返回列表 發帖
邊個今晚睇?

PS 第一場仲係咁話個show 而加要單丁睇多場

預咗冇encore
不過希望大家今晚完show嗌到佢出嚟

有冇師兄都係咁諗?
如果有今晚飛 可唔可放畀我睇多次
liebe 發表於 2019-10-12 14:11

我見有唔少跳樓飛
我都係今晚先交收

而加聽返 藝妓CD 原來有D yum

佢夠膽死將當年最hit嗰兩首歌改哂編曲打頭陣
之後又唔唱羅生門
之後如果再搞show應該可以咩hit歌都唔唱{: ...
mosesming 發表於 2019-10-12 17:56

反而希望佢抽走囍帖街 留返最尾hit歌放題先唱
因為編曲改哂 冇乜feel

琴日班友一開燈即走
kayzzz 發表於 2019-10-12 19:33

係未開燈就keep住走
希望尾場大家可以留多陣

請問點解有成七、八首係juno歌?
    咁岩同主題有關?
洗衣王國130 發表於 2019-10-12 19:42

其實佢係邁亞嗰期d歌係咪自己

Juno為謝安琪引入千萬音響技術 KSL System
timgoi 發表於 2019-10-12 23:29

睇01話成個show用咗2千萬 第一場仲話juno  其實juno算係咁
音響嗰度 除咗band sound有時大過vocal之外 其實唔差
特別係畸同juno嗰part d backing vocal, echo做得好好 不過就係band sound太大

會唔會好似wyman咁數住然後嬲嬲豬
nicknicknick 發表於 2019-10-13 00:16

咁佢唔係光頭喎

Sorry but 睇唔出呢個 Show 用咗二千萬。。。
616.1314 發表於 2019-10-13 03:00

咁藝術依家嘢不嬲好貴
第一貴應該係嗰音響,第二係嗰全木stage

死啦想比773312十大tim
hehehaha 發表於 2019-10-13 21:19

想比我們的基因多啲

仲有漏網之魚
abcxyz302006 發表於 2019-10-19 14:10

搞到我要上bilibili聽

留名睇 the rest of it = kay isn't me live
The album and the rest of it = the album + kay is ...
nicknicknick 發表於 2019-10-19 16:54

希望出埋BD 見幻國ig d相影到咁靚
唔出BD真係嘥哂
DVD d 畫質真係唔係俾人睇

你不如擔心Juno最後剪到成個show都黑媽媽/一鏡zoom
mosesming 發表於 2019-10-20 17:40

希望d filter唔好較到全黑白 今次d恤已經全白咁制

有得升位做謝皇貴妃未
liebe 發表於 2019-10-21 00:13

謝皇后

估計隻碟包裝應該好簡潔 當然嗰價錢唔平啦
睇返The Album  隻碟應該連相冊都冇
不過home-made product可能有
希望送Poster啦 今次唔記得買

PS幾貴都會買

我們的基因已經錯過左爭獎既派歌時間
首歌CD VER一出應該HIT硬 好想快D有得聽 ...
Lewis 發表於 2019-10-21 09:34

諗返起上年叱咤音樂會度首唱 其實寂寞
都隔咗成年先派

驚依首連埋the album part 2一齊出

呢d走勢從來未系謝大媽度發生過每首主打都磨足十周
787491313 發表於 2019-10-21 10:09

773312竟然上咗叱咤季軍
走勢仲好過 偷

人妻係咪今年出多首歌收工
佢話773312係新project 即係下一個project都係同Juno合作

期待再同juno合作新project
廢話kayzzz 發表於 2019-10-25 13:07

其實人妻同幻國簽咗幾多年 下一個concert睇怕唔會同幻國搞
不過有下一個先算

他續指演唱會DVD與新歌將會同時推出:「有啲片段需要完騷後安排再拍,都需要Kay在場,企劃入面我有首新歌《 ...
hehehaha 發表於 2019-10-23 20:16

即係年尾the album part 2唔會有基因同陽台