返回列表 發帖

[Aug/2019] 洪卓立回到最愛的那天演唱會

【洪卓立《回到最愛的那天》演唱會】
日期:2019年8月18日(日)
時間:晚上8時15分
地點:旺角麥花臣場館
票價: HKD $680/$580/$380
售票平台:KKTIX
7月8日公開發售

終於有solo show
同Angela share同一個台
呢招都諗到真係醒目

會唔會仲有美泳同美漫

做咩送個鐘俾自己
唔想單拖睇,有冇腳呀

終於有solo show
同Angela share同一個台
呢招都諗到真係醒目

會唔會仲有美泳同美漫 ...
Wing1211 發表於 27/6/2019 14:49

美漫上年已經開咗

大吉利是

嗰日要睇美祖又睇唔到立立了

首歌2015
2019先拎嚟做concert名

張相應該係舊相
個deisgn hea到好似淘寶雙十Promotion相

同一間公司阿哥阿姐都洽佢
阿哥拎佢首歌唱阿姐就同佢撞期

阿立有無後悔續約

首歌2015
2019先拎嚟做concert名

張相應該係舊相
個deisgn hea到好似淘寶雙十Promotion相

同一間公司阿哥 ...
Frankiekiekie 發表於 2019-6-27 15:35

咁又關祖祖事
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

美漫上年已經開咗
XYZZY 發表於 2019-6-27 15:06

美漫個show都唔係英皇搞既

美漫個show都唔係英皇搞既
Wing1211 發表於 2019-6-27 15:43

但呢個都唔係

一定要入場支持美立
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

黃牛又要硬食跳樓霏

簽名被屏蔽

weak post lm
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

簽名被屏蔽

泳兒6月22日有重新感應泳兒演唱會
英皇個個都開show, 洪卓立都開, 幾時到曾樂彤? ...
你老闆 發表於 2019-6-27 18:56

Micnlm音樂會

泳兒6月22日有重新感應泳兒演唱會
英皇個個都開show, 洪卓立都開, 幾時到曾樂彤? ...
你老闆 發表於 2019-6-27 18:56

LM彤有咩歌?入場睇咪嘴?

LM彤有咩歌?入場睇咪嘴?
Frankiekiekie 發表於 2019-6-28 13:19

唱太陽蛋
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

好想聽我的獨立時代

Escape簽唱會之後冇去過麥花臣
買完都唔知邊行打邊行......

已經買左飛了

680地面同380都賣曬
賣得好過Angela好多

680地面同380都賣曬
賣得好過Angela好多
eemia 發表於 2019-7-9 01:15

認真估唔到
到底佢而家既fan base係咩人
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

立立話去左89成飛啦
好叻豬

認真估唔到
hehe 發表於 2019-7-9 19:23

等左佢好耐既忠粉

認真估唔到
hehe 發表於 2019-7-9 19:23

忠粉+路人粉掛 有代表作

新歌hohotan但係偏偏18號有事睇唔到
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

其實真心幾意外賣到第3日就賣淨2區既$580
(雖然我覺得本身都放得唔多飛出黎)
始終上年他說他賣得麻麻
但如果下年真係開大場又有d擔心

原來美立隱藏FANS好多
恭喜賣哂飛

呢日撞左早早,唔知佢會唔會加場呢
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

sold out

OT 問一下各美會員
如果我買左飛去唔到
可以send個QR code俾朋友入場嗎?
Thx

居然加視線受阻區,聽朝10am賣霏
立立好勁

好勁啊竟然可以加賣

【許靖韻《My25 Live》及洪卓立《回到最愛的那天》演唱會延期公告】

鑑於近日收到很多觀眾有關活動舉辦之查詢,以及主辦考慮到觀眾往返演唱會場地的交通可能會有不確定因素,在觀眾安全為最大考量下,主辦經跟唱片公司商議後,決定將原定於 2019年8月17日舉行的許靖韻Angela《My25 Live》及 2019年8月18日舉行的洪卓立《回到最愛的那天》演唱會延期,而主辦尚在跟藝人方討論延期安排中,希望可盡快有定案跟大家公佈。

請所有已購票之觀眾,密切留意KKLIVE FACEBOOK公佈之退票訊息;如觀眾經KKTIX購買門票,退票安排也將會寄到觀眾於KKTIX登記之Email中,為此而造成之不便,請多見諒。我方將會努力安排補場,讓大家仍有機會觀賞兩位藝人及製作方用心準備的演出,謝謝大家!

主辦機構
KKLIVE LIMITED

唱片公司
英皇娛樂

小背心許靖韻 洪卓立 Ken Hung 英皇娛樂 EEG
#KKLIVE #許靖韻 #My25Live #洪卓立 #回到最愛的那天演唱會

立立
Infinity & Eternity

大家明白的

立立好慘

即係cancell show 退票。。。唔係改期

立立明明賣哂 好慘

簽名被屏蔽

洪卓立《回到最愛的那天》演唱會退票及延期處理方式公告

早前已宣佈原定於2019年8月18日舉行的洪卓立《回到最愛的那天》演唱會延期,而現時主辦尚在跟藝人方討論延期安排中,未能現在就確認補場日期,請想要補場的觀眾等候我們至8月30日再公佈補場日期,屆時觀眾可再決定退票或持原來門票作補場

請所有於KKTIX網站或KKTIX App使用信用卡購票之觀眾,到閣下於KKTIX登記的Email中查看有關訂單處理的通知信,閣下可於電郵內附的表單中選擇立即辦理退票或是等候補場,請觀眾於8月30日前填寫該表單,如未於期限內收到回覆,我們將視為同意退票,原購買訂單將不予保留。

阿sa個舞台劇都延期

補場暫定舉行日期: 12月下旬

Source: kklive fb

有d意外唔再share同一個台
12月尾時間上其實仲好~

簽名被屏蔽