返回列表 發帖
唔明點解成日要揾美雞比較 各有各好。。。

簽名被屏蔽

唔明點解成日要揾美雞比較 各有各好。。。
let'sbegin 發表於 2019-8-27 00:00

尊重下人啦
雞雞雞

覺得今次kay專心練緊歌排緊舞 想比驚喜大家
之前容小姐無點po籌備照 個個祖迷鬧佢偷懶唔練歌唔排舞 但一演出大家都收曬聲 無期待先有驚喜
前面有sammi joey開,相信佢自己都有壓力,會比心機準備。

拎祖兒黎比你醜唔醜
787491313 發表於 2019-8-26 21:45

係你地不自量力先啦  
    論唔知醜 點夠你個icon咁唔知醜呢(哎呀一個唔小心老實佐)

技安啲fans 一世都要攀龍附鳳 自己無本事又要嘈嘈閉
      咁辛苦 買多幾個氧氣筒 買多幾張飛啦
nil

係你地不自量力先啦  
    論唔知醜 點夠你個icon咁唔知醜呢(哎呀一個唔小心老實佐)

技安 ...
fafa 發表於 2019-8-27 22:16

笑死 幾多容粉係美祖個演唱會post度提kay你又唔講

既然兩個歌手咁唔同層次 你都好應該不屑入黎 仲打咁長篇大論比較啦

好行夾唔送

好奇怪,未開的kay瀏覽量高過已開完的sammi,但kay留言少過sammi好多
你老闆 發表於 2019-8-27 20:50

因為你成日都禁入嚟囉
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

簽名被屏蔽

岩先睇下,大麥網仲有週五週六嘅380,其他980/680大把

回復 680# 乐坛风云

我地可唔可以去大麥網買?想買380

我估啱哂 kay d歌嘅前奏都幾易認
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

7:30 出偷情的禮儀MV

叫大家盡量唔好帶螢光棒入場,喺黑暗中感受氣氛
票房告急,請即購票

會唔會台都唔搭,無backdrop, 用黑布遮住黃閘啲位, 然後叫呀Key企係紅館石屎地唱足全場
咁搞既震撼程度同美祖果波可能有得揮

會唔會台都唔搭,無backdrop, 用黑布遮住黃閘啲位, 然後叫呀Key企係紅館石屎地唱足全場
咁搞既震撼 ...
阻住 發表於 2019-8-29 20:09

應該個台係一堆石
慳budget
無燈光無音響
喺黑暗中感受氣氛

myrichardac 發表於 2019-8-29 19:25

希望唔會有fans戴住貓耳兔耳入場

會唔會有快歌演唱會主題曲

myrichardac 發表於 2019-8-29 19:25

聽完佢咁講 其實係更加趕客
真係唔識欣賞Juno嘅art sense
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

會唔會有快歌演唱會主題曲
hehehaha 發表於 2019-8-29 23:57

可能係橙海

應該個台係一堆石
慳budget
無燈光無音響
喺黑暗中感受氣氛
hehehaha 發表於 2019-8-29 20:14

暗中作樂2019紅館版
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

可能每個入場人士送眼罩
咁仲唔係紅館黑暗新體驗?

岩先睇下,大麥網仲有週五週六嘅380,其他980/680大把
乐坛风云 發表於 2019-8-28 20:01

kay 粉真係好幸福
一定唔會買唔到飛 早粉mi粉表示羨慕
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

可能每個入場人士送眼罩
HOTMAN 發表於 2019-8-30 02:51

然後yumK會邊唱邊摸d觀眾心口仲有咬耳仔
好正ar
我祈求美雅拎女銅一定要發生

可能每個入場人士送眼罩
畀錢入去紅館訓覺

可能每個入場人士送眼罩

#警察還眼 活動之一?

#警察還眼 活動之一?
hehehaha 發表於 2019-8-30 14:54

其中一part可能係致敬, 唱雞蛋與羔羊/家明/山林道/臨崖勒馬/吶喊

歌手謝安琪(Kay)今日接受電台訪問,宣傳十月舉行的演唱會。她表示十分期待個唱:「我休息期間嘅心靈得着好想同大家分享,喺幾年嘅休息中,我重拾心靈平靜,感動過我嘅或者一啲幫我回復平靜嘅方法都係信念,好想喺演出同大家分享。」她稱其個唱會突破以往的表演:「紅館騷向來比較熱鬧、色彩斑斕啲,大型歌舞嘅感覺,我要表達呢類訊息唔係咁傳統,我都好多謝Juno(麥浚龍)好支持我去做呢個演出,個演出比較文藝,成個氣氛唔係大家想像嗰種咁熱烈地歡呼,同我以前做演唱會好唔同,所以我都呼籲我嘅歌迷唔好帶燈牌、螢光棒、BB呀,呢類今次真係用唔着,想大家好心靈咁接觸,大家靜啲都唔緊要,都好破格,喺咁大場地做一個同大家心靈接觸。(冇跳舞﹖)有高潮起伏,未必係大家想像嗰種好熱鬧嘅呈現方法,但我哋會有Juno拍嘅片,有好多視像去講我嘅故事,有舞台效果,幾大挑戰,係紅館做一個咁斯文演出。(似一個音樂劇?)有少少似,我冇對白,只有歌曲,歌曲我用三個月時間自己諗,好私人歌單。(有冇舞蹈員﹖)賣個關子。(握手環節?)賣個關子。

