返回列表 發帖
好多商演同工作時間表通常幾個月前(什至半年到一年前)plan定
如果唔係次次演唱會賣飛唔洗早兩三個月優先 ...
hehehaha 發表於 2019-7-26 16:55

但我想問點解明明佢哋就快要開show但冇話要賣飛?我覺得英皇好似一早知道會搞唔成咁。

小斌女條片好假 仲有埋特寫影佢啲眼淚
似係想博同情開solo

如果搞得成
我真係替好多一直默默耕耘但係上唔 ...
JayantL 發表於 2019-7-26 23:54

有可能,根本咁遲都未開始賣飛做宣傳已經好可疑,Boy'z又唔係天王巨星唔會一賣就爆。
唔通英皇想搵Hins拯救Kenny一齊開show? Mani應該做得出。

張致恆呢條友係咪無腦
帥小寶` 發表於 2019-7-27 00:23

唔會啦,佢自爆嘅。個timing應該計過晒,英皇事前都應該知,趁離港先自爆,然後再直接避走,成個過程同心穎一模一樣。

正常做得野既經理人都要諗橋做DAMAGE CONTROL啦
有乜咁"屎橋" ARE YOU OKAY?

呢個都係好主意 希望佢地 ...
SPNicole 發表於 2019-7-27 02:34

係Damage control 就坦白公開認錯吧,做其他事情去擾亂真相點睇都係屎橋多啲。Paco推許志安出嚟認錯就真係damage control 啦。

從以前寫衰Janice&Kay既雜誌,知道蛋記係好L cheap
但做生意角度,好大風險喎...
原本肯sponsor Boyz既贊 ...
liebe 發表於 2019-7-27 10:51

唔知有冇咁陰謀論,不過明顯佢被個女人逼公開,再同公司夾計點拆彈,所以演唱會都唔賣飛住,費事之後要退票。今日啲受訪者都話佢公司都要佢公開自爆。

而家係開都開唔成啊...
係咪都比人小,點解唔開左先比人小?

開完起碼賺左一水先
又完左Kenny個紅館夢 ...
hehe 發表於 2019-7-27 22:03

佢邊有得揀呀,個女人仔都生埋百日都慶祝埋,應該係個女人唔肯俾佢再拖,如果唔係佢一定拖住先。

因為次次都係呢間公司好難唔令人咁諗
abcxyz302006 發表於 2019-7-27 22:09

所以放長雙眼睇啦,英皇唔會放棄個場,好大機會乘機轉其他人開show

坦白咩啊?擾亂真相?又係神級IQ
DAMAGE CONTROL係成個SITUATION, 唔只係STEVEN既形象WFC,STEVEN好耐之 ...
SPNicole 發表於 2019-7-28 02:19

佢出個自爆post前同唱片公司夾好咗,入面隻字不提自己有正印女友都出去偷食,咁都唔係擾亂真相?
大家對damage control理解唔同,我理解係經理人要以藝人利益行先,你話唔蝕咁多係以公司利益行先。如果依照你講法更加解釋到點解英皇咁做,因為上面都有人話Steven原來唔係英皇做經理人(但又唔見有任何人以經理人身份代佢回應),所以而家要Kenny以受害人姿態出現。不過如果要咁樣做嚟保住Kenny嘅話,我唔覺得Kenny會開心囉,有時唔係樣樣都要以錢行先嘅。Kenny本身夠唔夠斤兩上紅館佢自己都心知肚明啦,你叫佢一人solo兩個半鐘齋唱都未必得。

都話左係有黑暗面
Kenny段片之後,我已經覺得佢係有份

根本本身準備個時已經預左係solo,而家只cut  ...
gordon0807 發表於 2019-8-2 19:12

完全同意,所以話呢條係屎橋,一早知英皇想咁做啦,之前某會員仲不停兜,好天真。
擺明都預咗飛起佢,如果唔係晨早賣咗飛啦。一個月賣飛靠Kenny邊有可能,睇嚟容祖兒張敬軒Twins肯定會ready幫佢逼滿個場。

但steven係自爆嫁wor 同埋英皇飛起佢有咩好處
筠筠 發表於 2019-8-2 20:01

Steven係同英皇商量過先自爆,英皇好處?自己人開晒始終好過益外人,除非件事可冚到9月中

睇蛋記點死留名睇黑布多過Gin
Frankiekiekie 發表於 2019-8-2 22:16

你駛同英皇擔心,有祖兒Twins Hins fans幫佢塞滿個場,應該唔會太差,相信現場肯定嘉賓fans多過佢fans,況且佢fans醉翁之意不在酒,應該想佢除衫多過唱歌,佢表演吓現場健身反應會好過佢開金口。