返回列表 發帖

[Oct/2019] kay... isn't me. Live 2019

「FILA Presents: kay... isn't me. Live 2019」
演出日期:2019年10月9-12日 (星期三至六)
演出時間:8:15PM
演出地點:紅磡香港體育館
優先訂購場次:2019年10月9-10日

【KKBOX白金會員優先訂飛】
2019年7月26日 (五) 上午10點開始
HK$980 / HK$680 / HK$380

【門票組合優先發售】
2019年7月29日 (一) 上午10點開始
HK$980門票一張+KKBOX 90天白金帳號/價格:HK$1,100
HK$680門票一張+KKBOX 90天白金帳號/價格:HK$800
HK$380門票一張+KKBOX 90天白金帳號/價格:HK$500

7.26 10AM | KKBOX白金會員優先訂購
7.29 10AM | 門票組合獨家搶先發售
https://kkbox.fm/Y2ehB4

Source: kkbox fb

當容祖兒賣緊980/580 睇謝安琪要980/680...
Well.... 依家睇演唱會真係貴
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

980? 貴左左少少
「微笑之中 接受還未有 答案。」

must 加場
Infinity & Eternity

初頭又話1月...
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

簽名被屏蔽

幾吸引嘅
但中價位680...

所以呢個係蒲銘心演唱會?
舞來舞去 不日內開始錄音。

開場會唔會有旋轉式浴缸
舞來舞去 不日內開始錄音。

話到明 “Kay isnt me”

kayzzz 發表於 2019-7-18 21:14

可能係 The Album 音樂劇
Anws 一嚟就三場會唔會樂觀咗少少...
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

kayzzz 發表於 2019-7-18 21:14

幻想到全晚都係黑白低胸衫 然後狂唱yum fu歌
肥婆馬上收皮

表演濕身同食煙

616.1314 發表於 2019-7-18 21:16

啱啱plug歌 無mv 無宣傳 真係祝佢好運

估唔到上次kkbox表演出事今次仲合作
「微笑之中 接受還未有 答案。」

大家放心 暫時浦銘心計埋合唱得7首歌

九頭身?
仲乜撐到咁高
係咪juno 企咗係條裙入面

上次有羅生門同退出加持 兩場都賣咗一排先滿
今次... 等跳樓飛算 用心姐做賣點真係無乜興趣
肥婆馬上收皮

幻想到全晚都係黑白低胸衫 然後狂唱yum fu歌
fifty1205 發表於 2019-7-18 21:17

其實佢黑白完未 有d厭 連去sammi演唱會都全黑

POSTER靚到癡線
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

有冇好似子華神咁18禁
紅館賣淫教人偷食教壞細路

仲要貴過祖祖
不了
680應該會有平飛
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

九頭身?
仲乜撐到咁高
係咪juno 企咗係條裙入面
hehehaha 發表於 2019-7-18 21:19

講野唔好咁賤

其實poster係靚既

大家放心 暫時浦銘心計埋合唱得7首歌
z6yhk159 發表於 2019-7-18 21:19

The Album 18首歌+羅生門 三部曲+幾首淫歌翻唱
Encore 囍帖街
肥婆馬上收皮

有冇好似子華神咁18禁
紅館賣淫教人偷食教壞細路

仲要貴過祖祖
不了 ...
JayantL 發表於 2019-7-18 21:20

賣幾錢你都唔會睇架啦

想聽 開卷快樂
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

其實佢黑白完未 有d厭 連去sammi演唱會都全黑
kayzzz 發表於 2019-7-18 21:20

佢而家唔係全白就全黑
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

想聽 開卷快樂
JasOh103 發表於 2019-7-18 21:23

脫左粉未?

開場會唔會有旋轉式浴缸
黃家正 發表於 2019-7-18 21:14

Part 1 浴缸
Part 2 食煙
Part 3 沙發
Part 4 床戰
Then Encore
肥婆馬上收皮

三四五
睇嚟仲好有信心加場
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

Part 1 浴缸
Part 2 食煙
Part 3 沙發
Part 4 床戰
Then Encore
fifty1205 發表於 2019-7-18 21:24

可能謝安琪第一part 化身示威者,用市民角度唱出大家心聲,雞蛋與羔羊,然後第二part化身林鄭,唱人妻的偽術,最後一part化身黑警,叫大家沐春風!

太陽終於有份做主辦

賣幾錢你都唔會睇架啦
kayzzz 發表於 2019-7-18 21:22

如果係謝安琪一定狗衝
浦銘心嘅話會諗真啲先
一嚟可以唱嘅自己歌好似唔多 二嚟上年拉闊先睇過浦銘心
如果係紅館re-run嘅話冇乜動力

可能謝安琪第一part 化身示威者,用市民角度唱出大家心聲,雞蛋與羔羊,然後第二part化身林鄭,唱人 ...
hehehaha 發表於 2019-7-18 21:25

清醒啦 kay... isn't me
同埋依家謝安琪喺大陸解封左 佢都開始返大陸接商演
真係唔好抱咁大期望佢會好似上次咁喺個台度唱雞蛋與羔羊
肥婆馬上收皮

真係唔好抱咁大期望佢會好似 ...
fifty1205 發表於 2019-7-18 21:29

kay isn't me下面有句an urban fantasy live
如果唱《Slowness》《你們的幸福》我都ok

BTW
美吹近年都仲敢唱《六月飛霜》LOL

叻豬keykey 開到3場
打贏天后gin gin!

政治歌係咪唔唱得?
唔唱雞蛋都唱家明呀我想聽呀
再將我相信的如煙火般綻放

閒日開三場 好似樂觀左d喎
希望可以上tvb宣傳下,如果唔係.....
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

真係唔好抱咁大期望佢會好似 ...
fifty1205 發表於 2019-7-18 21:29

唔係話網上平台仲封緊咩

都會㩒380嚟睇下嘅

三場,有兩場係閒日,真夠自信

加場可以加六同日 安排幾好
我們的總和

簽名被屏蔽

應該會加場吧

一早話左kay只能開到3場
你老闆 發表於 2019-7-18 21:35

都未加場星期六日

希望可以加到去至少五場!想買980但有點貴,3年前最貴都係680

簽名被屏蔽

都未加場星期六日
放空 發表於 2019-7-18 21:37

可能唔加
星期六日留比大家示威

希望同Juno合唱Shallow

可能唔加
星期六日留比大家示威
hehehaha 發表於 2019-7-18 21:38

可能加開10月1日

簽名被屏蔽