返回列表 發帖
根據呀喜來登酒店代言人引述

話啊kay拎我最喜愛女歌手平楊千嬅
歌藝又超越容祖兒

點解今次用老人家滴尿方式賣飛呀?
個啲投票俾亞kay 我最喜愛女歌手的觀眾你地去佐邊呀?
求求你地出黎啦. 俾我大開眼界嘅機會啦
農曆七月 大家應該都可以出黎周圍行下㗎.
nil

上城網睇 每場得返少量側邊位 咁側 我都唔買啦 所謂賣唔曬咪咁解囉
     但今次難買飛過三年前 果 ...
白河喜來登 發表於 2019-8-8 19:17

但係你唔係話啊kay係最名副其實嘅我最喜愛女歌手咩.
    咁同你有共同癖好嘅朋友去佐邊呢?
    係咪8月14先會賣曬㗎?

哎呀.原來今次場數已經係double左架啦.哈哈哈哈 遮係你口中嘅天后級女歌手本身得兩場?
     btw 每個演唱會都有邊邊角角位啦.邊角位無人買所以賣唔曬?
     你試下sammi 容祖兒 楊千嬅開三面台.啲邊角會唔會剩?

定係啲谷奶上喉嚨 啲奶噴唔到去角落頭 你飲唔到所以唔買?

反ot 好想啊kay 唱橙海 一雪前恥。依家只歌loop到唔知點解成日聽到有把女聲係裡面.唔係好敢聽
nil

黃牛係邊度?
你老闆 發表於 2019-8-8 20:06

黃牛 8月14會出黎
nil

隔離祖兒又咪系晨早話售罄臨開show系大陸大麥賣飛
琪琪都系有樣學樣嗟 ...
787491313 發表於 2019-8-26 16:55

祖兒19場wor 祖兒唱歌唔會扯蝦wor 祖兒唱得差唔會賴耳機wor
    祖兒可以又唱又跳wor
    祖兒尾場 580埋1700人仔wor

how about 隔離安琪呀?
nil

拎祖兒黎比你醜唔醜
787491313 發表於 2019-8-26 21:45

係你地不自量力先啦  
    論唔知醜 點夠你個icon咁唔知醜呢(哎呀一個唔小心老實佐)

技安啲fans 一世都要攀龍附鳳 自己無本事又要嘈嘈閉
      咁辛苦 買多幾個氧氣筒 買多幾張飛啦
nil