返回列表 發帖
出電影新曲+精選就好啦,
然後可以名正言順收錄返 如果你有事
lokben 發表於 2019-7-8 21:30

覺得今次會唱

Power Of Love幾正
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

新歌好型 好好聽!!!

POWER OF LOVE SUNNY 把聲仲輕過 風靡

POWER OF LOVE SUNNY 把聲仲輕過 風靡
kwanie 發表於 2019-7-12 01:25

唔似鐵樹

今日買左碟的麻煩報報價
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

今日買左碟的麻煩報報價
dom 發表於 2019-7-12 08:36

信和預訂$105

我們都是這樣長大的

dom 發表於 2019-7-12 12:27

咁嘅歌先至襯得起sammi,90年代有小心女人,依家近30年後佢都應該引領潮流,呢隻真係復出之後最好嘅一首歌,MV亦都勁。佢真係唔需要一d好小家嘅歌。

dom 發表於 2019-7-12 12:27

型到震
首歌舞台感好重 期待live

呢首歌唱十幾晚
唔爛聲就奇

「潮流是我有人權向世界衝撞」
其實佢啲演唱會主題曲都幾好聽。

今日買左碟的麻煩報報價
dom 發表於 2019-7-12 08:36

信和現貨價 四間都係$118 比我想像中貴
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

剛買了。

大眾 $110 (會員好似再有95折)
CD warehouse $120
我們都是這樣長大的

覺得今次會唱
angelcheng0203 發表於 2019-7-9 00:11

你估中

Lyrics booklet好靚
都幾值得買

全部ALL IN紅館賣搞到淘寶無貨
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

2 weeks 唱片銷量冠軍喇!恭喜Sammi!!!!!!!!!

點解成日都要不停出精選碟呢

我懷舊D
舊演唱會主題曲最好聽都係尾4首(頭4次con)
聽番"Mi"唱人名真係有D尷尬

我懷舊D
舊演唱會主題曲最好聽都係尾4首(頭4次con)
聽番"Mi"唱人名真係有D尷尬 ...
masterdragon 發表於 2019-7-30 22:06

Fabulous  好正

我以為犀利係演唱會主題曲
好聽過某幾首喎
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

照樣可以大賣

買咗,這個show好揥~

買買買

回復 51# lokben

睇嚟都係
我愛廣東歌,特別愛歌詞

回復  lokben