返回列表 發帖
咪翻唱囉!
蒲銘心翻唱謝安瑣
hehehaha 發表於 2019-7-23 23:08

謝安瑣係咪新角色

謝安瑣係咪新角色
stephybest 發表於 2019-7-24 12:47

笑死 可能係玩禁室

笑死 可能係玩禁室
mtrccc 發表於 2019-7-24 17:31

一個男人 一個女人 和浴室 之 超生培慾

有無人驚買唔到飛
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

有無人驚買唔到飛
帥小寶` 發表於 2019-7-25 13:39

我諗最多都係5場, 佢同楊千嬅一樣都係叫好唔叫座, 好有觀眾緣但係賣唔到飛

長賣長有噶諗住十月先買
nicknicknick 發表於 2019-7-25 22:16

肯定長賣長有

放心啦
依家個社會風氣再加埋佢過往戰績
實9成滯銷 希望D讚助幫佢食得多

簽名被屏蔽

長賣長有噶諗住十月先買
nicknicknick 發表於 2019-7-25 22:16

係咪打算10月30號先買?

長賣長有噶諗住十月先買

有跳樓飛記得預埋我
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

掛羊頭賣狗肉,分分鐘其實係Juno 的演唱會
個主題名都講左。Kay..isn't me
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

我要真謝安琪
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

掛羊頭賣狗肉,分分鐘其實係Juno 的演唱會
個主題名都講左。Kay..isn't me ...
dom 發表於 2019-7-25 23:25

想juno開好耐!

3場都滯銷? 10月可能示威者衝擊紅館都未定
你老闆 發表於 2019-7-25 22:46

開賣前緊係燈一燈佢

等買跳樓飛
條友以前打正民主女神旗號d飛都賣得唔好
今時今日香港搞到咁, 佢仲要龜縮, 兩場賣得曬都偷笑

會唔會賣得太快

咩料
一秒冇曬?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

pk買唔到

數量係咪好少?邊會2分鐘賣哂

1秒無哂
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

已經係一踏入10點就click入去架喇

唔好扮多人搶啦

係咪每場放得廿張出黎扮冇飛

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

買到 1010會有飛退出黎
Infinity & Eternity

一入就入到-_-係比錢果度有d kick

樂壇天后謝安琪 勁過二線Sammi 1秒全線sold out
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

佢好似想唧d飛出嚟咁

原未係d人未比錢hold住左
仲有機會

暫無票券已售完 係兩個詞
係咪Juno請人hold曬啲飛唔俾錢fake人賣曬吖

暫時全部都未寫 已售完

會無啦啦有 1 left, 2 left 出嚟
咩玩法

System放飛有d慢

咩玩法
賴爽 發表於 2019-7-26 10:16

同 urbtix 一樣, 未比錢就hold, 如果過唔到數 or system 果邊busy 就會release 番出黎
中間大約10mins

你係就一次過放之後限張數啦垃圾

咩玩法
賴爽 發表於 2019-7-26 10:16

KKTIX系統沒有固定的清票時間,只要消費者沒有於期限內完成付款,未付款的門票組合就會陸陸續續釋放出來,消費者可隨時留意網頁是否有釋出可購買的門票組合。

頭先有幾個價係已售完
依家又變返暫無票券
究竟可唔可以一次過放哂出黎啫

10月9日HK$380門票一張        HKD$392.00        HKD$8.00
10月10日HK$980門票一張        HKD$992.00        HKD$8.00
10月10日HK$680門票一張        HKD$692.00        HKD$8.00
10月10日HK$380門票一張        HKD$392.00        HKD$8.00

已售完

你係就一次過放之後限張數啦垃圾
kwanie 發表於 2019-7-26 10:17

Juno係咪請左英皇演唱會部staff過去幫手
肥婆馬上收皮

頭場680條友肯比錢未姐

見到 SORRY YOU CAN'T BUY THIS TICKET

係咪見到我係容粉唔比我買

暫無票券 同 已售完 係兩個詞
係咪Juno請人hold曬啲飛唔俾錢fake人賣曬吖

暫時全部都未寫 已售完 ...
JayantL 發表於 2019-7-26 10:15

同政府D語言偽術咁似既...

同政府D語言偽術咁似既...
Lewis 發表於 2019-7-26 10:26

KAY IS DEAD

好賣晒係咁

大家係咪俾佢個第一頁page fake 哂,下一步個一頁先係搶飛個page
Infinity & Eternity

KAY IS DEAD
JayantL 發表於 2019-7-26 10:28

其實可能我真係鍾意周博賢, 而唔係佢

買左 10.10 $980 x2
(兩部電話由9:59 開始狂click refresh)

全部寫已售完?
真係唔係好信

全部寫已售完?
真係唔係好信
Lewis 發表於 2019-7-26 10:37

謝安琪好紅 希望加到十場
肥婆馬上收皮

謝安琪好紅 希望加到十場
fifty1205 發表於 2019-7-26 10:39

希望開多啲,咁先有跳樓霏

淨係第2場撲到680