返回列表 發帖
回復 48# 風見志郎

boyz同kenny既號召力都差不多
開到既場次應該都係1至2場啦

回復 50# liebe

我有諗過會吾會係未婚妻知道正印存在 所以就盜用steven ig爆大獲

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

俾Twins 開sidetrack 演唱會喇
人大了珍惜今次不可有下次

回復  liebe

我有諗過會吾會係未婚妻知道正印存在 所以就盜用steven ig爆大獲 ...
筠筠 發表於 2019-7-26 18:11

我都咁諗過
或者知道 都可以用咁嘅方法示威
同埋果張「全家幅」男女之間好唔親近咁 搏頭都冇搭住
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

簽名被屏蔽

回復 56# liebe
同埋正常一腳搭幾船既人點會咁高調同第三者結婚

好多商演同工作時間表通常幾個月前(什至半年到一年前)plan定
如果唔係次次演唱會賣飛唔洗早兩三個月優先 ...
hehehaha 發表於 2019-7-26 16:55

應該好難搵人頂到個期除非啲大粒星part 2

點解世上總有一類女人唔正正經經做人
鍾意搶人男友 好cheap

同時都唔明張生點解揀呢個時刻公開
好多嘢都 ...
liebe 發表於 2019-7-26 18:09

係喎自爆同自殺無分別

好多商演同工作時間表通常幾個月前(什至半年到一年前)plan定
如果唔係次次演唱會賣飛唔洗早兩三個月優先 ...
hehehaha 發表於 2019-7-26 16:55

但我想問點解明明佢哋就快要開show但冇話要賣飛?我覺得英皇好似一早知道會搞唔成咁。

應該好難搵人頂到個期除非啲大粒星part 2
Frankiekiekie 發表於 2019-7-26 20:38

菊梓喬part 2啦
SSN Chart (7 Aug)
1. All we have is now (1 Week No.1) - 方 皓 玟
2. 天 地 無 用 - Kolor
3. 幻 愛 - 小 塵 埃

簽名被屏蔽

成件事好恐怖
百日宴都搞埋 但仲未同"D"女友分手 仲要咁高調宣佈做爸爸
佢宣佈得就預左其他人都知架啦
佢家姐都話好突然 即係屋企人都唔知?

BTW 關楚耀好慘 躺著也中鎗

真心想睇小斌女+軒

成件事好恐怖
佢 ...
星夢情真 發表於 2019-7-26 21:17

條友真係L恐怖
以初心 對抗暴雪
不怕在低温中氣喘
願望無懼否決

支持twins lol香港最最最終場

好心被泳兒開啦。

簽名被屏蔽

成件事好恐怖
佢 ...
星夢情真 發表於 2019-7-26 21:17

關楚耀個底其實都花架啦
個女仔其實都唔簡單

原來連Sunny都一齊過
唔知真假
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 70# 表妹保莉

條女咁西利食到咁多明星

條友都真心on9
臨開show走黎自爆
自取滅亡

Poor Kenny
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

簽名被屏蔽

關楚耀個底其實都花架啦
個女仔其實都唔簡單

原來連Sunny都一齊過
唔知真假
...
表妹保莉 發表於 2019-7-26 21:59

何超蓮低配版

回復  表妹保莉

條女咁西利食到咁多明星
筠筠 發表於 2019-7-26 22:18

夠主動就得架啦
男既性上癮
女既公廁
其實都天生一對

小斌女條片好假 仲有埋特寫影佢啲眼淚
似係想博同情開solo

如果搞得成
我真係替好多一直默默耕耘但係上唔到紅館嘅歌手感到悲哀

似係想博同情開solo

如果搞得成
我真係替好多一直默默耕耘但係上唔 ...
JayantL 發表於 2019-7-26 23:54

有可能,根本咁遲都未開始賣飛做宣傳已經好可疑,Boy'z又唔係天王巨星唔會一賣就爆。
唔通英皇想搵Hins拯救Kenny一齊開show? Mani應該做得出。

張致恆呢條友係咪無腦
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 32
1. 網絡安全隱患 2. See You Next Time 3. 代罪羔羊

會唔會比曾樂彤開
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

有可能,根本咁遲都未開始賣飛做宣傳已經好可疑,Boy'z又唔係天王巨星唔會一賣就爆。
唔通英皇想搵H ...
Serendipity 發表於 2019-7-27 00:11

D屎橋係英皇先諗得出
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

張致恆呢條友係咪無腦
帥小寶` 發表於 2019-7-27 00:23

唔會啦,佢自爆嘅。個timing應該計過晒,英皇事前都應該知,趁離港先自爆,然後再直接避走,成個過程同心穎一模一樣。

條友都真心on9
臨開show走黎自爆
自取滅亡

Poor Kenny
hehe 發表於 2019-7-26 22:21

都好過開完之後先俾fans鬧

似係想博同情開solo

如果搞得成
我真係替好多一直默默耕耘但係上唔 ...
JayantL 發表於 2019-7-26 23:54

最佳男生角獎。。。

永遠支持斌斌 斌斌世界第一
叱咤樂壇女歌手銀獎 - 鄧小巧 !

