返回列表 發帖
有冇人記得上次Kay既live咁癲係幾時
abcxyz302006 發表於 2019-10-15 10:53

其實係今年許O鏗演唱會 我歌故我在live

https://youtu.be/a3vcxvZTKnc
賴床+初開

不過係01

Wstapp 係度傳,有個大媽睇完akay演唱會,然後話係黃絲演唱會,又話好血腥暴力,寫個個人係咪腦袋生鏽,定根本無哩樣嘢
潮來潮去 白雲還在 青山一角

Wstapp 係度傳,有個大媽睇完akay演唱會,然後話係黃絲演唱會,又話好血腥暴力,寫個個人係咪腦袋生鏽,定 ...
berbathebest 發表於 15/10/2019 13:11
擺明無啦
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 15 (10/4/2021)

1. Leave The World Behind - 陳天翺   2. 今天我不想做嘢 - 張進翹   3. 沒什麼 - 黃凱逸   4. 白眉 - Kendy Suen   5. the Pink Room - 王菀之

Wstapp 係度傳,有個大媽睇完akay演唱會,然後話係黃絲演唱會,又話好血腥暴力,寫個個人係咪腦袋生鏽,定 ...
berbathebest 發表於 2019-10-15 13:11

佢哋話影射插光頭警長

其實kay都有帶動到fans留意多左juno音樂既
kayzzz 發表於 2019-10-15 10:49

都係所以我都會好支持 Kay

佢哋話影射插光頭警長
chanching 發表於 2019-10-15 13:29

作得就作,擺明抹黑

佢哋話影射插光頭警長
chanching 發表於 2019-10-15 13:29

JUNO好慘

fb 有藍絲抵制贊助kay 既香水品牌

berbathebest 發表於 2019-10-15 13:11

嗰個大媽係咪Carrie
家英的堅持 明荃在何處
家英的天使 被少秋挾持

謝安琪就黎連呼吸都係錯

謝安琪就黎連呼吸都係錯
kayzzz 發表於 2019-10-15 15:44

生命無非好奇  無常地亦尋常地  
就算Kay 是我

嗰個大媽係咪Carrie
mosesming 發表於 2019-10-15 15:21

都唔出奇,聽到觀眾嗌口號即刻嬲嬲豬

阿Kay明明係黑絲
邊係黃絲

都唔出奇,聽到觀眾嗌口號即刻嬲嬲豬
berbathebest 發表於 2019-10-15 16:06

藍屍都可以嗌: 支持IVAN 支持MAGNUM
我在乎~~~~我在乎~~~~~

阿Kay明明係黑絲
邊係黃絲
hehehaha 發表於 2019-10-15 16:28

唔知kay會唔會俾班藍絲激到下隻碟搵番周博做社會Kay
家英的堅持 明荃在何處
家英的天使 被少秋挾持

藍屍都可以嗌: 支持IVAN 支持MAGNUM
henhenhen 發表於 2019-10-15 16:30

其實現場都有人嗌支持香港警察ga 雖然下一句係講笑咋

上某登大把hater話佢唱得差 好明顯無睇過任何片
kayzzz 發表於 2019-10-15 10:43

Now i can comment

本帖隱藏的內容需要積分高於 1500 才可瀏覽

中間連續45分鐘 真係幾難頂
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

13基因分裂

Now i can comment

**** 本內容被作者隱藏 ****

中間連續45分鐘 真係幾難頂  ...
matthew1990 發表於 2019-10-15 18:47

點解可以成個騷都錄曬出黎lol

要每日聽一次彳亍先安樂

要每日聽一次彳亍先安樂
nicknicknick 發表於 2019-10-15 19:37

我都係
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

要每日聽一次彳亍先安樂
nicknicknick 發表於 2019-10-15 19:37

咁鍾意聽
下次rundown送1/2 Juno既歌比你

希望到時班fans都可以繼續講 乜演唱會一定要唱自己歌咩

咁鍾意聽

希望到時班fans都可以繼續講 乜演唱會一定要唱 ...
JasOh103 發表於 2019-10-15 19:48

認同

大家咁supportive 遲早自食其果

認同

大家咁supportive 遲早自食其果
HOTMAN 發表於 2019-10-15 19:50

期待下個show叫 i’m not...kay
唱八首自己既歌 其他都係老闆既歌
然後好多護主既fans話觀眾應該要同歌手一齊進步

點解可以成個騷都錄曬出黎lol
stephybest 發表於 2019-10-15 19:34

重要坐中間位
Set哂腳架影添
[quote]The most iconic pop singers are for the most part are average on the technical front but all have extremely unique and distinct tonal qualities. This matters more than ever in today’s current industry.[/quote]

