返回列表 發帖
QUAN’s C-CHART 2019 Week 28
冠軍歌:To Whom / 守口如瓶 / 沐春風 / Forever Young / 沙文 / 我們萬歲 / ...
weiquan 發表於 2019-7-11 20:49
15 16 17 一次過 out 曬 !
仲要有陳零九同孫盛希 , 個榜即刻好睇左好多 !
Billboard Top 20 Week 27
RK LW AP SONGS      SINGERS        REMARKS
01 08 36 山旮旯       馮允 ...
RVHOCPC 發表於 2019-7-8 20:54
反對 02 支持 04 !
LIVESONG CHART 2019 – WEEK 28

01 02 在錯誤的宇宙尋找愛 - 陳健安**
02 ne 悲觀生物學 - 容祖兒
...
賴爽 發表於 2019-7-12 11:22
靜謐神林上左咁耐無冠痛哭中
百年樹木/身體語言/殘缺的彩虹/龍舌蘭/Crying Underwater/沐春風/光引致疼痛/守口如瓶/Forever Young/我們 ...
Yan 發表於 2019-7-12 17:04
希望你給予 Gin Lee 一個解脫

放空 發表於 2019-7-13 21:03
支持浪流連 !
WYTV Music Chart 2019

冠軍歌巡禮
Week 01-13: To whom / 永遠飛行模式 / Crying Underwater / 風靡 / 光 ...
kevinlai1621 發表於 2019-7-13 12:37
''但係每次都好讓人投入歌曲嘅世界''
你有故事要分享嗎 ? 我可以做你嘅聽眾 !!!
Long's Music Picks 2019 WEEK 28
WZA111 發表於 2019-7-13 12:25
希望下周冠孫盛希 !!!
自己歌都唔支持,決定下週out埋北京的夜晚
weiquan 發表於 2019-7-13 01:41
超 , I DON'T CARE !!!
#就是那麼囂張
#知你下周會上第四首我不走
#知你再下周會上第五首還有我在
兩次男銅非常有前瞻性
RVHOCPC 發表於 2019-7-12 21:40
Billboard Plugged 10 Week 28
RK LW SONGS      SINGERS        TREND
01 03 在錯誤的宇宙尋找愛 陳健安        1 ...
RVHOCPC 發表於 2019-7-12 21:39
頂 , 仲要 out 埋 , 佢肯定未過數 ...

你想聽咩
其實歌曲世界, 可以係enjoy歌者嘅演繹
kevinlai1621 發表於 2019-7-13 22:59
當然係聆聽你嘅愛情故事啦
我認為你 enjoy 係因為加入左個人情感 , 所以容易投入左歌曲嘅世界
你分享啦 , 全 CM 人都想知

你想知pm我, 我好樂意解答朋友疑問
kevinlai1621 發表於 2019-7-13 23:41
唉 點解唔公開呢
Jayant Music Chart 2019

第 28 週冠軍歌:
鄭秀文 - 我們都是這樣長大的
作曲:徐沛昕
填詞:詩詞
編曲: ...
JayantL 發表於 2019-7-14 00:35
S02 , 孫盛希 仲有我 成績都好好