返回列表 發帖
希望開多啲,咁先有跳樓霏
賴爽 發表於 2019-7-26 10:42

歌手謝安琪(Kay)將於10月9至11日舉行紅館演唱會,不過個唱尚未正式售票方法,網上已出現炒飛潮,將980元、680元及380元炒貴近一半,變成1650元、1050元及800元。Kay接受訪問時表示:「我當然唔希望見到啲歌迷或觀眾,冒住受騙嘅風險去買呢啲黃牛飛,呢啲炒風一定唔可以助長,我同我公司知道呢個消息都好緊張,希望大家留意官方售票嘅消息。」

人地好勁㗎,未開售貴飛已經炒貴咗700蚊
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

歌手謝安琪(Kay)將於10月9至11日舉行紅館演唱會,不過個唱尚未正式售票方法,網上已出現炒飛潮,將980 ...
fifty1205 發表於 2019-7-26 10:50

證明民主真係唔值錢
原來賣淫先係皇道

買到$380x2呀
其實上次張敬軒果次經驗後...
用手機入買最快:)

淨係第2場撲到680
頭場撲唔到980
abcxyz302006 發表於 2019-7-26 10:47

歌迷會無內部優先飛咩

歌手謝安琪(Kay)將於10月9至11日舉行紅館演唱會,不過個唱尚未正式售票方法,網上已出現炒飛潮,將980 ...

有價無市咋?

其實真係唔洗急 慢慢黎

歌迷會無內部優先飛咩
kayzzz 發表於 2019-7-26 11:05

歌迷會淨係保你一場肯定有
買多過一場就唔保你兩場有齊
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

笑左 勁多人FB diu話一分鐘賣晒係咩玩法
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

證明民主真係唔值錢
原來賣淫先係皇道
Lewis 發表於 2019-7-26 10:52

Juno公司的marketing team
絕對好過球記
加上經理人又轉埋...
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

咁要開多幾場容納下琪粉,佢都唔捨得自己啲 fans 要食炒價啦

張敬軒個陣夠1分鐘賣哂啦
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

笑左 勁多人FB diu話一分鐘賣晒係咩玩法
fifty1205 發表於 2019-7-26 11:18

係咪谷人買組合票咋

係咪谷人買組合票咋
kayzzz 發表於 2019-7-26 12:11

自己本身有kkbox又點玩法

發夢夢到press release
三面台

發夢夢到press release
三面台
艾石仔 發表於 2019-7-26 12:52

又3面台

又3面台
abcxyz302006 發表於 2019-7-26 12:57

8月8日開賣

A single woman    and Bathroom
The Manner of Cheating
Bullshit (with Juno)
Bath Spring Breeze ...
hehehaha 發表於 2019-7-23 22:47

譯得咁好你係咪翻譯出身

一個男人 一個女人 和浴室 之 超生培慾
hehehaha 發表於 2019-7-24 17:42

希望請到蒼井空到現場支解

又3面台
abcxyz302006 發表於 2019-7-26 12:57

之前演唱會都係三面台 如果係四面台會有新鮮感 但三面台都無乜所謂

kkbox fb  直播緊個記招
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

kkbox fb  直播緊個記招
myrichardac 發表於 2019-7-26 13:13

Lag到喊
究竟係我問題定呀Key又俾kkbox整蠱

Lag到喊
究竟係我問題定呀Key又俾kkbox整蠱
阻住 發表於 2019-7-26 13:17

個個都LAG

12號加場

加開一場
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

12號加場
abcxyz302006 發表於 2019-7-26 13:21

下 人唔笑

又三面台 好悶

大滿貫!!商台認證左

又三面台 好悶
hin0526 發表於 2019-7-26 13:23

如果今次juno搞得好好睇睇 下次四面台不是夢

次次都三面台真係好悶
但佢大部分歌嘅風格做四面台真係好冇壓台感
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

LAG到冇左個直播OPENING睇

個mic stand係咪呼應返14年叱咤

咁好炒kay仲唔快快碎開夠20場滿足下歌迷
廢膠kayzzz支持邊個死邊個,被禁言後繼續發膠中

咁都有得加一場...
睇黎真係開9-13

咁都有得加一場...
睇黎真係開9-13
Lewis 發表於 2019-7-26 14:28

如果跟慣例好似上兩次演唱會之後果日係歌迷會gathering
咁未必加13

冇啦,只得四場,冇期
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

冇啦,只得四場,冇期
星勤 發表於 2019-7-26 14:48

個檔期咁奇怪 星期三至六

入咗kkbox都買唔到

聽聞預左開3+2

聽聞預左開3+2
Crooks 發表於 2019-7-26 15:14

但而家話最多都係4場喎

oncc
藝人謝安琪(Kay)出席《kay...isn’t me. Live 2019演唱會》記者會,原定10月9日至11日舉行3場紅館騷,由於優先訂訂票反應熱烈,故宣布加開12日一場。於記者會上,Kay別開生面於打破的浴缸中現身,在場司儀亦重提她「淋浴巨星」之稱,Kay對此表示:「因為我嘅浴室系列歌曲大家好鍾意,所以我哋想創作多啲唔同嘅作品畀大家,呢個浴缸代表一個舒適區,打破咗代表『會繼續突破』呢樣嘢。」適逢她加盟幻國文化一周年,老闆麥浚龍即送上私家咪作為禮物。

對於個唱加場,Kay直言開心,惟檔期有限,僅能加開一場:「今朝優先預售反應好好,一分鐘賣晒啲飛。(開埋早場?)冇歡樂早場,其實今次團隊不惜工本,當呢個演唱會係藝術作品去做,連今日個台啲木都好特別,現場掛嘅相都係特別整,舞台設計都特別,會開三面台。」嘉賓方面,Kay卻大賣關子,問到名單可有曾合唱的古天樂?她笑說:「唔好問啦!未回覆嘅。(老公張繼聰?)家人嚟安坐欣賞我演出就得。(啲服飾點?)啲布都特登喺意大利訂造,錢係其次。」

-----------------------
今次記招個場地係布置得幾靚嘅
票房告急,請即購票

但而家話最多都係4場喎
abcxyz302006 發表於 2019-7-26 15:17

可能會詢眾要求,終極加場呢

嘔噶

又放勁小飛扮多人搶 同the album一樣
nicknicknick 發表於 2019-7-26 18:25

你是咪未買

笑死我 連登啲key fans 仲話至少十場
不自量力到

笑死我 連登啲key fans 仲話至少十場
不自量力到
放空 發表於 2019-7-26 20:19

真心跟假膠 也只差一線你便難入眠

簽名被屏蔽

公售先見真章, 之前903個show都好易買

無人講
平時亞kay都係黑衫
反而今次poster同記招係白衫

無人講
平時亞kay都係黑衫
hehehaha 發表於 2019-7-26 20:37

咪一樣係黑白

無人講
平時亞kay都係黑衫

白衣人
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

無人講
平時亞kay都係黑衫

佢而家淨係會著黑色同白色