返回列表 發帖
琴晚唱咗以愛情的罪名 同CD VERSION有唔同
希望佢留番長髮
Garfield 發表於 2019-7-14 23:15

幅相扮阿拉丁?

國語唱得好有味道
hehehaha 發表於 2019-7-17 00:45

感覺佢唱普通話先唱出自己
始終係first language

Gin Lee心諗
mosesming 發表於 2019-7-17 22:23

Gin Lee 喜極而泣!

請問環球做左咩宣傳?
HOTMAN 發表於 2019-7-24 22:39

點會無宣傳呀

Kkbox 凌晨高點擊 youtube 點擊狂升 依d成績間公司都功不可沒呀

落咗碟好聽程度 +1000
hehehaha 發表於 2019-7-20 02:28
我覺得佢唱國語好正(兩個我, 信與不信, 堅強的動物) 同廣東版真係兩個世界
什至覺得堅強的動物好聽過很堅 ...
hehehaha 發表於 2019-7-19 23:42

上年已經話果三首一雞兩味都係普通話版好聽d 特別信與不信

但你又拎呢D數據做evidence?
HOTMAN 發表於 2019-7-24 23:26

你check番之前d Post 啦 係環球歌手d Fans先咁得閒凌晨push歌上榜

Kkbox個即時榜凌晨同非凌晨係兩個時空 唔信你今晚睇下

Now 即時榜頭五依次係 sammi kay juno dear jane joey

凌晨我再睇下係咪變左 aga gin lee 陳x璇

Btw 日榜(not即時榜)相對準d
edit:今日凌晨環球fans無push歌 連aga首歌都失蹤 但前幾日係有 會繼續觀察

今日好勁
hello12324 發表於 2019-7-29 17:43

經典

有咩問題?

香港區華語新歌日榜黎架
Nathan 發表於 2019-7-29 19:16

Oh 誤會係即時榜 sorry

華語榜好合理

出現了
凌晨時份既kkbox即時榜頭7位都係環球歌手

No.1 Everyday - AGA
No.2 浮世繪 - Gin Lee
No.3 以愛情的罪名 - Gin Lee
No.4 孤獨門口- Gin Lee
No.5 餓 - Gin Lee
No.6 Goodnight - Gin Lee
No.7 聽不懂 - Gin Lee

其實你有咩想表達就直接講啦。又唔係想聽Gin歌,日日係到Mon住個post Mon住個排行榜想點?

Gin Lee唔止凌 ...
愛我別走 發表於 2019-7-31 12:24

想話環球歌手(唔止gin)d歌走勢好特別啫 好似過山車咁 又會一堆歌一齊上榜首
至於點解我要post 只係回應HOTMAN會員個post
當然要點詮釋你有你自由 係咁

咪鬼理佢啦,反Gin反到有職業病
凌晨3am上KKBOX mark實Gin嘅排名 無佢咁好氣 ...
fifty1205 發表於 2019-7-31 14:33

唔係專登3 am mark實gin 排名

而係3 am先做完野 得閒開下kkbox聽歌