返回列表 發帖
有跳樓飛
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Pm link please

想睇多場
kayzzz 發表於 2019-10-3 12:15

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
02 著地 - 鄧麗欣

[hide=1000][/hide]
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
02 著地 - 鄧麗欣

不如估星期六開唔開到好過
一陣變HANA 2.0
02 著地 - 鄧麗欣

估Kontinue 一首都無
02 著地 - 鄧麗欣

之前垃圾01 訪問話有
hehehaha 發表於 2019-10-9 21:31

隻碟至少唱六隻先收貨
02 著地 - 鄧麗欣

Juno作品展?

認真 kay真心想個rundown係咁咩
02 著地 - 鄧麗欣

好吸引喎
mosesming 發表於 2019-10-9 21:36

Juno自己唱翻就ok
咪嘴既話
02 著地 - 鄧麗欣

咪玩啦
睇KAY演唱會邊個會想聽咁多JUNO..
Lewis 發表於 2019-10-9 21:43

kay... isn't me
02 著地 - 鄧麗欣

其實cut哂堆juno 應該無咁反感
02 著地 - 鄧麗欣

其實係咪正式同以前既kay講再見
02 著地 - 鄧麗欣

想出碟 但又唔想俾copyright?
PerryXD 發表於 2019-10-9 22:58

Juno應該捨得dum錢
唔似呢個問題
似juno打飛機多d
02 著地 - 鄧麗欣

原來kay仲有兩首新plug
kayzzz 發表於 2019-10-9 23:02

仲有數愛
02 著地 - 鄧麗欣

Facebook留言頗一面倒
02 著地 - 鄧麗欣

Kay ig回應左網友質疑
hohoho 發表於 2019-10-10 09:25

覆個d9成係讚佢既
02 著地 - 鄧麗欣

睇ig都好多人讚
將expectation降到0,今晚睇下究竟key姐搞乜
Lewis 發表於 2019-10-10 08:40

Fb彈多
02 著地 - 鄧麗欣

我們的基因=香港人的基因
首歌根本講緊香港年輕一代
kayzzz 發表於 2019-10-10 14:02

不要想太多
而家對佢無乜期望
02 著地 - 鄧麗欣

希望香港重光之時
都能夠光復謝安琪
02 著地 - 鄧麗欣

其實又唔係話好多VA睇
一半時間都係睇band
另外唔明773312個過場有乜意義
仲有古天樂條攬炒片

整體比想像中好
係國語同英文歌個part悶到喊
不過都係要光復謝安琪
呢兩年既歌我無一首中意
02 著地 - 鄧麗欣

https://www.hk01.com/眾樂迷/387407/謝安琪演唱會-全面解構個唱歌單-唱juno歌原來有原因?fbclid=IwAR07aoKKssxrSGX_Oi4ZWuwprJ1fyZS5iwSa-YuKU3pENINL-xnLs3U0mC8
02 著地 - 鄧麗欣