返回列表 發帖
奸夫淫婦
只有這句

一路都咁多新聞我唔信個第三者會唔知重要幫人生埋仔
April先最慘...對家連仔都生埋先知....一定hurt到癲

btw 壞咗嘅人個紅館期都好唔老嚟

好多商演同工作時間表通常幾個月前(什至半年到一年前)plan定
如果唔係次次演唱會賣飛唔洗早兩三個月優先 ...
hehehaha 發表於 2019-7-26 16:55

應該好難搵人頂到個期除非啲大粒星part 2

點解世上總有一類女人唔正正經經做人
鍾意搶人男友 好cheap

同時都唔明張生點解揀呢個時刻公開
好多嘢都 ...
liebe 發表於 2019-7-26 18:09

係喎自爆同自殺無分別

從以前寫衰Janice&Kay既雜誌,知道蛋記係好L cheap
但做生意角度,好大風險喎...
原本肯sponsor Boyz既贊 ...
liebe 發表於 2019-7-27 10:51

成件事好鬼同好多唔make sense地方

佢出個自爆post前同唱片公司夾好咗,入面隻字不提自己有正印女友都出去偷食,咁都唔係擾亂真相?
大家對d ...
Serendipity 發表於 2019-7-28 08:01

可能同對家公司傾唔掂數Kenny又應該一個人頂唔到一場
直接一拍兩散

變左kenny solo演唱會

關智斌(Kenny)同到好兄弟張致恒挑色風波所累,BOYZ的紅館夢擱置。不過剛剛收到 ...
KLY 發表於 2019-8-2 18:38

其實成件事真係好肉酸

關智斌solo仲弱過吳浩康~
阿mark 發表於 2019-8-2 18:44

人氣真係唔知斌女人氣係有但唔知有幾多真係頂得順佢唱歌
計歌唱能力Deep好過斌女幾萬倍

其實開紅館真係好兒戲,又話咩檔期好難申請,宜家阿貓阿狗都開到
阿mark 發表於 2019-8-2 18:47

成個劇本係咪蛋記想食咗安仔個期
計過條過條數最近開過show嘅而最唱得多人入場應該係Boyz
(Deep人氣未必賣得晒...三家姐更加唔洗講...MayI就未谷返上嚟...立立未開Show)
但同對家拆數拆唔掂一拍兩散

得返一個月
hehehaha 發表於 2019-8-2 21:07

睇蛋記點死留名睇黑布多過Gin

個期比kenny會唔會到佢爆偷食新聞
hehehaha 發表於 2019-8-2 22:16

爆佢要順路出埋櫃有啲難