返回列表 發帖

譚詠麟鍾鎮濤冒雨濕身為撐警集會站台,後生仔九唔搭八

簽名被屏蔽

好嘔心

依家d過氣阿伯要去到露點吸引d師奶fans

廢老真係廢老
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

好嘔心X2

垃圾真係垃圾。。樂壇垃圾。。

你成世走精面,你食盡香港經濟起飛趨勢,加上個人努力,幸運,曾經成為很多人偶像,這地方給你的,你沒有飲水思源,為下一代,
你已搵到盤滿砵滿,無後顧之憂,點解仲出黎助紂為虐,你感到羞愧嗎?

講得好好
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

講得好好
帥小寶` 發表於 2019-6-30 23:46

邊度有得睇。。。

有人將佢地CD 用車 碌爆。。好勁

樓主唔好share 共媒01 啦
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

琴晚 01 條caption 幾正
E 家edit 左
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

死廢老
利申:唔係鏡粉

琴晚 01 條caption 幾正
E 家edit 左
b01091018 發表於 2019-7-1 08:51

無睇。。係點。。。

究竟是誰九唔搭八, Alan , 阿B 以後都不會再聽你們的歌, 因為都是九唔搭八.

依家d過氣阿伯要去到露點吸引d師奶fans
hehehaha 發表於 2019-6-30 22:41

他們都在做戲, 正是人生如戲.

愛麟亦愛濤
DM多仔多到覆唔哂

其實佢哋兩個奶共都唔係今日先知嘅事,
我又唔覺得驚訝

邊度有得睇。。。

有人將佢地CD 用車 碌爆。。好勁
kk8733 發表於 2019-7-1 00:00

譚詠麟,收手啦
https://lih.kg/1269255

其實佢哋兩個奶共都唔係今日先知嘅事,
我又唔覺得驚訝
Pure. 發表於 2019-7-1 13:47

其實一早知道。。

一早知道,不過都好嘔心

有人今日即刻離港。。

倫伯心情好差
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

睇依個阿伯近排點出去食野。。。

睇下佢個仔會唔會返黎香港工作。。

倫伯心情好差
阻住 發表於 2019-7-3 18:57

攞黎賤

攞黎賤
kaman921 發表於 2019-7-4 17:05

快些走出來同公眾講下野。。好擔心佢

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