我覺得在陽台上看你正過基因喔
耐聽d曲風成熟d
基因就係一聽就會好好聽不過聽一排會厭

咁鍾意聽

希望到時班fans都可以繼續講 乜演唱會一定要唱 ...
JasOh103 發表於 2019-10-15 19:48

今次趕走晒啲街客又咁多fans脫粉
仲有下次先算

下次再開(可能3年後)
阿key已經出咗4-5隻幻國碟
到時我們的基因同773312已成經典
一定夠歌唱唔洗再獨家村囍帖街

希望下次有人嗌搞錯呀唔唱人妻的偽術

幾時先轉plug我們的基因啊
好聽到暈

下次再開(可能3年後)
一定夠歌唱唔洗再獨家村 ...
hehehaha 發表於 2019-10-15 20:16

我就唔信有4-5隻碟呀 數愛都未出啦

下次再開(可能3年後)

U sure about 773312? Lol

我就唔信有4-5隻碟呀 數愛都未出啦
HOTMAN 發表於 2019-10-15 20:33

the album 同 the album and 唔識申都兩隻啦
下年第三隻錄緊啦
好驚

U sure about 773312? Lol
kayzzz 發表於 2019-10-15 20:40

we will see in 2023

下次再開(可能3年後)

希望下年再開 我睇3場

希望下年再開 我睇3場
kayzzz 發表於 2019-10-15 20:57

下年Juno
再下年啦

下次再開(可能3年後)

下次再開(可能3年後)
阿keyJUNO已經出咗4-5多1-2幻國
阿key一定夠JUNO歌唱唔洗再獨家村囍帖街剩係唱得三分一JUNO歌

諗起都興奮

而加算唔算安琪live既全盛時期
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. E先生連環不幸事件 2. 煙花紀 3. 時間的囚犯

其實現場都有人嗌支持香港警察ga 雖然下一句係講笑咋
berbathebest 發表於 2019-10-15 18:44

佢老公細佬都係警察 咪叫班黑警唔好搞呀嫂
如出走 身處死角 逃不走 走遍低處 無出口 只有這傷口

佢老公細佬都係警察 咪叫班黑警唔好搞呀嫂
kaman921 發表於 2019-10-15 22:59

真警嫂
我在乎~~~~我在乎~~~~~

派我們的基因未
每晚要聽夠十次先訓得著

歲數系列       vs      我們系列
勇悍17                  我們的基因
困獸28                  在陽台上看
暴烈34                  ______

很想抱月光 很想鑽漩渦
=.=不得了

the rest of it 隻碟究竟會擺幾多隻歌落去

好想快D聽曬成隻碟D歌
之前班友仲話隻碟係師奶碟

add 發表於 2019-10-16 07:46

已有6首派台
廢話 – Kay & Juno
黑盒 -韋羅莎 & Juno
其實寂寞 - Kay
偷情的禮儀 - Kay
寂寞就如 - Juno
情感的廢墟 – Juno

未派台有3首
我們的基因 - Kay
我在陽台上看你 – Kay
字典與聖經 - 林嘉欣 & Juno

我估 Juno 重有一、兩首
但重未有歌講個結局,即係重會有歌

隻碟究竟會有幾多首歌
距離12月得番兩個月,希望今年出到

有冇人去左歌迷會 聽左kay解畫?

已有6首派台
廢話 – Kay & Juno
黑盒 -韋羅莎 & Juno
其實寂寞 - Kay
偷情的禮儀 - Kay
寂寞就如 - Juno ...
SPD 發表於 2019-10-16 09:41
其實大家覺得part 1會唔會入埋碟?
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

add 發表於 2019-10-16 07:46

其實講董浦變老果part係完全未講
亂估果到起碼有3首

所以成個the album project應該係有20首歌
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