6-27 18:56

LM彤有咩歌?入場睇咪嘴?

LM彤有咩歌?入場睇咪嘴?
Frankiekiekie 發表於 2019-6-28 13:19

唱太陽蛋
cm首席蔡少芬粉絲"香港威廉":另外有無歌手名字類似蔡少芬 大碟名是英文字, 聽讀音似burn

好想聽我的獨立時代

Escape簽唱會之後冇去過麥花臣
買完都唔知邊行打邊行......

已經買左飛了

680地面同380都賣曬
賣得好過Angela好多

680地面同380都賣曬
賣得好過Angela好多
eemia 發表於 2019-7-9 01:15

認真估唔到
到底佢而家既fan base係咩人
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

立立話去左89成飛啦
好叻豬

認真估唔到
hehe 發表於 2019-7-9 19:23

等左佢好耐既忠粉

認真估唔到
hehe 發表於 2019-7-9 19:23

忠粉+路人粉掛 有代表作

新歌hohotan但係偏偏18號有事睇唔到
44. 如漆黑天際看到閃電
Week29
1559pm2沉默之間3回憶有罪

其實真心幾意外賣到第3日就賣淨2區既$580
(雖然我覺得本身都放得唔多飛出黎)
始終上年他說他賣得麻麻
但如果下年真係開大場又有d擔心

原來美立隱藏FANS好多
恭喜賣哂飛

呢日撞左早早,唔知佢會唔會加場呢
你快樂過生活 我著襪浸溫泉