返回列表 發帖
其實kay最近咩事
Juno提都唔提偷情mv淨係講情感的廢墟
就嚟演唱會都唔上電台做訪問
好似失咗蹤咁 ...
aussie2013 發表於 2019-8-20 12:02

一出黎咪又係俾人攻擊

又會問佢點解唔發聲乜乜乜

其實kay最近咩事
Juno提都唔提偷情mv淨係講情感的廢墟
就嚟演唱會都唔上電台做訪問
好似失咗蹤咁 ...
aussie2013 發表於 2019-8-20 12:02

上次做sammi嘉賓 又唔順邊宣傳下?
learn from the past

你咪自己死入黎理左囉
kayzzz 發表於 2019-8-19 20:52

黐線cm三大膠換咗幾輪呢條友始終冇跌出過前三
真係膠力無窮
怕怕

希望今次可以做得好好睇睇下次挑戰四面台

上次做sammi嘉賓 又唔順邊宣傳下?
fengzhizi9225 發表於 2019-8-20 12:48

sammi有幫佢ig宣傳
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

真係膠力無窮
怕怕

希望今次可以做得好好睇睇下次挑戰四 ...
aussie2013 發表於 2019-8-20 13:44

今次演唱會做得有誠意先留到客
希望佢唔出黎宣傳係為左閉關練習

Missing 容粉

前幾日仲有十連lol 點解突然會賣曬
是咪公司自己一次過買起
Lewis 發表於 2019-8-19 11:21

突然間果幾日香港有成千上萬人想睇KAY 唔得?

想聽 3/8
謝安琪出道以嚟最愛嘅一首歌

asia miles 56000可以入後台睇美淫
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

想聽 3/8  
謝安琪出道以嚟最愛嘅一首歌
賴爽 發表於 2019-8-20 16:51

第二三最愛係咩

簽名被屏蔽

真係膠力無窮
怕怕

希望今次可以做得好好睇睇下次挑戰四 ...
aussie2013 發表於 2019-8-20 13:44

你確定得三個?
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

第二三最愛係咩
hehehaha 發表於 2019-8-20 22:12

香女人 跟著眼淚轉彎
learn from the past

asia miles 56000可以入後台睇美淫
JayantL 發表於 20/8/2019 21:42
幾好丫
反正都唔會再搭CX

突然間果幾日香港有成千上萬人想睇KAY 唔得?
Kyle_ 發表於 2019-8-20 16:48

呢個留言真係酸到出汁

大麥網仲有飛賣,各個價位均有售
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好想快d睇, 有預感成個rundown會好奇怪同玩好多visual野

簽名被屏蔽

又話賣哂?
你老闆 發表於 2019-8-21 20:37

大麥網面向大陸觀眾

簽名被屏蔽

大麥網仲有飛賣,各個價位均有售
乐坛风云 發表於 2019-8-21 18:30

唔怪得6月開始唔敢出聲
原來要收曬啲飛放大陸賣

仲要星期五380都可以買六連
陰公
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

城網唔係售罄曬啦咩…

城網唔係售罄曬啦咩…
stephybest 發表於 2019-8-22 14:24

佢應該係講大麥網

https://m.facebook.com/MusicPicks/posts/2323109017806666
近年有d演唱會都會留飛俾大麥網賣
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190311/59355901
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

演唱會logo (靚過拾回

又一款poster
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

個logo真係唔識欣賞
求其搵個手機app都畫到

簽名被屏蔽

演唱會logo (靚過拾回

又一款poster
myrichardac 發表於 2019-8-22 17:28

個logo咁似手指模, 係咪要打手指模入場

回復 644# myrichardac

Identity

得罪講句 佢大陸鬼有fans會買咩
nicknicknick 發表於 2019-8-22 17:42

大陸fans都有唔少而且好多都跟歌迷會買左飛
我祈求美雅拎女銅一定要發生

簽名被屏蔽

支持演唱會第一創舉,原來kay係幫777搜集證據
你老闆 發表於 2019-8-23 11:53

到時逐個逐個觀眾俾kay瘋狂搜身拘捕

第一次見人開演唱會開到唔見左人影

賣曬末

登登可以去後台
https://www.facebook.com/972921752785145/posts/2376201365790503/
再將我相信的如煙火般綻放

第一次見人開演唱會開到唔見左人影
HOTMAN 發表於 2019-8-25 01:52

flop到
懶高貴
懶神秘
完全唔係個會事

flop到
懶高貴
懶神秘
完全唔係個會事
hehehaha 發表於 2019-8-25 18:14

而家算早, 近排又個個都講祖祖, 九月底十月頭應該會出歌mv宣傳掛

"以前既謝安琪既宣傳片,最少都十萬八萬點擊率 ,呢個連100都未有呀,陰公"

"以前既謝安琪既宣傳片,最少都十萬八萬點擊率 ,呢個連100都未有呀,陰公"

...
hehehaha 發表於 2019-8-26 01:52

Kay kay好靚啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

說好的四場all sold out呢?原來抽起d飛拎去大陸大麥網賣
四場大量980/680任買
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

...

笑死
連個press con都um dup過人
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

簽名被屏蔽

...

Press Con已經咁睇嚟有機會可以睇紅館沐浴

說好的四場all sold out呢?原來抽起d飛拎去大陸大麥網賣
四場大量980/680任買 ...
fifty1205 發表於 2019-8-26 15:29

隔離祖兒又咪系晨早話售罄臨開show系大陸大麥賣飛
琪琪都系有樣學樣嗟

Press Con已經咁睇嚟有機會可以睇紅館沐浴
Frankiekiekie 發表於 2019-8-26 16:51

遲d應該有「天后謝安琪預告演唱會以藝術方式全祼示人」谷飛

琪琪都系有樣學樣嗟 ...
787491313 發表於 2019-8-26 16:55

拎祖兒黎比你醜唔醜
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

琪琪都系有樣學樣嗟 ...
787491313 發表於 2019-8-26 16:55

祖兒19場wor 祖兒唱歌唔會扯蝦wor 祖兒唱得差唔會賴耳機wor
    祖兒可以又唱又跳wor
    祖兒尾場 580埋1700人仔wor

how about 隔離安琪呀?
nil

拎祖兒黎比你醜唔醜
cathay1996 發表於 2019-8-26 18:49

系啦系啦祖兒19場全hk女歌手最威最勁
無人能比
邊個拎祖兒出來講都系自取其辱

而且我都系句句事實wo事實就系祖兒售罄都有大麥賣票
好心早粉唔好雙標得甘緊要

簽名被屏蔽

祖兒19場wor 祖兒唱歌唔會扯蝦wor 祖兒唱得差唔會賴耳機wor
    祖兒可以又唱又跳wor
    祖兒尾場  ...
fafa 發表於 2019-8-26 18:54

拎祖兒黎比你醜唔醜