返回列表 發帖
會無啦啦有 1 left, 2 left 出嚟
咩玩法

見到 SORRY YOU CAN'T BUY THIS TICKET

係咪見到我係容粉唔比我買

謝安琪好紅 希望加到十場
fifty1205 發表於 2019-7-26 10:39

希望開多啲,咁先有跳樓霏

歌手謝安琪(Kay)將於10月9至11日舉行紅館演唱會,不過個唱尚未正式售票方法,網上已出現炒飛潮,將980 ...
fifty1205 發表於 2019-7-26 10:50

咁要開多幾場容納下琪粉,佢都唔捨得自己啲 fans 要食炒價啦

4 場得 10000 張飛公售 lol

已經只開三面台 仲咁多黑色 想點?
白河喜來登 發表於 2019-8-8 10:05

我都想入場支持下佢,點解唔比呢個機會我?

我想講我本身有客見緊唔得閒 mon,Reload 到 1030 左右一開已經見到入到去,好輕鬆咁買到

佢既 FANS 主要係香港人
但香港而家咁既局面
大家都冇咩心機買飛
hissorhk 發表於 2019-8-9 15:29

#出現了

中有2月時間一定賣得曬...反而如果再加終極尾場開星期日都得
hdfb 發表於 2019-8-12 13:14

謝安琪咪講咗檔期問題,已經終極咗

想聽 3/8
謝安琪出道以嚟最愛嘅一首歌

各位撲唔到飛嘅琪粉有福了
開始有人用 95 折放大量連位!

聽晚祖粉全面進場入去撐謝安琪

我愛容祖兒
henhenhen 發表於 2019-10-8 15:16

身邊唔少容粉聽日都會入場,同埋撲緊跳樓
聽日見

同好多琪粉睇pretty crazy一樣
hehehaha 發表於 2019-10-8 17:26

開心,互相支持   #weconnect

如果聽晚地鐵都係8點停 咁可能半場黑布了
JasOh103 發表於 2019-10-8 21:08

可以幫咗謝安琪合理化黑布事件,所有 380 upgrade 去到 680,
觀眾可以近距離支持謝安琪,親民天后!

omg 開始緊張了

其實我入場真心想聽謝安琪,就算佢唱一堆 big hit 都可以

當你仲鬧緊kay唔出聲嘅時候
去睇下6嘅IG
係佢嘅音樂 謝安琪一早出左聲
艾石仔 發表於 2019-10-10 08:05

不如你分享下個故事先,話大家唔明,想睇你嘅理解

無encore真係無問題
無dancers真係無問題
無同觀眾講過一句野真係無問題

最痴線係唱咁多Juno 完全係騎劫mo ...
JasOh103 發表於 2019-10-10 08:24

其實佢到底肯練氣未?唔知係咪我都坐得叫近,有唔少歌係隊 band 好大聲但人聲好薄,高音、假音位都仲係唔夠氣推上去,一句歌詞會有幾粒音無啦啦無咗

我覺得係睇第一場嗰啲完全冇心理準備
所以完全唔知個show做乜
但睇第二場嗰啲知咩事
已經溫好哂書{:1_9: ...
mosesming 發表於 2019-10-12 00:12

其實心入面打咗底會好啲,第一場連四首麥浚龍,又兩首未聽過嘅新歌,加埋佢童年個 part 成 log 歌唔識真係同預期差太遠尋日睇個時感覺好咗,但都係情願佢唱 full version 嘅人妻、浴室、春風、賴床 cut 走佢童年算數啦

利申:睇兩場真 kay 粉,但心姐可唔可以快啲完,故事又悶又無 message,同埋知佢想做乜,但有啲位會覺得拖

出埋隻rest of it 應該就完
add 發表於 2019-10-12 09:16

其實佢似會玩 dark你睇佢成魔個陣幾開心