返回列表 發帖
係佢隱藏得好 定係個女仔太蠢
一邊已經生咗個仔幾個月 另一邊完全感覺唔到有唔妥 總有D跡象掛?
睇死會繼續玩落去
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

明知自己身有屎,做乜係呢個就開紅館既時間自己走出黎7....
紅館使唔使又搵人頂個期??? ...
lorbat 發表於 2019-7-26 06:02

最後變kenny個人演唱會

仲有第四第五者
嘩佢就嚟一星期七晚 晚晚換食唔同餐都得

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... on=hk_entertainment
暫時最多去到小六
小四話收集緊資料 周一爆大獲

如果個期又cancel埋就好睇囉

歌手許志安之前因出軌事件而取消9月紅館演唱會,檔期最後由藝人張致恆、關 ...
KLY 發表於 2019-7-26 15:11

我諗最差情況都係搵萬年頂咗去
好似當年twins咁

點解唔可以關智斌自己開個人,睇嚟好可能美祖冇得唞,又頂硬上開part2,定sidecut2.0。 ...
風見志郎 發表於 2019-7-26 16:25

可能公司覺得由佢開 會賺唔返
畢竟佢好多年都冇喺香港活躍地出廣東話獨唱作品
btw其實預定場次幾多?

美祖開咪得囉  
覺得可以比TWINS開
SPNicole 發表於 2019-7-26 16:51

藝人準備嚟講 的確同公司得容姨得
但如果boyz手持個期本來就太短
即使畀容姨做 公司都可能覺得唔夠賺

估起碼開到3-4場嘅期 容姨先會接
如果太短 都可能逼住要放走
點睇搞群星演唱會?

今日討論區布有傳個女FANS唔係第一次架啦,
之前係關楚耀同衛詩係埋一齊果時已經同關楚耀有關係過{:1_17: ...
表妹保莉 發表於 2019-7-26 16:45

點解世上總有一類女人唔正正經經做人
鍾意搶人男友 好cheap

同時都唔明張生點解揀呢個時刻公開
好多嘢都準備到一半 開完騷再講都得啫

而且佢唔係以為公開有小朋友 有小三未婚妻
其他女人全部都識自動默默地知難而退呀?!

回復  liebe

我有諗過會吾會係未婚妻知道正印存在 所以就盜用steven ig爆大獲 ...
筠筠 發表於 2019-7-26 18:11

我都咁諗過
或者知道 都可以用咁嘅方法示威
同埋果張「全家幅」男女之間好唔親近咁 搏頭都冇搭住

唔會啦,佢自爆嘅。個timing應該計過晒,英皇事前都應該知,趁離港先自爆,然後再直接避走,成個過 ...
Serendipity 發表於 2019-7-27 00:32

如果係蛋記安排下既自爆,我就覺得當係為演唱會做D新聞
即係蛋記意想唔到張生出面咁多蘇州屎既情況下落既決定

講到最尾都係話Steven對公司唔夠誠實,
明知自己咁多屎喺外面,就叫公司唔好講住啦
好心開咗騷先,賺咗先啦
搞壇咁既野,相信boyz以後都開唔成

有無諗過係英皇攪出來,用boyz 引起注目,
之後出新聞,攪死Stephen
再借而家大家一定會同情Kenny 情況下做solo show
gordon0807 發表於 2019-7-27 10:29

從以前寫衰Janice&Kay既雜誌,知道蛋記係好L cheap
但做生意角度,好大風險喎...
原本肯sponsor Boyz既贊助商,經過呢單野之後
唔知仲會唔會對蛋記咁有信心,繼續sponsor Kenny

而且公布自己已有B 有老婆既消息,
冇Steven本人點頭,應該唔會出掛?!