返回列表 發帖
得4場
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

一面台

不如其實你叫joey出到一張專輯高質素過kontinue先再踩吧。
schoe 發表於 2019-8-10 03:12

不如其實你叫kay呢個時勢敢出黎唱kontinue入面d歌(家明、雞蛋)先再踩joey吧。

慘 d haters又冇得推post
kayzzz 發表於 2019-8-18 22:43

因為賣成點已經無人理
隔離kenny仲賣得好過佢 k姐今鋪堅肉酸

"以前既謝安琪既宣傳片,最少都十萬八萬點擊率 ,呢個連100都未有呀,陰公"

...
hehehaha 發表於 2019-8-26 01:52

笑死
連個press con都um dup過人

隔離祖兒又咪系晨早話售罄臨開show系大陸大麥賣飛
琪琪都系有樣學樣嗟 ...
787491313 發表於 2019-8-26 16:55

拎祖兒黎比你醜唔醜

岩先睇下,大麥網仲有週五週六嘅380,其他980/680大把
乐坛风云 發表於 2019-8-28 20:01

kay 粉真係好幸福
一定唔會買唔到飛 早粉mi粉表示羨慕

原來有6款演唱會poster
算唔算香港演唱會史上最多
hehehaha 發表於 2019-9-8 21:06

但得4場

M

A

F

from幻國ig
係咪就出歌啦
myrichardac 發表於 2019-9-13 19:12

做咩close up張繼聰塊面

阿Kay好黑好dark
hehehaha 發表於 2019-9-24 05:25

係我屋企樓下個屎渠影架?

你住屎渠上蓋?
kayzzz 發表於 2019-9-25 12:25

你屋企無廁所,屋苑無咸水渠架?

美祖個台個standard真係set得太高,而家就算幾dum本都好都好難超越到
tyli 發表於 2019-9-26 10:01

笑死人,你唔好拎joey 呢d國際級水準既show 黎比啦 key粉十年黎都咁唔自量

不會有對話部份
不會有嘉賓
不會有舞蹈員
不會Encore
hehehaha 發表於 2019-10-7 21:56

殯儀騷咁搞?

陰公啦 一路睇comment都覺得尷尬
搞場咁負面如潮既show

呢次垃圾show 負評如潮會唔會加速佢收山之路

你出post屌埋一份啦應該都有10K like架
z6yhk159 發表於 2019-10-10 02:32

點樣有有10K like

佢玩FB仲多時間
成日見佢半夜LIKE人同回人
abcxyz302006 發表於 2019-10-10 00:47

佢係ig like左好多支持佢留言bor
但踩留言就無視

希望佢破下Juno大師既例唱完獨家村再唱多幾首自己歌 咁都收貨啦

Juno大師請批准 保證唔破壞整 ...
let'sbegin 發表於 2019-10-10 03:25

佢好明顯唔想唱雞蛋/家明呢d隱喻咁 heavy歌,show前訪問睇到佢取態
其實d 粉迫佢唱都唔係一件好事 獨家村已經係最mild一首