返回列表 發帖

譚詠麟鍾鎮濤冒雨濕身為撐警集會站台,後生仔九唔搭八

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

攞黎賤
kaman921 發表於 2019-7-4 17:05

快些走出來同公眾講下野。。好擔心佢

倫伯心情好差
阻住 發表於 2019-7-3 18:57

攞黎賤

睇依個阿伯近排點出去食野。。。

睇下佢個仔會唔會返黎香港工作。。

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

倫伯心情好差
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有人今日即刻離港。。

一早知道,不過都好嘔心

其實佢哋兩個奶共都唔係今日先知嘅事,
我又唔覺得驚訝
Pure. 發表於 2019-7-1 13:47

其實一早知道。。

邊度有得睇。。。

有人將佢地CD 用車 碌爆。。好勁
kk8733 發表於 2019-7-1 00:00

譚詠麟,收手啦
https://lih.kg/1269255

其實佢哋兩個奶共都唔係今日先知嘅事,
我又唔覺得驚訝

愛麟亦愛濤
DM多仔多到覆唔哂

依家d過氣阿伯要去到露點吸引d師奶fans
hehehaha 發表於 2019-6-30 22:41

他們都在做戲, 正是人生如戲.

究竟是誰九唔搭八, Alan , 阿B 以後都不會再聽你們的歌, 因為都是九唔搭八.

琴晚 01 條caption 幾正
E 家edit 左
b01091018 發表於 2019-7-1 08:51

無睇。。係點。。。

死廢老
利申:唔係鏡粉

琴晚 01 條caption 幾正
E 家edit 左
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

樓主唔好share 共媒01 啦
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

講得好好
帥小寶` 發表於 2019-6-30 23:46

邊度有得睇。。。

有人將佢地CD 用車 碌爆。。好勁

你成世走精面,你食盡香港經濟起飛趨勢,加上個人努力,幸運,曾經成為很多人偶像,這地方給你的,你沒有飲水思源,為下一代,
你已搵到盤滿砵滿,無後顧之憂,點解仲出黎助紂為虐,你感到羞愧嗎?

講得好好
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

垃圾真係垃圾。。樂壇垃圾。。

好嘔心X2

廢老真係廢老
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

依家d過氣阿伯要去到露點吸引d師奶fans

好嘔心