返回列表 發帖
得罪講句 佢大陸鬼有fans會買咩
nicknicknick 發表於 2019-8-22 17:42

大陸fans都有唔少而且好多都跟歌迷會買左飛
我祈求美雅拎女銅一定要發生

簽名被屏蔽

支持演唱會第一創舉,原來kay係幫777搜集證據
你老闆 發表於 2019-8-23 11:53

到時逐個逐個觀眾俾kay瘋狂搜身拘捕

第一次見人開演唱會開到唔見左人影

賣曬末

登登可以去後台
https://www.facebook.com/972921752785145/posts/2376201365790503/
如出走 身處死角 逃不走 走遍低處 無出口 只有這傷口

第一次見人開演唱會開到唔見左人影
HOTMAN 發表於 2019-8-25 01:52

flop到
懶高貴
懶神秘
完全唔係個會事

flop到
懶高貴
懶神秘
完全唔係個會事
hehehaha 發表於 2019-8-25 18:14

而家算早, 近排又個個都講祖祖, 九月底十月頭應該會出歌mv宣傳掛

"以前既謝安琪既宣傳片,最少都十萬八萬點擊率 ,呢個連100都未有呀,陰公"

"以前既謝安琪既宣傳片,最少都十萬八萬點擊率 ,呢個連100都未有呀,陰公"

...
hehehaha 發表於 2019-8-26 01:52

Kay kay好靚啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 16
1. 天光前 2. 隱形人 3. 神奇的糊塗魔藥

說好的四場all sold out呢?原來抽起d飛拎去大陸大麥網賣
四場大量980/680任買
AGA vs Gin 的時代來了

...

笑死
連個press con都um dup過人
當我望向這一扇門 背後還想等到什麼

簽名被屏蔽

...

Press Con已經咁睇嚟有機會可以睇紅館沐浴

說好的四場all sold out呢?原來抽起d飛拎去大陸大麥網賣
四場大量980/680任買 ...
fifty1205 發表於 2019-8-26 15:29

隔離祖兒又咪系晨早話售罄臨開show系大陸大麥賣飛
琪琪都系有樣學樣嗟

Press Con已經咁睇嚟有機會可以睇紅館沐浴
Frankiekiekie 發表於 2019-8-26 16:51

遲d應該有「天后謝安琪預告演唱會以藝術方式全祼示人」谷飛

琪琪都系有樣學樣嗟 ...
787491313 發表於 2019-8-26 16:55

拎祖兒黎比你醜唔醜

琪琪都系有樣學樣嗟 ...
787491313 發表於 2019-8-26 16:55

祖兒19場wor 祖兒唱歌唔會扯蝦wor 祖兒唱得差唔會賴耳機wor
    祖兒可以又唱又跳wor
    祖兒尾場 580埋1700人仔wor

how about 隔離安琪呀?
nil

拎祖兒黎比你醜唔醜
cathay1996 發表於 2019-8-26 18:49

系啦系啦祖兒19場全hk女歌手最威最勁
無人能比
邊個拎祖兒出來講都系自取其辱

而且我都系句句事實wo事實就系祖兒售罄都有大麥賣票
好心早粉唔好雙標得甘緊要

簽名被屏蔽

祖兒19場wor 祖兒唱歌唔會扯蝦wor 祖兒唱得差唔會賴耳機wor
    祖兒可以又唱又跳wor
    祖兒尾場  ...
fafa 發表於 2019-8-26 18:54

拎祖兒黎比你醜唔醜

唔明點解成日要揾美雞比較 各有各好。。。

簽名被屏蔽

唔明點解成日要揾美雞比較 各有各好。。。
let'sbegin 發表於 2019-8-27 00:00

尊重下人啦
雞雞雞

覺得今次kay專心練緊歌排緊舞 想比驚喜大家
之前容小姐無點po籌備照 個個祖迷鬧佢偷懶唔練歌唔排舞 但一演出大家都收曬聲 無期待先有驚喜
前面有sammi joey開,相信佢自己都有壓力,會比心機準備。

拎祖兒黎比你醜唔醜
787491313 發表於 2019-8-26 21:45

係你地不自量力先啦  
    論唔知醜 點夠你個icon咁唔知醜呢(哎呀一個唔小心老實佐)

技安啲fans 一世都要攀龍附鳳 自己無本事又要嘈嘈閉
      咁辛苦 買多幾個氧氣筒 買多幾張飛啦
nil

係你地不自量力先啦  
    論唔知醜 點夠你個icon咁唔知醜呢(哎呀一個唔小心老實佐)

