返回列表 發帖
侘寂同風靡 咁去出碟lol 好浪費
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

1. 浮世繪
2. 餓
3. 以愛情的罪名
4. 聽不懂
5. 耽誤
6. 孤獨門口
7. Goodnight (feat. BCW)
8. U&I (feat.陳梓童)

點解唔好地地咁出呢?拆做兩張咁肉酸
唔知環球諗咩lol
肥婆馬上收皮

試聽已出
HOTMAN 發表於 2019-7-16 15:48

正喎 好多groovy歌
肥婆馬上收皮

最難聽個三首做主打拍MV 正嘢全部做sidecut 環球次次都係咁
肥婆馬上收皮

其實你有咩想表達就直接講啦。又唔係想聽Gin歌,日日係到Mon住個post Mon住個排行榜想點?

Gin Lee唔止凌 ...
愛我別走 發表於 2019-7-31 12:24

咪鬼理佢啦,反Gin反到有職業病
凌晨3am上KKBOX mark實Gin嘅排名 無佢咁好氣
肥婆馬上收皮

估唔到有呢首LIVE
Garfield 發表於 2019-7-31 12:31

OMG 好聽到痛哭 恨咗呢首歌唱live好耐啦
之前睇咗咁多次Gin live show都冇唱到 今次冇去睇竟然唱咗
見到有錄影 希望球記會出第二版收錄返
肥婆馬上收皮

其實隻碟幾高質 風格類似12年Gin Lee同名大碟 以R&B為主
好多歌都好型 但環球真係十級廢 揀首復古悶歌孤獨門口做主打
八首新歌拍咗五首MV 偏偏揀唔中全碟最搶耳嘅聽不懂 同最K最易hit嘅耽誤
每次都好揼本做音樂 但次次亂派歌 企劃又唔識做 唔會幫到Gin Lee上位
肥婆馬上收皮

好大陸
帥小寶` 發表於 2019-8-8 18:25

有幾大陸 講黎聽下
我都想知香港+台灣+馬來西亞+鬼佬 點整到大陸味
肥婆馬上收皮

第二版幾有誠意喎 其實環球幾揼本俾佢做音樂
肥婆馬上收皮

個黃色底色令我諗起麟伯隻碟