返回列表 發帖
Gin Lee粵語名曲《信》、《很堅強》及《自我感覺還好》

邊個cm gin fan入左去做intern寫文案呀?

個封面同佢一樣咁紅咁受歡迎

快D谷新版MV views!

距離2019最觸目專輯誕生只餘兩日!

新版有咩分別
之前個只睇左一次
hehehaha 發表於 2019-7-17 00:44

有勁多gun lee睇

浮世繪會唔會成位gin lee第一首big hit?
hehehaha 發表於 2019-7-18 06:17

你當狠鏗鏹死架?

仲有九個字 本年年度大碟就出世

超越左live in the moment

牙煎好生性 呢隻碟好足料

請問環球做左咩宣傳?

點會無宣傳呀

Kkbox 凌晨高點擊 youtube 點擊狂升 依d成績間公司都功不可沒呀 ...
kayzzz 發表於 2019-7-24 23:16

但你又拎呢D數據做evidence?
Oh pleaseeee
你知唔知前幾日偷情的禮儀已經帶理果幾首歌上左kkbox日榜頭30位
果時係無任何宣傳 ...
kayzzz 發表於 2019-7-23 22:29

2019遺豬

痴線lol 一年出左人地五六年既歌量

買硬

好符合Gin Lee個人..咩音樂都聽咩音樂都唱..

覺得佢今年玩得好開心,未捨得回歸廣東市場{ ...
Garfield 發表於 2019-11-8 00:26

支持gin lee行呢條路線

好想知點解會同意大利人合唱XD
Garfield 發表於 2019-11-8 00:46

係正確既事 廣東歌應該向更多唔同文化取經
近年樂壇曲風歌路都實在窄到離譜 無哂活力
西班牙歌呢d近排風靡全球係應該去參考下

見到首歌填到扭哂音就feel到係幾大挑戰
雖然首歌唔好聽 亦係轉語言only
唔算好強既創意係入面 但當係First Step咁睇就算唔錯
希望遲d會照呢條路做得更好
亦係香港暫時得gin先玩到既路

Garfield 發表於 2019-12-4 23:03

Feel到Gin好enjoy造呢隻碟,個種眉飛色舞同之前完全兩回事
我覺得可以keep住多語言多國合作造碟,如果仲有資源既話
因為呢樣特性好似佢

希望夕爺比多D好詞呢個愛女四號

竟然走去探夕爺
Garfield 發表於 2019-12-4 23:09

gin話哂都開過夕爺作品展音樂會