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 32
1. 網絡安全隱患 2. See You Next Time 3. 代罪羔羊

D屎橋係英皇先諗得出
abcxyz302006 發表於 2019-7-27 00:31

正常做得野既經理人都要諗橋做DAMAGE CONTROL啦
有乜咁"屎橋" ARE YOU OKAY?

藝人準備嚟講 的確同公司得容姨得
但如果boyz手持個期本來就太短
即使畀容姨做 公司都可能覺得唔夠賺

估 ...
liebe 發表於 2019-7-26 17:16

呢個都係好主意 希望佢地做下慈善啦

點解世上總有一類女人唔正正經經做人
鍾意搶人男友 好cheap

同時都唔明張生點解揀呢個時刻公開
好多嘢都 ...
liebe 發表於 2019-7-26 18:09

唔明點解同呢條友做會唔做足安全措施,唔驚有病咩
https://imgur.com/VEipLW9

第四者跟你有段情,我也為你高興
廢話kayzzz 發表於 2019-7-26 14:11

外遇萬千燦爛像繁星
兒童有著兒童畏懼
成人都有成人唏噓
年年適應年年老去
而智慧是沈著面對

美斌咁多知名度高嘅好姊妹,求其搵個都可以合開演唱會啦
張敬軒,SA, 祖,胡定欣,澤仔

會唔會比曾樂彤開
hehehaha 發表於 2019-7-27 00:24

咪嘴???

deep開到紅館真係天無眼
你老闆 發表於 2019-7-26 18:26

deep底都好花,如果個期俾佢,都危險啊

唔會啦,佢自爆嘅。個timing應該計過晒,英皇事前都應該知,趁離港先自爆,然後再直接避走,成個過 ...
Serendipity 發表於 2019-7-27 00:32

如果係蛋記安排下既自爆,我就覺得當係為演唱會做D新聞
即係蛋記意想唔到張生出面咁多蘇州屎既情況下落既決定

講到最尾都係話Steven對公司唔夠誠實,
明知自己咁多屎喺外面,就叫公司唔好講住啦
好心開咗騷先,賺咗先啦
搞壇咁既野,相信boyz以後都開唔成

Stephen 已經唔係英皇,係邵氏兄弟
有無諗過係英皇攪出來,用boyz 引起注目,
之後出新聞,攪死Stephen
再借而家大家一定會同情Kenny 情況下做solo show
同紅館只要用Kenny @boyz,就唔使改名再申請過
咁就反都唔使同其他公司分

再連埋昨日Kenny 勁假段片,好難唔有呢個諗法

有無諗過係英皇攪出來,用boyz 引起注目,
之後出新聞,攪死Stephen
再借而家大家一定會同情Kenny 情況下做solo show
gordon0807 發表於 2019-7-27 10:29

從以前寫衰Janice&Kay既雜誌,知道蛋記係好L cheap
但做生意角度,好大風險喎...
原本肯sponsor Boyz既贊助商,經過呢單野之後
唔知仲會唔會對蛋記咁有信心,繼續sponsor Kenny

而且公布自己已有B 有老婆既消息,
冇Steven本人點頭,應該唔會出掛?!

Stephen 個兩個post, 係唔係佢自己post 都好唔肯定
公主復仇記咁,有的女人做起野上來可以好絕好盡

Stephen 個兩個post, 係唔係佢自己post 都好唔肯定
公主復仇記咁,有的女人做起野上來可以好絕好盡 ...
gordon0807 發表於 2019-7-27 11:16

似係雯雯用steven ig出post 想整死steven 有可能係因愛成恨 迫佢飛甩正印

祖祖演唱會不如晚晚請Kenny做嘉賓囉
Kenny 唔好喊
山  。    下     。   見。

從以前寫衰Janice&Kay既雜誌,知道蛋記係好L cheap
但做生意角度,好大風險喎...
原本肯sponsor Boyz既贊 ...
liebe 發表於 2019-7-27 10:51

成件事好鬼同好多唔make sense地方

究竟加加埋埋有幾多條女?

究竟加加埋埋有幾多條女?
stephybest 發表於 2019-7-27 12:49

三加三 三減三 等於化
dixitque Deus fiat lux et facta est lux

三加三 三減三 等於化
hehehaha 發表於 2019-7-27 13:07

又April又June,阿may出黎未?

又April又June,阿may出黎未?
stephybest 發表於 2019-7-27 13:25

SSN Chart (7 Aug)
1. All we have is now (1 Week No.1) - 方 皓 玟
2. 天 地 無 用 - Kolor
3. 幻 愛 - 小 塵 埃