返回列表 發帖

[Oct/2019] kay... isn't me. Live 2019

「FILA Presents: kay... isn't me. Live 2019」
演出日期:2019年10月9-12日 (星期三至六)
演出時間:8:15PM
演出地點:紅磡香港體育館
優先訂購場次:2019年10月9-10日

【KKBOX白金會員優先訂飛】
2019年7月26日 (五) 上午10點開始
HK$980 / HK$680 / HK$380

【門票組合優先發售】
2019年7月29日 (一) 上午10點開始
HK$980門票一張+KKBOX 90天白金帳號/價格:HK$1,100
HK$680門票一張+KKBOX 90天白金帳號/價格:HK$800
HK$380門票一張+KKBOX 90天白金帳號/價格:HK$500

7.26 10AM | KKBOX白金會員優先訂購
7.29 10AM | 門票組合獨家搶先發售
https://kkbox.fm/Y2ehB4

Source: kkbox fb
搖滾區的神經病ig

當容祖兒賣緊980/580 睇謝安琪要980/680...
Well.... 依家睇演唱會真係貴
感激我們成熟了 應知道流淚有罪
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

980? 貴左左少少
感謝永遠有歌把心境道破

must 加場
Infinity & Eternity

初頭又話1月...
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

Support!!
.

幾吸引嘅
但中價位680...

所以呢個係蒲銘心演唱會?
Elio喜歡上別人了

開場會唔會有旋轉式浴缸
Elio喜歡上別人了

話到明 “Kay isnt me”
iamsingingwong 憑佢一貫膠論 榮獲CM 2019年最噴水會員奬 - CM會員投票認證三大膠之一
今次叻左架喇 頂到發帖榜頒獎禮被人選為噴水會員先被bam 可惜下年唔可以用同一個account嬋聯

kayzzz 發表於 2019-7-18 21:14

可能係 The Album 音樂劇
Anws 一嚟就三場會唔會樂觀咗少少...
二〇一八年度全女班音樂流行榜頒獎典禮
完滿結束!多謝支持,後會有期!

kayzzz 發表於 2019-7-18 21:14

幻想到全晚都係黑白低胸衫 然後狂唱yum fu歌
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

表演濕身同食煙

616.1314 發表於 2019-7-18 21:16

啱啱plug歌 無mv 無宣傳 真係祝佢好運
iamsingingwong 憑佢一貫膠論 榮獲CM 2019年最噴水會員奬 - CM會員投票認證三大膠之一
今次叻左架喇 頂到發帖榜頒獎禮被人選為噴水會員先被bam 可惜下年唔可以用同一個account嬋聯

估唔到上次kkbox表演出事今次仲合作
感謝永遠有歌把心境道破

大家放心 暫時浦銘心計埋合唱得7首歌

九頭身?
仲乜撐到咁高
係咪juno 企咗係條裙入面
光復樂壇 紅館革命
一連18場 容祖兒Pretty Crazy演唱會
8月5日 全城震撼示威

上次有羅生門同退出加持 兩場都賣咗一排先滿
今次... 等跳樓飛算 用心姐做賣點真係無乜興趣
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

幻想到全晚都係黑白低胸衫 然後狂唱yum fu歌
fifty1205 發表於 2019-7-18 21:17

其實佢黑白完未 有d厭 連去sammi演唱會都全黑

POSTER靚到癡線
傻仔去罷課,我先去上課

有冇好似子華神咁18禁
紅館賣淫教人偷食教壞細路

仲要貴過祖祖
不了
680應該會有平飛
Jayant Music Chart 2019 Week 33
1.容祖兒 - 悲觀生物學 (1 Week No.1)
2.林二汶 - 最後的信仰
3.鄭秀文 - 我們都是這樣長大的

九頭身?
仲乜撐到咁高
係咪juno 企咗係條裙入面
hehehaha 發表於 2019-7-18 21:19

講野唔好咁賤

其實poster係靚既

z6yhk159 發表於 2019-7-18 21:19

The Album 18首歌+羅生門 三部曲+幾首淫歌翻唱
Encore 囍帖街
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

有冇好似子華神咁18禁
紅館賣淫教人偷食教壞細路

仲要貴過祖祖
不了 ...
JayantL 發表於 2019-7-18 21:20

賣幾錢你都唔會睇架啦

想聽 開卷快樂

其實佢黑白完未 有d厭 連去sammi演唱會都全黑
kayzzz 發表於 2019-7-18 21:20

佢而家唔係全白就全黑
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

想聽 開卷快樂
JasOh103 發表於 2019-7-18 21:23

脫左粉未?