嘉賓未必負責唱歌
Kay強調有個破型演出,呈現不一樣氣氛,問她要準備甚麼?她笑言:「同大家咁心靈溝通係要好強大心態,要內心平靜,有好大力量先會同人講好內心嘢,要開啟個心同人講好私隱心事,係要準備。(細場做好啲﹖)好多人都咁講,所以喺紅館做係挑戰,心態上要好充足信心。人哋要收身,我要收心,不過我一樣做運動有好好狀態見大家,收心又收身。(一套衫着到尾?)唔會,都會換衫,服裝都特別,設計師根據我性格同氣質去打造。(性感?)性感從來唔係我想表現,演唱會衫唔係以性感掛帥。」小朋友及家人會支持,但不擔心小朋友難理解,只想讓他們感受氣氛。至於嘉賓方面,Kay自言也會很特別,嘉賓未必負責唱歌:「係我成個演唱會劇情一部分。(幾場同一個嘉賓﹖)都有兩手準備,未必會日日來,所以要睇彩數,有可能會有、有可能冇。」

是咪即係拉闊紅館版?

歌手謝安琪(Kay)今日接受電台訪問,宣傳十月舉行的演唱會。她表示十分期待個唱:「我休息期間嘅心靈得着 ...
阻住 發表於 2019-8-30 18:26

佢係咪諗多咗
佢以前啲演唱會本身都好靜啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

冇乜觀眾入場都係一種靜

希望個Urban Fantasy 係咁

第一part 9月之龍和道
第二part 太子站列車車廂
第三part 機場大堂
第四part 2003政府官員的浴室
第五part 2019夏天的沙田街頭
第六part 某年6月的天X門廣場
第七part 2047年的董折屋企
第八part 1997年6月的香港

希望個Urban Fantasy 係咁

第一part 9月之龍和道
第二part 太子站列車車廂
第三part 機場大堂
第四part 20 ...
hehehaha 發表於 2019-9-1 21:23

特別嘉賓:林鄭
合唱人妻的偽術
DM多仔多到覆唔哂

合唱人妻的偽術
mosesming 發表於 2019-9-1 21:25

浸著浴缸出場

合唱人妻的偽術

演唱會8點15分準時開show
舞台背景為龍和道
瑩幕顯示928三個字
阿kay 在摸擬大台的垃圾桶堆之中爬出
演唱Gigi金曲 煙霧瀰漫 及Kary 今夜煙花燦爛
其後舞台噴出大量煙霧
而歌手向韻詩連同2000位小朋友手執雨傘從山頂跑到台上
一起合唱家明及差一點我們會飛
為個唱揭開序幕

合唱人妻的偽術

真係要請佢先撼得到sammi同joey

難怪呢個post未開show都咁多瀏覽
連反琪人士冇人覆都自己幫手推post
其他人又點會唔入黎睇

大麥網賣飛,連“紅磡香港體育館”都寫成“紅磡中國香港體育館”
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大麥網賣飛,連“紅磡香港體育館”都寫成“紅磡中國香港體育館”
lightupmylight 發表於 2019-9-4 08:35

噴到
連人哋場館個名都要改埋

lightupmylight 發表於 2019-9-4 08:35

唔係中國紅磡中國香港體育館,fail

唔會有人叫紅磡中國香港體育館,嘥氣啦
任我行 失憶蝴蝶

咁得閒check個大陸網個名
Btw 應該改做 紅磡中國香港體育館 祖國兒女演唱會

咁得閒check個大陸網個名
Btw 應該改做 紅磡中國香港體育館 祖國兒女演唱會 ...
kayzzz 發表於 2019-9-4 14:21

紅磡大於中國,你呢隻死港毒

好煩唔好成日講政治得唔得
連心姐都唔理政治啦

大麥網仲有各日期各個票價全部有售,6連位任買,咩回事?真係咁滯銷麼?

大麥網仲有各日期各個票價全部有售,6連位任買,咩回事?真係咁滯銷麼?
lightupmylight 發表於 2019-9-6 17:21

其實討論滯唔滯銷不嬲係討論 香港城網 賣成點
係大陸網賣成點應該係得你同另一個叫fifty既會員care
再講有冇香港人會係大麥網買飛 甚至有冇聽過有個咁既網 都成問題

其實討論滯唔滯銷不嬲係討論 香港城網 賣成點
係大陸網賣成點應該係得你同另一個叫fifty既會員care
再講 ...
kayzzz 發表於 2019-9-6 17:31

大陸嗰個網都係官方啲飛,點解唔可以討論?

angelcheng0203 發表於 2019-9-6 17:55

人地要自我麻醉天后謝安琪四場紅館已經賣哂
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

angelcheng0203 發表於 2019-9-6 17:55

我邊句令你覺得唔俾你討論?
但眾所x知 kay 俾上面ban到咁
上面擺明唔多fans
而有幾多香港人知個網都成問題
我質疑個網參考價值啫
另外 香港公售賣曬 係有人隔硬要搵位插kay我都明既(唔係話你)

人地要自我麻醉天后謝安琪四場紅館已經賣哂
fifty1205 發表於 2019-9-6 18:25

講真,邊有可能明明之前仲有咁多飛,會突然一日之內賣晒啊

有歌/mv/宣傳出末?

其實就算未賣晒都差唔多啦
Koalabear 當年又唔關心下自己偶像薛凱琪兩場都勁滯?
(利申有睇 但麻麻)
而家咁既時勢佢一路以黎咁既定位
唔滯銷已經算好啦
次次click 入黎都係啲小學雞式單單打打真係好低b
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你