返回列表 發帖

7月噴言提名

我一直以來都站在示威者一方,但尋日...SORRY, 呢個政府係真係乞人憎,但這並不可以合理化尋日下午至晚上咁樣暴力衝擊立法會的行為,這是任何一個文明社會都不容許,我絕不能接受!
酷愛903 發表於 2019-7-2 12:38

希望今年多D噴言。。

2月無噴言 唔開心

提名都無用h版主失蹤唔知去邊
kaman921 發表於 2019-8-21 21:43

因為玩厭左噴言選舉了

8月無噴言 唔開心
RVHOCPC 發表於 2019-8-21 21:41

提名都無用h版主失蹤唔知去邊
再將我相信的如煙火般綻放

8月無噴言 唔開心

有消防義工係人群 幫手 。。可能大家會遇到真命天子。。
kk8733 發表於 2019-7-27 09:59

薛凱琪
hkwilliamsiu 發表於 2019-7-23 15:00

可能謝安琪第一part 化身示威者,用市民角度唱出大家心聲,雞蛋與羔羊,然後第二part化身林鄭,唱人妻的偽術,最後一part化身黑警,叫大家沐春風!
hehehaha 發表於 2019-7-18 21:25

如果有120個五分
我宣布考慮dance cover呢首歌
hehehaha 發表於 2019-7-18 19:54

簽名被屏蔽

容祖兒派歌就遲兩日才投票
謝安琪派歌翌日就可投票

公平咩?
你老闆 發表於 2019-7-18 19:02

HOTMAN 發表於 2019-7-17 13:37

好正
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

又係噴言 ? 點解安心 咁大迴響 不少人都有偷食 但反而攻擊主角更出力 因為想撇清責任
   黃心穎 太高調 係的士度咁揚 完全不懂「偷情的禮儀」,令其他有偷食的人咬牙切齒
    Kay 呢首偷情的禮儀 可安慰 一眾沉淪慾海的男男女女 必大hit !
白河喜來登 發表於 2019-7-17 13:34

點解陳蕾訪問中好似冇興奮喜悅既感覺既
好冷靜 係咪唔舒服?
liebe 發表於 2019-7-15 12:26
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

娜娜是大家的
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

相反2018年903最女謝安琪只懂利用老公細佬張繼安造新聞,講張繼安都可以無啦啦講埋謝安琪,九唔搭八
From 李老闆

標題是阿詩, 但感想是謝安琪. 真的九唔搭八的噴言

林鄭月娥出席行政會議前重申,修例工作已徹底全面停止,但由於部分市民對政府的信任脆弱,她聽到亦明白市民的擔心,包括政府會否向本屆立法會重提草案,林鄭月娥強調,條例草案已壽終正寢,希望大家不要因用不同字眼而有不同理解。

暴徒夠膽破壞立法會但無膽破壞李嘉x郭炳x李兆x屋企打倒地產霸權,咩失敗都賴哂弱質女人林奠 ...
scenestation 發表於 2019-7-4 14:05