返回列表 發帖
今晚見
。Kaykay。Taytay。Kelly。

獨家村真係好正

唱到喊真係睇到都心up
JasOh103 發表於 2019-10-12 00:46

希望琪琪今晚唱年度之歌先喊
想一齊大合唱

我覺得其實一可以換載我走 果場唔會咁冷
kayzzz 發表於 2019-10-12 17:20

佢明知fans中意呢首
但就係唔唱 吹噶?

今晚頭上啲枯枝變咗舊菇噶

平時炒粉live

今日穩定live + 感動
kayzzz 發表於 2019-10-12 22:57

聽慣咗kkbox果個 live冇咗似乎~~~沒有 好唔慣
雖然下次唔係concert再唱live應該又出事

講真如果冇咗之前堆悶歌嘅話CC串燒果part應該冇咁好反應

同意偷情唱得超好 後面爆seed

反而年度之歌我其實好唔鍾意佢呢種「我是歌手」既outro
但係全場 ...
JasOh103 發表於 2019-10-12 23:04

佢09年果時已經好中意噉樣花式lun歌懶唔係唱得咁
第一場冇咗以為佢戒咗呢個習慣點知今晚又

我覺得juno 下個project應該就係佢自己紅館
Hi Juno, its me Live  
每晚講好多嘢同播video加大量 ...
hehehaha 發表於 2019-10-12 23:17

希望佢唔好唱kay啲歌佢啲live實毀晒啲歌佢
雖然kaykay平時自己啲live都毀唔少

燒烤叉三子(釗鋒 on king)
    周博賢
洗衣王國130 發表於 2019-10-13 00:02

竟然有周老闆

但一首佢作曲既歌都無唱
作詞既歌各唱半首
kayzzz 發表於 2019-10-13 00:14

會唔會好似wyman咁數住然後嬲嬲豬

若你說東風破甚麼 西天降甚麼
只想一覺瞓天光

若你說已到了天堂 太快樂
神遇到 佛碰到 但我希望碰到我

她透露每日都會跑步、打坐,強健體力:「我一緊張就會氣喘,個肺天生唔好,所以過往半年每日一邊跑斜路一 ...
kayzzz 發表於 2019-10-13 15:16

個懶女人一完concert就唔會再練架喇

演唱會出碟!
yeah
787491313 發表於 2019-10-13 18:22

會唔會有live CD

留名謝大媽唔派基因派陽台

我們的基因
作詞:林夕
作曲:陳輝陽
失憶蝴蝶 發表於 2019-10-14 18:52

Source?

無敵的演繹 ! 唱 , 舉手投足 , 充滿自信的眼神 , 女金有排拎 !

要每日聽一次彳亍先安樂

咁鍾意聽
下次rundown送1/2 Juno既歌比你

希望到時班fans都可以繼續講 乜演唱會一定要唱 ...
JasOh103 發表於 2019-10-15 19:48

今次趕走晒啲街客又咁多fans脫粉
仲有下次先算

聽聞有澳門場
787491313 發表於 2019-10-16 13:33

世界巡迴噶

幻國剷晒放喺youtube 演唱會d片
kayzzz 發表於 2019-10-19 04:24

好彩down咗彳亍個audio姐

我估1月

冇理由撞part2出
abcxyz302006 發表於 2019-10-19 15:58

留名睇 the rest of it = kay isn't me live
The album and the rest of it = the album + kay isn't me live CD + DVD

希望到時附送kaykay香味番梘

其實好嘔心
903擺明唔想比the album 搞到壓偷情 不過又比唔落大巧蔓蔓女金 所以要繼續比心姐

創作773312 ...
JasOh103 發表於 2019-10-21 12:13

希望我們的基因都係新era

留名睇我們的基因變載我走

Fans中意但係求其hea plug之後再十年都唔唱一次live

留名睇 the rest of it = kay isn't me live
The album and the rest of it = the album + kay is ...
nicknicknick 發表於 2019-10-19 16:54

咁都燈中 開心

好期待gin lee做董折個二奶
hehehaha 發表於 2019-10-24 00:18

期待大奶二奶互毆嘅情節