返回列表 發帖

[Oct/2019] 陳綺貞 20週年演唱會-漫漫長夜 Cheer 20 香港站

銀聯鑽石卡呈獻 陳綺貞 20週年演唱會-漫漫長夜 Cheer 20 香港站
日期:2019年10月26日(六)、10月27日(日)
時間:20:15
地點:紅磡香港體育館
門票:港幣 $880 / $680 / $480 / $380(設有無障礙設施輪椅平台座位)

銀聯信用卡獨家優先訂票(7/22-7/28)
➔ 銀聯鑽石Prestige卡及鑽石卡優先訂票:2019年7月22日 19:00-23:59
➔ 所有銀聯信用卡(包括鑽石Prestige卡及鑽石卡)優先訂票:2019年7月23日 10:00~7月28日 23:59
每張信用卡最多可訂購門票 6 張(包括所有場次及票價的門票)
優先訂票只適用於網上訂購:www.cityline.com

又好似係 ... 仲要清一色男歌手
就算amei jolin A-Lin 楊丞琳 呢d 相對香港較紅既都唔係特別賣得 ...
victor1991415 發表於 2019-10-26 21:04
張惠妹係大灣區全部滯銷
佛山啲飛1折都唔洗,香港就跳樓價

上次已經滯銷喇
基本上台灣除咗Jay同五月天都冇乜邊個賣得好
Jacz 發表於 2019-10-26 17:12

咁我就真係唔知啦,上次我有去睇現場入座率都好好,唔覺有空位。不過我聽聞係綺貞經理人擔心而決定的。
除咗周董五月天,應該JJ同燕姿香港都賣得,雖然嚴格嚟講佢哋唔係台灣歌手。

上次已經滯銷喇
Jacz 發表於 2019-10-26 17:12

又好似係 ... 仲要清一色男歌手
就算amei jolin A-Lin 楊丞琳 呢d 相對香港較紅既都唔係特別賣得

曬鬼氣 容祖兒 謝安琪 咪一樣照樣開到
遲d周杰倫都開埋

佢今次滯銷咩?一向都好賣得㗎喎
Serendipity 發表於 2019-10-18 21:38
上次已經滯銷喇

啱啱去紅館退完
現場有form攞,唔洗特登print定
佢會即場影印份form同霏再將份副本俾你,然後十二月再email通知

「節目取消」及「退票退款」通告

原定於 2019年10月26日及 2019年10月27日,於紅磡香港體育館舉行之 “ 銀 ...
阻住 發表於 2019-10-23 15:45

放多兩個月利息賺唔好,點解要即時比返錢你啊!

「節目取消」及「退票退款」通告

原定於 2019年10月26日及 2019年10月27日,於紅磡香港體育館舉行之 “ 銀聯呈獻陳綺貞 20週年演唱會-漫漫長夜 Cheer20 香港站”經已取消。

辦理退票《方法一》- 親臨設於香港體育館的「特高娛樂」票務處理櫃臺
辦理地址:香港九龍紅磡暢運道九號 香港體育館「租用人售票處」
收取表格日期:2019 年10月26日及 2019 年10月27日 時間:上午 11 時至下午 9時
現場只提供收取表格服務,不設即時領取退票款項

辦理退票《方法二》- 郵寄辦理申請
辦理地址:香港九龍紅磡馬頭圍道37-39號紅磡商業中心B座9樓10室
                  特高娛樂制作有限公司 演唱會部收
收取表格日期:2019年10月23日 至 2019年11月9日 (以郵戳為準)

下載退票退款表格 : https://drive.google.com/file/d/ ... V9/view?usp=sharing

https://pan.baidu.com/s/18XFMHLN0qG5aFmlWGoXHYA
提取码:ng4j

如有任何查詢,請致電「特高娛樂」熱線 (852) 9490 6881

為此而造成之不便,請多見諒。

特高娛樂/稻草製作/寰亞唱片/大岳娛樂/大名娛樂/湯臣娛樂/Live Entertainment/太陽娛樂/Live Nation/維高文化 謹啟

12月底先有錢收
當年雅姐美麗突然取消都係特9主辦,去紅館交完form即刻有得攞錢走

Serendipity 發表於 2019-10-18 21:38

早排牛group開始有平飛放
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 11 冠軍歌:粉紅A - 不能同意更多

啲外地歌手真係好鍾意搵藉口
明明係因為滯銷乘機止蝕離場
點都要賴落社會環境唔好而取消

利申:鍾 ...
JayantL 發表於 2019-10-16 21:38

深圳站撞美鏗睇唔到
廣州站講明病咗係夾硬開費時去睇
依家香港站又俾林奠搞到睇唔到,仲要難得撲到側田區第 ...
阻住 發表於 2019-10-16 21:26

謝謝你支持美鏗犧牲睇Cheer
你側田區第一行
我角位22行呀
唉,唔知幾時先再開

張敬軒喺外地歌手定喺本地歌手?

以前賣得差無得賴要頂硬上呀嘛
難得有個大家都buy既藉口重唔用咩 ...
KLY 發表於 2019-10-16 21:43

弊在真係有人盲目到以為純粹係香港好危險搞到個show取消
俾主辦呢啲藉口搞臭香港個朵
同埋又俾咗位俾正苦同藍絲入
[已結束] Jayant Replay Awards 2023

以前賣得差無得賴要頂硬上呀嘛
難得有個大家都buy既藉口重唔用咩

利申:鍾意cheer

深圳站撞美鏗睇唔到
廣州站講明病咗係夾硬開費時去睇
依家香港站又俾林奠搞到睇唔到,仲要難得撲到側田區第一行

cancel

銀聯呈獻陳綺貞 20週年演唱會-漫漫長夜 Cheer20 香港站

節目取消 通告

鑑於目前社會環境的不能預測因素,為此經與製作單位商討後,現決定取消原定於 2019年10月26日及 2019年10月27日,於紅磡香港體育館舉行之 “ 銀聯呈獻陳綺貞 20週年演唱會-漫漫長夜 Cheer20 香港站”。

所有已經購票的消費者,請密切注意特高娛樂的 FACEBOOK 及微博上所公佈之退票訊息,進行辦理退票手續。

「特高娛樂」FACEBOOK >> https://www.facebook.com/Unusualproductions/
「特高娛樂」微博 >> https://www.weibo.com/u/7000622002

如有任何查詢,請致電「特高娛樂」熱線 (852) 9490 6881

為此而造成之不便,請多見諒。

主辦機構
代表
特高娛樂制作有限公司

银联呈献陈绮贞 20周年演唱会-漫漫长夜 Cheer20 香港站

节目取消  通告

鉴于目前社会环境的不能预测因素,为此经及制作单位商讨后,现决定取消原定于 2019年10月26日及 2019年10月27日,于红磡香港体育馆举行之 “ 银联呈献陈绮贞 20周年演唱会-漫漫长夜 Cheer20 香港站”。

所有已经购票的消费者,请密切注意特高娱乐的 FACEBOOK 及微博上所公布之退票讯息,进行办理退票手续。

“特高娱乐”FACEBOOK >> https://www.facebook.com/Unusualproductions/
“特高娱乐”微博 >> https://www.weibo.com/u/7000622002

如有任何查询,请致电「特高娱乐」热线 (852) 9490 6881

为此而造成之不便,请多见谅。

主办机构
代表
特高娱乐制作有限公司

共2場,約4 600張門票於8月1日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售