開場會唔會有旋轉式浴缸
黃家正 發表於 2019-7-18 21:14

Part 1 浴缸
Part 2 食煙
Part 3 沙發
Part 4 床戰
Then Encore
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

三四五
睇嚟仲好有信心加場
Jayant Music Chart 2019 Week 33

Part 1 浴缸
Part 2 食煙
Part 3 沙發
Part 4 床戰
Then Encore
fifty1205 發表於 2019-7-18 21:24

可能謝安琪第一part 化身示威者,用市民角度唱出大家心聲,雞蛋與羔羊,然後第二part化身林鄭,唱人妻的偽術,最後一part化身黑警,叫大家沐春風!
光復樂壇 紅館革命
8月5日 全城震撼示威

太陽終於有份做主辦

賣幾錢你都唔會睇架啦
kayzzz 發表於 2019-7-18 21:22

如果係謝安琪一定狗衝
浦銘心嘅話會諗真啲先
一嚟可以唱嘅自己歌好似唔多 二嚟上年拉闊先睇過浦銘心
如果係紅館re-run嘅話冇乜動力

可能謝安琪第一part 化身示威者,用市民角度唱出大家心聲,雞蛋與羔羊,然後第二part化身林鄭,唱人 ...
hehehaha 發表於 2019-7-18 21:25

清醒啦 kay... isn't me
同埋依家謝安琪喺大陸解封左 佢都開始返大陸接商演
真係唔好抱咁大期望佢會好似上次咁喺個台度唱雞蛋與羔羊
承受任何是非都能捱下去
Creo en Mi

真係唔好抱咁大期望佢會好似 ...
fifty1205 發表於 2019-7-18 21:29

kay isn't me下面有句an urban fantasy live
如果唱《Slowness》《你們的幸福》我都ok

BTW
美吹近年都仲敢唱《六月飛霜》LOL

叻豬keykey 開到3場
打贏天后gin gin!
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK34: 悲觀生物學 (2 Weeks No.1) / 北京的夜晚 (1 Week No.1) / 最後的信仰

政治歌係咪唔唱得?
唔唱雞蛋都唱家明呀我想聽呀
強烈遣責林鄭月娥錄音機講廢話 黑警濫用權力

閒日開三場 好似樂觀左d喎
希望可以上tvb宣傳下,如果唔係.....
所以 别自負到 任讓自己 每滴風駛盡
若果 他不可惡 不必迫人 無地去自容

真係唔好抱咁大期望佢會好似 ...
fifty1205 發表於 2019-7-18 21:29

唔係話網上平台仲封緊咩

都會㩒380嚟睇下嘅

三場,有兩場係閒日,真夠自信

加場可以加六同日 安排幾好

一早話左kay只能開到3場
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

應該會加場吧

一早話左kay只能開到3場
你老闆 發表於 2019-7-18 21:35

都未加場星期六日
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK34: 悲觀生物學 (2 Weeks No.1) / 北京的夜晚 (1 Week No.1) / 最後的信仰

希望可以加到去至少五場!想買980但有點貴,3年前最貴都係680

都未加場星期六日
放空 發表於 2019-7-18 21:37

都未加就講到好似加左咁
就算加左都要睇下有幾多黑布
演唱會場數 金鐘謝安琪世界巡迴3場 許廷鏗1場 林欣彤0場 大滿貫天后JOEY18場

都未加場星期六日
放空 發表於 2019-7-18 21:37

可能唔加
星期六日留比大家示威
光復樂壇 紅館革命
8月5日 全城震撼示威

希望同Juno合唱Shallow

z6yhk159 發表於 2019-7-18 21:19

可能唱完七首就完
。Kaykay。Taytay。Kelly。

可能唔加
星期六日留比大家示威
hehehaha 發表於 2019-7-18 21:38

可能加開10月1日