返回列表 發帖
kay... isn't me. Live 2019    357/103384

PRETTY CRAZY JOEY YUNG CONCERT TOUR 容祖兒演唱會   2883/ ...
787491313 發表於 2019-8-4 23:57

Kay fans不嬲cd rom

Btw見到連登有人話Kay is not me個意思係探討kay眼中既自己 同 人地眼中既kay 有咩分別

會唱舊歌 揀歌由kay負責
Juno 負責visual effects

很重要所以要說三次

K會唱舊歌 揀歌由kay負責
kayzzz 發表於 2019-8-5 00:37

直角等於三角形?

Btw, I will be satisfied with 家明. She can sing everything from The Album(s) if she sing that.

Kay fans不嬲cd rom

Btw見到連登有人話Kay is not me個意思係探討kay眼中既自己 同 人地眼中既kay 有咩 ...
kayzzz 發表於 2019-8-5 00:37

係呀,Kay 係訪問時講的
重有,演唱會唔係用浦銘心的身分

晴報
日前謝安琪(Kay)接受TVB娛樂新聞台節目《StarTalk》主播許文軒訪問,大談將舉行個唱的感受。Kay說︰「演唱會嘅構思係我同Juno(麥浚龍)開始,歌單都改咗好多次。」問到有否期待與古天樂同台,Kay說︰「唔止我,Fans都好期待,朋友買飛話要古仔嗰場。但今次請嘉賓,我哋設計咗啲嘢去合作,所以要畀時間佢哋考慮。」

Kay又表示Juno對她影響很深,更令她加快復出步伐,她說︰「三年前個唱後,無諗住再工作,但Juno為我嘅演藝生涯發掘更多可能性,畀到我方向同信心。」

-----------
我反而想避開古仔做嘉賓嗰場
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

個show似係個d完全唔講野
全程唱
無勁歌熱舞
無encore
娛樂性減到最低純art show

$980算多美位公售
良心Key

一面台
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

等啲黑色跳樓價先入手
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

kay已flop
連Sponsorsss都唔hold多兩張飛

反應如何?聽日駛唔駛坐定定買飛?

反應如何?聽日駛唔駛坐定定買飛?
hohoho 發表於 2019-8-7 20:22

有登登依d傻佬去售票處買霏 唔驚賣晒啦

production唔太擔心, 係驚選曲同唱功問題

海報拍攝花絮影片(kkbox fb)
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

myrichardac 發表於 2019-8-7 20:56

巧令令牙

笑死
無budget 到要去垃圾填區影poster

myrichardac 發表於 2019-8-7 20:56

又有新poster,究竟影左幾多款

呢張有d恐怖

又有新poster,究竟影左幾多款
LALALA 發表於 2019-8-7 21:17

有4張
配合返開4場

搶到未?
我祈求美雅拎女銅一定要發生

簽名被屏蔽

4 場得 10000 張飛公售 lol

簽名被屏蔽

入唔到, 試多陣唔得就放棄

已經只開三面台 仲咁多黑色 想點?
白河喜來登 發表於 2019-8-8 10:05

我都想入場支持下佢,點解唔比呢個機會我?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

can't enter DIVA confirmed!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

簽名被屏蔽

10號,有Ae 行
Infinity & Eternity

still入唔到Kay Kay
love wins!

我有多1張10號380 kkbox 買,呢家放出嚟,原價放

買到11號BC行
如果9號有跳樓霏先睇多場

簽名被屏蔽

點解唔開四面台呀

我有多一張 10/10 $380 連3個月KKBOX 白金會員account 原價放

幫朋友買左11號AF行
人間卻有殷切的眼光 仰望 我下降

簽名被屏蔽

買到飛個email,有冇人係未收到

簽名被屏蔽

一早買左內部woohoo
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

就一個鐘喇 D 靚位比人搶曬 絕望中
白河喜來登 發表於 2019-8-8 10:53

入到喇 買到第一行
love wins!

覺得人妻的偽術同浦銘心堆歌唔係同一個tone

Dklm 上唔x到個網

會唔會太易買
啱幫人買咗兩張尾場380

四場一個少量都冇
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

會唔會太易買

頭場980仲有第3行

會唔會太易買
啱幫人買咗兩張尾場380

四場一個少量都冇
JayantL 發表於 2019-8-8 12:15

點解你次次都上到

點解你次次都上到
kayzzz 發表於 2019-8-8 12:19

城網同我特別有緣LOL
咁耐以來得一次買唔到
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

我想講我本身有客見緊唔得閒 mon,Reload 到 1030 左右一開已經見到入到去,好輕鬆咁買到

簽名被屏蔽

其實都幾易買丫
只要你唔好用desktop