技安 ...
fafa 發表於 2019-8-27 22:16

笑死 幾多容粉係美祖個演唱會post度提kay你又唔講

既然兩個歌手咁唔同層次 你都好應該不屑入黎 仲打咁長篇大論比較啦

好行夾唔送

好奇怪,未開的kay瀏覽量高過已開完的sammi,但kay留言少過sammi好多
你老闆 發表於 2019-8-27 20:50

因為你成日都禁入嚟囉
isn't me

簽名被屏蔽

岩先睇下,大麥網仲有週五週六嘅380,其他980/680大把

回復 680# 乐坛风云

我地可唔可以去大麥網買?想買380

我估啱哂 kay d歌嘅前奏都幾易認
isn't me

我估啱哂 kay d歌嘅前奏都幾易認
myrichardac 發表於 2019-8-29 17:08

十優生同堆國語歌唔識

7:30 出偷情的禮儀MV

叫大家盡量唔好帶螢光棒入場,喺黑暗中感受氣氛
isn't me

會唔會台都唔搭,無backdrop, 用黑布遮住黃閘啲位, 然後叫呀Key企係紅館石屎地唱足全場
咁搞既震撼程度同美祖果波可能有得揮
搖滾區的神經病ig

會唔會台都唔搭,無backdrop, 用黑布遮住黃閘啲位, 然後叫呀Key企係紅館石屎地唱足全場
咁搞既震撼 ...
阻住 發表於 2019-8-29 20:09

應該個台係一堆石
慳budget
無燈光無音響
喺黑暗中感受氣氛

myrichardac 發表於 2019-8-29 19:25

希望唔會有fans戴住貓耳兔耳入場

會唔會有快歌演唱會主題曲

myrichardac 發表於 2019-8-29 19:25

聽完佢咁講 其實係更加趕客
真係唔識欣賞Juno嘅art sense
AGA vs Gin 的時代來了

會唔會有快歌演唱會主題曲
hehehaha 發表於 2019-8-29 23:57

可能係橙海
Long's Music Picks Week 16 >3>
Master Class | #FF | I'm Fine, Thx.

應該個台係一堆石
慳budget
無燈光無音響
喺黑暗中感受氣氛
hehehaha 發表於 2019-8-29 20:14

暗中作樂2019紅館版

可能每個入場人士送眼罩
咁仲唔係紅館黑暗新體驗?

岩先睇下,大麥網仲有週五週六嘅380,其他980/680大把
乐坛风云 發表於 2019-8-28 20:01

kay 粉真係好幸福
一定唔會買唔到飛 早粉mi粉表示羨慕

可能每個入場人士送眼罩
HOTMAN 發表於 2019-8-30 02:51

然後yumK會邊唱邊摸d觀眾心口仲有咬耳仔
好正ar

可能每個入場人士送眼罩
畀錢入去紅館訓覺

可能每個入場人士送眼罩

#警察還眼 活動之一?

#警察還眼 活動之一?
hehehaha 發表於 2019-8-30 14:54

其中一part可能係致敬, 唱雞蛋與羔羊/家明/山林道/臨崖勒馬/吶喊

歌手謝安琪(Kay)今日接受電台訪問,宣傳十月舉行的演唱會。她表示十分期待個唱:「我休息期間嘅心靈得着好想同大家分享,喺幾年嘅休息中,我重拾心靈平靜,感動過我嘅或者一啲幫我回復平靜嘅方法都係信念,好想喺演出同大家分享。」她稱其個唱會突破以往的表演:「紅館騷向來比較熱鬧、色彩斑斕啲,大型歌舞嘅感覺,我要表達呢類訊息唔係咁傳統,我都好多謝Juno(麥浚龍)好支持我去做呢個演出,個演出比較文藝,成個氣氛唔係大家想像嗰種咁熱烈地歡呼,同我以前做演唱會好唔同,所以我都呼籲我嘅歌迷唔好帶燈牌、螢光棒、BB呀,呢類今次真係用唔着,想大家好心靈咁接觸,大家靜啲都唔緊要,都好破格,喺咁大場地做一個同大家心靈接觸。(冇跳舞﹖)有高潮起伏,未必係大家想像嗰種好熱鬧嘅呈現方法,但我哋會有Juno拍嘅片,有好多視像去講我嘅故事,有舞台效果,幾大挑戰,係紅館做一個咁斯文演出。(似一個音樂劇?)有少少似,我冇對白,只有歌曲,歌曲我用三個月時間自己諗,好私人歌單。(有冇舞蹈員﹖)賣個關子。(握手環節?)賣個關子。

嘉賓未必負責唱歌
Kay強調有個破型演出,呈現不一樣氣氛,問她要準備甚麼?她笑言:「同大家咁心靈溝通係要好強大心態,要內心平靜,有好大力量先會同人講好內心嘢,要開啟個心同人講好私隱心事,係要準備。(細場做好啲﹖)好多人都咁講,所以喺紅館做係挑戰,心態上要好充足信心。人哋要收身,我要收心,不過我一樣做運動有好好狀態見大家,收心又收身。(一套衫着到尾?)唔會,都會換衫,服裝都特別,設計師根據我性格同氣質去打造。(性感?)性感從來唔係我想表現,演唱會衫唔係以性感掛帥。」小朋友及家人會支持,但不擔心小朋友難理解,只想讓他們感受氣氛。至於嘉賓方面,Kay自言也會很特別,嘉賓未必負責唱歌:「係我成個演唱會劇情一部分。(幾場同一個嘉賓﹖)都有兩手準備,未必會日日來,所以要睇彩數,有可能會有、有可能冇。」

是咪即係拉闊紅館版?
搖滾區的神經病ig

歌手謝安琪(Kay)今日接受電台訪問,宣傳十月舉行的演唱會。她表示十分期待個唱:「我休息期間嘅心靈得着 ...
阻住 發表於 2019-8-30 18:26

佢係咪諗多咗
佢以前啲演唱會本身都好靜啦