返回列表 發帖

李克勤內地騷場地佈置似送殯 網民:真係大吉利是

https://hk.celebrity.yahoo.com/%E5%A4%A7%E5%90%89%E5%88%A9%E6%98%AF%E6%9D%8E%E5%85%8B%E5%8B%A4%E5%85%A7%E5%9C%B0%E9%A8%B7%E5%A0%B4%E5%9C%B0%E4%BD%88%E7%BD%AE%E4%BC%BC%E9%80%81%E6%AE%AF-035139353.html

忙於北上發展嘅李克勤,除咗頻頻喺內地開騷之外,近日更推出新國語專輯《你是我的大明星》。前日佢現身內地Live Show《大音樂+超級現場》,不過呢個會場嘅佈置、宣傳花牌、甚至花牌擺法同設計都勁似喪禮場地咁款。

場外沿路放滿李克勤嘅相片,相框外放上鮮花入到場內佈置主要用黑色,場外背景又有好大個李克勤著黑色西裝嘅相,前面又擺滿花牌,真係好似殯儀館。更有網民發揮創意將相轉成黑白色,真係好似送殯!

唔少網民睇完呢個「世紀級」佈置後都紛紛留言話:「邊個設計㗎...百無禁忌...」、「永遠追憶克勤演唱會」、「永遠懷念系列,RIP」、「真係大吉利是

感想:送殯勤?
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

蛋蛋做咩又幫立立送鐘又幫宋禮送殯

送禮勤知唔知宜家真係好醜?

送中勤。。

送中勤。。
kk8733 發表於 2019-6-27 21:23

親中勤
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

親中勤
你老闆 發表於 2019-6-27 21:37

一向都知。。

追憶 追憶 追憶
Week 28 ERadio 華語榜
1. 空手而來 - 張敬軒  |  2. 我們都是這樣長大的 - 鄭秀文  |  3. 金草莓 - 陳柏宇  |  4. i GO (Explicit) - 周湯豪  |  5. 高地之下 - 小塵埃

另類 RIP 黃衣人
最美好的結尾 留低缺陷美
憑成熟的勇氣 預備
新一個年度快樂地 帶笑祝福你
從遺憾的季節 找新的里程碑

真係大吉利是咯....
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

追憶 追憶 追憶
風見志郎 發表於 2019-6-28 09:09

七月十四日開Show???

算啦 橫掂本身都無noise
SSN Chart (12 Jul)  自唱新歌「百年樹木」(17 Dec)
1. 在 錯 誤 的 宇 宙 尋 找 愛 (2 Weeks No.1) - 陳 健 安
2. 高 地 之 下 - 小 塵 埃
3. 再 見 灰 姑 娘 - 梁 詠 琪

算啦 橫掂本身都無noise
John 發表於 2019-6-29 00:52

等我幫佢推一推。。送中勤

譚校長撐警。。點解克勤唔講野???

譚校長撐警。。點解克勤唔講野???
kk8733 發表於 2019-7-1 00:13

hlyung 發表於 2019-7-1 14:22

唱紅日。。驚。。