返回列表 發帖
獨家村可以
hehehaha 發表於 2019-9-20 00:06

獨家村個隱喻仲激進啲LOL
可惜當時啲人唔識嘢 個個最歌走去投雨傘打飛機
冇記錯嘅話好似仲要墊底 少票過勝利道

isn't me

這兩年間復出,謝安琪不完全是謝安琪,甚至「不再是」昔日的謝安琪,卻是聲演角色浦銘心。這次演唱會,可說 ...
hehehaha 發表於 2019-9-19 22:35

希望唱家明啦!
我祈求美雅拎女銅一定要發生

想聽我歌故我在完美無瑕live
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 16
1. 天光前 2. 隱形人 3. 神奇的糊塗魔藥

想聽人妻的偽術完美無瑕live

原來係Fila Milan Fashion Show

原來係Fila Milan Fashion Show
HOTMAN 發表於 2019-9-22 17:23

其實寂寞
就如自己一個行cat walk同食pizza

好琪待一個女人和一堆男人
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 16
1. 天光前 2. 隱形人 3. 神奇的糊塗魔藥

各位撲唔到飛嘅琪粉有福了
開始有人用 95 折放大量連位!

賴爽 發表於 2019-9-23 08:45

95折好似好吸引咁,會繼續跌嗎

賴爽 發表於 2019-9-23 08:45

都唔知開心定特佢唔開心好

PS 飛已買,黃牛grp放原價飛多

好琪待一個女人和一堆男人
帥小寶` 發表於 2019-9-22 19:49

反而唔琪待古校長做嘉賓...

95折好似好吸引咁,會繼續跌嗎
lightupmylight 發表於 2019-9-23 09:38

相信會陸續有黎,之前公售賣到12行就突然之間話售罄

樓主可唔可以係個Topic名加返「謝安琪」個名,方便之後容易啲search

點解越近演唱會越少見到廣告

https://viu.tv/encore/showmans-show/showmans-showe51je-on-kei-dik-jo-ying-si
全集播左勁多首歌
演唱會服裝要以黑色為主題嗰度真係
isn't me

全集播左勁多首歌
演唱會服裝要以黑色為主題嗰度真係
myrichardac 發表於 2019-9-23 22:09

yeahhhh 演唱會十幾套裇都係黑色

let'sbegin 發表於 2019-9-23 22:35

其實都估到啦
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

其實都估到啦
abcxyz302006 發表於 2019-9-23 22:50

着黑裇唱香女人

着黑裇唱香女人
let'sbegin 發表於 2019-9-24 00:37

上次演唱會唱香女人套衫真係幾正

let'sbegin 發表於 2019-9-23 22:35

阿Kay好黑好dark
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

都唔知開心定特佢唔開心好

PS 飛已買,黃牛grp放原價飛多
let'sbegin 發表於 2019-9-23 10:33

where can buy please?
8年前佢憑喜帖街win曬,前年上年佢仲巴閉,用一條村+一道門搞掂,今年又來料,佢係Kay 山林道!!

希望同Fila整件靚靚仔仔 著得出街既衫
或者至少望得順眼既souvenirs

唔好再整件yap到爆既佐丹奴T shirt
同個project 完全唔夾

阿Kay好黑好dark
hehehaha 發表於 2019-9-24 05:25

暴徒?
如出走 身處死角 逃不走 走遍低處 無出口 只有這傷口

阿Kay好黑好dark
hehehaha 發表於 2019-9-24 05:25

係我屋企樓下個屎渠影架?
當我望向這一扇門 背後還想等到什麼

official website https://kayisntme.com/
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

係我屋企樓下個屎渠影架?
cathay1996 發表於 2019-9-25 00:03

你住屎渠上蓋?

official website
panjunchisa 發表於 2019-9-25 12:18

d 野好貴,個網好廢
二〇二〇年度全女班音樂流行榜頒獎典禮 賽果
歌曲 東京人壽 / 唱片 Dear Secret / 歌手 謝安琪

點啊 個網已經 down 左
幻國係咪搞個 website 都搞唔好
歌曲 東京人壽 / 唱片 Dear Secret / 歌手 謝安琪

上唔到個網可以係 fb 買:
https://www.facebook.com/pg/imag ... 8802341756&rt=6

上唔到個網可以係 fb 買:
616.1314 發表於 2019-9-25 12:32

件T好hea

你住屎渠上蓋?
kayzzz 發表於 2019-9-25 12:25

你屋企無廁所,屋苑無咸水渠架?
當我望向這一扇門 背後還想等到什麼

where can buy please?
joey2009 發表於 2019-9-24 10:32

https://www.facebook.com/groups/305173346265084/
(雖然唔鼓勵大家買黃牛)

今次會唔會出碟?
對上一次已經係2009年

千五蚊隻熊仔chi la sin
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

d poster 同方巾幾吸引

今次會唔會出碟?
對上一次已經係2009年
let'sbegin 發表於 2019-9-25 15:36

全場靜英英 又黑媽媽 錄影都唔算有賣點

2015-2230

2015-2230
edwardngwy 發表於 2019-9-25 19:02

咁短?

2015-2230
edwardngwy 發表於 2019-9-25 19:02

唔明?

唔明?
abcxyz302006 發表於 2019-9-25 19:57

個時間係新開果個網站上面寫既演唱會時間

件FILA x kay… isn’t me. T恤話"全部收入捐獻慈善機構"究竟係捐去邊
星火, 612 定香港警務處
搖滾區的神經病ig

之前祖祖已經為大家set左個好高的standard, 晚晚又唱又跳起碼到11點幾, 搞到10點半完好似好早咁

回復 840# kayzzz
太懶冇打 多謝解釋咁短會好失望 仲買左2場

全場靜英英 又黑媽媽 錄影都唔算有賣點
stephybest 發表於 2019-9-25 18:56

我希望佢口講黑暗中感受 都有返啲燈光效果

出碟已經唔係講賣點 係講紀錄姐 唔想出道咗咁多年得一個concert product

2015-2230

之後無限encore

之前祖祖已經為大家set左個好高的standard, 晚晚又唱又跳起碼到11點幾, 搞到10點半完好似好早咁 ...
hohoho 發表於 2019-9-25 20:29

上兩個星期睇英皇群星show都2320完 人妻唔夠2300就完??

應該未計encore

以香港觀眾入場習慣,到時肯定差唔多9點先開到場
計翻咪又係11點到先完
isn't me

計翻咪又係11點到先完 ...
myrichardac 發表於 2019-9-25 21:53

我估2030~2045開始,9點開應該機件故障

計翻咪又係11點到先完 ...
myrichardac 發表於 2019-9-25 21:53

可能真係準時20:15開
然後成個劇場show唔講野、無encore
一口氣兩個鐘做完走人

全部幻國youtube music videos既thumbnail 都tune光左lol